Home

Annebethkroeskop.com B.V. 

Natuurlijke resultaten passend bij de leeftijd

Wij geloven in een geharmoniseerde verjonging van het gelaat passend bij de leeftijd met een fris en uitgerust uiterlijk als resultaat.

Cosmetische behandelingen
annebeth kroeskop

Cosmetisch arts KNMG

Mijn doel is altijd om naar een natuurlijk resultaat toe te werken. Ik werk middels een serie van behandelingen om het gezicht langzaam aan te verbeteren en te harmoniseren. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat het resultaat past bij de leeftijd van mijn cliënt.

Drs. Annebeth Kroeskop

GEKWALIFICEERD COSMETISCH ARTS KNMG

 

Consult

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen dan verwelkomen wij u graag voor een consult. Tijdens dit consult worden uw wensen in kaart gebracht en bekijkt u samen met de cosmetisch arts de mogelijkheden om deze wensen te realiseren. Een eerlijk en haalbaar advies staat altijd voorop bij AnnebethKroeskop.com B.V.

Annebeth Kroeskop
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Aangesloten bij

Ontdek de kracht van
Kalea Clinic

Kalea Clinic is opgericht door trotse founders cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop en cosmetisch arts KNMG Drs. Daria Voropai.

Annebeth en Daria hebben meer dan 15 jaar internationale ervaring in de wereld van cosmetiek. Beide dames zijn een zeer bekende naam in de esthetische industrie, zo werken zij onder andere mee aan diverse wetenschappelijke onderzoeken, en  geven ze wereldwijd lezingen en trainingen aan andere cosmetisch artsen.

Binnen Kalea Clinic brengen we de beste experts uit de industrie samen om onze cliënten de hoogst kwalitatieve beauty journey aan te kunnen bieden. Kalea Clinic gaat over expertise, training, opleiding, werken met wetenschappelijk onderbouwde apparatuur en met de beste producten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen.

Lees meer over Kalea Clinic

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Annebeth Kroeskop nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U bent van harte welkom voor een consultatie met onze artsen.

Annebethkroeskop.com voor mannen

“Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar terug te komen.”

“Door Annebeth ben ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier geholpen. De ervaring en deskundigheid die Annebeth bezit is voor mij reden om bij haar nog een keer langs te gaan voor een prettige behandeling. Daarnaast is ze absoluut de top onder mooie natuurlijke ingrepen als het gaat om mannen, ik vind het belangrijk om goed om mijn gemak te zijn en er natuurlijk uit te zien. Annebeth combineert vakmanschap met kunst.”

Voor & Na foto’s

Een verjongend resultaat wat past bij de leeftijd van de cliënt is ons uitgangspunt. Om u een impressie te geven van de mogelijkheden hebben wij een serie voor & na foto´s voor u op een rij gezet. (resultaten kunnen per persoon verschillen).