Wangen opvullen in Amsterdam

Reken af met uw vermoeide uitstraling en laat uw wangen opvullen. Bij het ouder worden vermindert het volume van uw gezicht en zakken uw wangen in. Door middel van een injectables behandeling in onze praktijk in Amsterdam krijgt u veilig en snel uw jeugdige uitstraling terug.

Neem contact op voor een intakegesprek, waarin we uw wensen in kaart brengen en samen naar de mogelijkheden kijken.

  • Persoonlijk adviesgesprek
  • Persoonlijk behandelplan
  • Ruime ervaring met wangen opvullen
  • Aangesloten bij het NVCG
Afspraak maken

Hoe ontstaan ingevallen wangen?

Ingevallen wangen kunnen door verschillende redenen ontstaan. De meest voorkomende oorzaken van het smaller worden van het gezicht zijn veroudering en gewichtsverlies. De huid bij uw wangen verliest volume, waardoor uw gezicht een vermoeide of norse uitstraling krijgt. Met een injectables behandeling komt u op een snelle, veilige en effectieve manier van uw ingevallen wangen af en krijgt u uw jonge, gezonde en frisse blik terug.

De behandeling voor wangen opvullen

Nadat u een adviesgesprek heeft gehad, wordt er een afspraak gemaakt voor het opvullen van uw ingevallen wangen. Hierbij houden we rekening met uw natuurlijke uitstraling om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen. Gedurende de behandeling maken we gebruik van fillers. Deze injectables zorgen ervoor dat de huid bij de wangen meer vocht vasthoudt, waardoor de huid gevuld lijkt. Tevens vervagen we verzakkingen, met volle wangen als eindresultaat.

MD Codes helpen om de te verwachten resultaten beter voorspelbaar te maken en het stelt de arts in staat om meer inzicht te krijgen in de verhoudingen en anatomie van het gezicht.

Nazorg

Hoewel het opvullen van de wangen met fillers geen heftige bijwerkingen kent, is het wel belangrijk om u aan de voorgestelde nazorg te houden. Door u aan de onderstaande punten te houden, is de kans op een optimaal resultaat groter:

  • Probeer de behandelde huid de eerste dagen na de behandeling zo min mogelijk aan te raken, ondanks dat u de neiging heeft om te gaan wrijven of krabben. De huid heeft na de behandeling namelijk rust nodig om te kunnen herstellen.
  • Bescherm uw huid na de behandeling tegen de zon met een zonnebrandcrème die sunblock bevat.
  • Vermijd een bezoek aan de sauna, zonnebank of het stoombad. De extreme temperaturen kunnen het genezingsproces vertragen.
  • Gebruik geen aspirines en ibuprofen na de behandeling. Deze pijnstillers kunnen verkleuringen zoals blauwe plekken in het gezicht verergeren. Mocht u toch gebruik willen maken van een pijnstiller, dan raden wij u aan om paracetamol te nemen.
  • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
  • Draag de eerste 10 uur na de behandeling geen make-up om de huid te laten rusten.
Afspraak maken

Prijzen voor wangen opvullen

De kosten voor het opvullen van de wangen zijn afhankelijk van de hoeveelheid injectables die gebruikt moeten worden voor een mooi en natuurlijk resultaat. Tijdens het oriëntatiegesprek bespreken we het behandelplan en de totale kosten van de behandeling met u, zodat u zelf kunt bepalen of u de behandeling wel of niet wilt ondergaan. Bij het opstellen van het behandelplan houden we zoveel mogelijk rekening met het gewenste resultaat en uw budget.

Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Veelgestelde vragen

We krijgen in onze praktijk in Amsterdam regelmatig dezelfde vragen over het opvullen van ingevallen wangen. We hebben daarom enkele veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Is wangen opvullen veilig?

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop werkt met uitvoerig geteste technieken en materialen. De behandeling voldoet daarmee aan de internationale cosmetische voorwaarden en is in principe dus veilig en betrouwbaar.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen?

Hoe beter u de richtlijnen naleeft, des te minder last u zult krijgen van bijwerkingen. Hoewel de bijwerkingen in de meeste gevallen beperkt blijven, kunt u toch last krijgen van roodheid, gevoeligheid, plaatselijke kleine bloeduitstortingen, blauwe plekken en lichte zwellingen. Deze zullen na een aantal dagen volledig verdwijnen.

Is het behandelen van mijn ingevallen wangen pijnlijk?

Over het algemeen ervaren de patiënten de behandeling als vrijwel pijnloos. Uw wangen kunnen wel gevoelig zijn, maar dat is per persoon verschillend. Indien gewenst kunnen wij het gebied ook voor u verdoven.

Ervaringen

Geweldig resultaat
“Nadat ik 10 kilo was afgevallen, hield ik een erg smal en ingevallen gezicht over. Ik ben op een consult bij Annebeth gegaan en had eigenlijk direct een goed gevoel. De arts nam alle tijd voor mij en heeft al mijn vragen rustig beantwoord. En het resultaat? Meer dan super!”
Mevr. Van Dijk
Lekkerder in m’n vel
“Ik kreeg regelmatig de vraag of ik moe was door mijn ingevallen wangen. Na enige twijfels besloot ik om de stap toch te nemen en naar een cosmetisch arts te gaan. Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan. Ik zit lekkerder in m’n vel en krijg nu juist te horen dat ik er goed uit zie.”
Rob H.
Weer vol zelfvertrouwen
“Na een periode van veel stress viel ik een aantal kilo’s af. Met name in mijn gezicht leken de kilo’s er niet meer aan te willen komen, waardoor ik erg moe en ongelukkig leek. Ik heb mijn wangen laten opvullen bij Drs. Kroeskop, waardoor ik weer vol zelfvertrouwen in het leven sta.”
Judith Bos

Afspraak maken

Andere injectable behandelingen