Kincorrectie behandeling bij AnnebethKroeskop.COM BV

Kincorrectie behandeling bij AnnebethKroeskop.COM BV

The perfect chin for a balanced facial profile

Een kincorrectie met een filler is een veel gevraagde behandeling. Dat is logisch omdat de kin centraal staat in ons gezicht. De kin is zeer bepalend voor ons gezichtsprofiel. Wanneer je een wat teruggetrokken kin hebt kan het wenselijk zijn om de kin naar voren te halen. Dit doen we door de kin wat te verlengen met een filler op basis van hyaluronzuur. De vorm van de kin verandert ook naarmate we ouder worden, de filler behandeling kan dan teruggeven wat de tijd heeft weggenomen.

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop KNMG is zeer ervaren in het behandelen van de kin. Kinprojectie is zelfs één van haar favoriete behandelingen omdat de kin zo bepalend is voor de harmonie in het gezicht. Ze behandelt de kin vaak tegelijk met de kaak en/of met de lippen om de perfecte balans in het gezicht te creëren. In het verouderingsproces neemt de bot en spiermassa af waardoor huidverslapping op de kaak ontstaat. Met deze combinatiebehandeling wordt de zogeheten beauty triangle prachtig in balans gebracht met een jeugdig, krachtig en fris resultaat.

image via restylane

Met welke filler wordt de kin behandeld

Bij AnnebethKroeskop.com BV werken we voor de kin uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur. We werken zowel met de hyaluronzuur fillers van het merk Restylane als Juvederm . Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor. De fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken.

De hoeveelheid filler die wordt geïnjecteerd is per persoon verschillend afhankelijk van de wensen en de opinie van de behandelend arts. Meestal hebben we voor de kin 1-2ml nodig en voor de kaaklijn minimaal 1ml per zijde.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt meestal als niet pijnlijk ervaren. De filler zelf bevat lidocaïne wat meteen een verdoving geeft. Na de behandeling kan het behandelde gebied wat gezwollen aanvoelen maar dit trekt binnen een paar dagen weer weg. Na ongeveer een week is het eindresultaat zichtbaar.

Voorbereiding op een kincorrectie filler behandeling bij Annebeth Kroeskop in Amsterdam

Je komt eerst voor een consult langs bij cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop. Tijdens dit consult worden zorgvuldig jouw wensen in kaart gebracht. Tijdens het consult wordt vaak een 3D Vectra scan gemaakt om zo het gezicht van alle hoeken zorgvuldig in kaart te brengen. Deze scan helpt om het gezicht volledig te harmoniseren voor het beste resultaat.

 We adviseren om de dagen voor de behandeling geen ibuprofen of aspirines te gebruiken. Dit omdat deze medicatie ervoor kan zorgen dat je sneller blauwe plekjes krijgt. Wanneer je toch pijnstillers wilt gebruiken raden we je aan om voor paracetamol te kiezen.

De behandeling neemt doorgaans 30-45 minuten in beslag. 

Deze dame heeft een kincorrectie ondergaan waarbij ook de lippen zijn mee behandeld voor een mooie natuurlijke balans in het gezicht.

Hoe lang geniet ik van het resultaat?

Het resultaat is duurzaam en houdt tot 12 maanden aan. Wanneer je de behandeling vaker ondergaat zul je steeds langer van het resultaat genieten.

Kan ik stoppen met een filler behandeling van de kin?

Altijd. Hyaluronzuur fillers zijn van tijdelijke aard en het materiaal wordt door ons lichaam vanzelf afgebroken. Na ongeveer een jaar zal de kin of de kaaklijn weer terug gaan naar de oorspronkelijke volheid en vorm. Het verouderingsproces gaat natuurlijk door.

Tarief Kin correctie Fillers

De prijs is afhankelijk van de benodigde hoeveelheid filler. Wij starten vanaf 1 ml a €540,-. Kom je voor de eerste keer dan kom je eerst op consult. De kosten voor het consult bedragen €99,-.

Kan ik fillers laten zetten als ik ze al heb in de kin?

Ja zeker dit kan. Het beste is om 9-12 maanden te wachten tot je volgende behandeling. Wanneer je verandering in de vorm wilt is het ook mogelijk om een oude filler eerst op te lossen met Hyalase. Een week na de Hyalase behandeling kan de nieuwe filler geïnjecteerd worden. Wanneer je onverhoopt niet tevreden bent met het resultaat van een filler behandeling dan kan de filler ook met Hyalase worden opgelost.

Related posts