De cosmetisch praktijk in Amsterdam

Over de praktijk

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen in onze nieuwe kliniek Annebethkroeskop.com BV aan de Prins Hendriklaan 28. Onze kliniek is gelegen aan het prachtige Vondelpark. Het interieur is verzorgd door jps architecten.

Indien wenselijk kunt u gebruik maken van onze discrete achteringang. Wilt u hier gebruik van maken geeft u dit dan aan bij het maken van uw afspraak voor verdere instructies.

Afspraak maken

Gratis parkeren

Indien wenselijk kunt u gebruik maken van onze parkeer faciliteiten. U dient dit van te voren aan te geven via [email protected] Na uw afspraak moet u de parkeerplek verlaten om zo ruimte te maken voor andere cliënten.

Onze cosmetische artsen / specialisten

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Annebeth Kroeskop is cosmetisch arts KNMG in Amsterdam. Na wat jaren in New York te hebben gewerkt, heeft Annebeth inmiddels haar eigen kliniek in Amsterdam.

IRIS VAN VEEN

HUIDTHERAPEUTE

Iris van Veen is vanaf juni 2021 werkzaam bij Kalea Clinic in Amsterdam als huidtherapeute. Kalea Clinic valt onder leiding van cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en Daria Voropai.

ELINE MARINUS

OFFICE MANAGER

Eline Marinus is sinds 3 jaar werkzaam als office manager voor cosmetisch arts Annebeth Kroeskop. Eline is het eerste aanspreek punt bij binnenkomst en zij helpt u tevens met een tailormade advies voor de beste skincare producten.

Annebethkroeskop.com

Annebethkroeskop.com BV is opgericht door Drs. Annebeth Kroeskop; een zeer ervaren hoog gekwalificeerd cosmetisch arts KNMG. Ze is een zeer bekend en gerenommeerd cosmetisch arts in Amsterdam. Zo is ze onder andere diverse jaren werkzaam geweest in de beste privéklinieken van New York en was zij gedurende 9 jaar mede-eigenaar van de bekende kliniek KNAP Institute in Amsterdam.

Per mei 2020 heeft ze besloten om geheel haar eigen kliniek te openen onder de naam Annebethkroeskop.com BV. Ze werkt met een team van zeer hoog gekwalificeerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten. Naast haar bekende injectable behandelingen zal ze zich binnen haar nieuwe kliniek meer gaan focussen op onderzoek en een uitgebreidere anamnese en analyse van de cliënt. Middels een speciale gezichtsscan kunnen behandelingen nog verder geoptimaliseerd worden. Daarnaast zal het team zich focussen op de emotionele behoefte van de cliënt. Deze uitgebreide analyse uit zich in een persoonlijk behandelplan om tot de beste resultaten en meest natuurlijke resultaten te komen. Bij Annebethkroeskop.com BV kunt u momenteel terecht voor injectable behandelingen ,laser behandelingen en diverse huidverbeterende behandelingen zoals Vivace en Ultherapy.

Parkeergelegenheid

Rondom de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Voor vragen kunt u ons van te voren bellen op 020 2441997 of u kunt ons mailen op [email protected].

Openbaar vervoer

Komt u met de tram dan kunt u uitstappen op de halte Valeriusplein. U bevindt zich dan 1 minuut loopafstand van de kliniek.

Een stralend jeugdig uiterlijk start namelijk met een mooie gezonde huid.

Adres

Annebethkroeskop.com BV

Prins Hendriklaan 28

1075 BD Amsterdam

020 2441997

[email protected]