Klachtenprocedure

Onze klachtenprocedure

Alle medewerkers van AnnebethKroeskop.com B.V. streven er naar om de beste resultaten te behalen en de beste service te verlenen. Als er ook maar iets is waar u ontevreden over bent horen wij dat graag.

 

Wij nemen klachten altijd zeer serieus omdat uw goede ervaring ons veel waard is en wij ons altijd willen blijven verbeteren.

 

Mocht het voorkomen dat u een klacht heeft en u kunt er voor uw gevoel niet samen uitkomen met Drs. Annebeth Kroeskop de betreffende behandelaar of iemand van het personeel dan hebben wij een heldere klachtenprocedure. Uw klacht zal altijd in behandeling worden genomen.

 

De klacht of verbetersuggestie kan worden verzonden per e-mail naar: afspraak@annebethkroeskop.com

Indien u schriftelijk een klacht of verbetersuggestie wilt indienen kunt u een medewerker in de ontvangstruimte om een formulier vragen.

 

Wij hopen dat we met interne afhandeling uw klacht kunnen verhelpen. Misverstanden en miscommunicatie zijn meestal de oorzaak van de klacht. Wij willen er graag alles aan doen het probleem op te lossen.

 

Mochten we er niet uitkomen of bent u niet tevreden over de afhandeling dan kunt u de klacht ook indienen bij de (gratis) klachtenfunctionaris van DOKh. Dit kan ook direct als u dit liever wilt. Per e-mail of telefonisch: secretariaat@dokh.nl / 072 – 527 91 00

De klachtenfunctionaris van DOKh zal u begeleiden bij het in onderling overleg oplossen van de klacht.

 

Komen we er dan nog niet uit kunt u van uw klacht een geschil maken. De klachtenfunctionaris kan u hierbij helpen. Hier zijn voor u dan wel kosten aan verbonden.

 

Met vriendelijke groet,

Team kliniek Annebeth Kroeskop