De cosmetisch praktijk in Amsterdam

Over de praktijk

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen in onze kliniek Annebethkroeskop.com BV aan de Prins Hendriklaan 28.

Onze kliniek is gelegen aan het prachtige Vondelpark. Het interieur is verzorgd door JPS. architecten.

Afspraak maken
Praktijk Annebeth Kroeskop

Discrete achteringang

Indien wenselijk kunt u gebruik maken van onze discrete achteringang. Wilt u hier gebruik van maken geef dit dan aan bij het maken van uw afspraak of mail naar afspraak@annebethkroeskop.com voor verdere instructies.

Ons team

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Annebeth Kroeskop is cosmetisch arts KNMG in Amsterdam. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heeft Annebeth inmiddels haar eigen kliniek in Amsterdam.

IRIS VAN VEEN

HUIDTHERAPEUTE

Iris van Veen is vanaf juni 2021 werkzaam bij Kalea Clinic in Amsterdam als huidtherapeute. Kalea Clinic valt onder leiding van cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en Daria Voropai.

Annebethkroeskop.com

Annebethkroeskop.com BV is opgericht door Drs. Annebeth Kroeskop; een zeer ervaren hoog gekwalificeerd cosmetisch arts KNMG. Ze is een zeer bekend en gerenommeerd cosmetisch arts in Amsterdam. Zo is ze onder andere diverse jaren werkzaam geweest in de beste privéklinieken van New York.

Per mei 2020 heeft ze besloten om geheel haar eigen kliniek te openen onder de naam Annebethkroeskop.com BV. Ze werkt met een team van zeer hoog gekwalificeerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

Naast haar bekende injectable behandelingen zal ze zich binnen haar nieuwe kliniek meer gaan focussen op onderzoek en een uitgebreidere anamnese en analyse van de cliënt. Middels een speciale gezichtsscan kunnen behandelingen nog verder geoptimaliseerd worden. Daarnaast zal het team zich focussen op de emotionele behoefte van de cliënt. Deze uitgebreide analyse uit zich in een persoonlijk behandelplan om tot de beste resultaten en meest natuurlijke resultaten te komen.

Bij Annebethkroeskop.com BV kunt u momenteel terecht voor injectable behandelingen ,laser behandelingen en diverse huidverbeterende behandelingen zoals Vivace en Ultherapy.

Annebeth Kroeskop
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Parkeergelegenheid

Rondom de praktijk is voldoende parkeergelegenheid (betaald). Voor vragen kunt u ons van te voren bellen op 020 2441997 of u kunt ons mailen op afspraak@annebethkroeskop.com.

Openbaar vervoer

Komt u met de tram (lijn 2) dan kunt u uitstappen op de halte Valeriusplein. U bevindt zich dan op 1 minuut loopafstand van de kliniek.

Adres

Annebethkroeskop.com BV

Prins Hendriklaan 28

1075 BD Amsterdam

020 2441997

afspraak@annebethkroeskop.com