Profhilo® – een natuurlijke anti-aging

Het natuurlijke verouderingsproces verslapt de huid. Vooral de huid in uw gezicht en hals wordt vaak losser met rimpels als gevolg. Met behulp van Profhilo® kan uw huid op een natuurlijke manier herstellen. Profhilo® is een injectable die de lichaamseigen stof hyaluronzuur bevat, waardoor een behandeling een natuurlijk resultaat heeft. Profhilo® zorgt voor:

 • Verbetering van de huidstructuur
 • Verbetering van de hydratatie en uitstraling
 • Versteviging van de huid
 • Liftend effect

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is een revolutionaire hyaluronzuur behandeling die huidveroudering tegengaat. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor volume in de huid. Van nature hebben we dus een bron van hyaluronzuur in ons lichaam, opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwweefsel. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en de gewrichten soepel blijven. Hyaluronzuur is een bouwsteen om ons lichaam vochtrijk en flexibel te houden. Profhilo® bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daardoor de meest natuurlijke en zuivere injectable van het moment.

Hoe werkt Profhilo®?

Profhilo® is een unieke injecteerbare gel met hyaluronzuur die een langdurige stimulerende werking heeft op de huidcellen. Door een behandeling met Profhilo® wordt uw huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Het type hyaluronzuur dat gebruikt wordt bij Profhilo® stimuleert verschillende typen collageen (1, 3, 4 en 7) en elastine. Daardoor herstelt de huid en wordt huidverslapping aangepakt. Profhilo® stimuleert en hydrateert niet alleen de huid, maar remodelleert ook veroudering en verzakkend weefsel. Belangrijk om te weten is dat Profhilo® geen rimpels vult en volume toevoegt aan de huid.

Waarom een Profhilo® behandeling?

Vanaf uw dertigste neemt de aanmaak van collageen en elastine in uw huid af. Het verouderingsproces wordt dan langzaamaan zichtbaar. Steeds vaker kiest men ervoor om preventief maatregelen te nemen om het moment dat veroudering zichtbaar wordt, uit te stellen.

De voornaamste reden om voor een Profhilo® behandeling te kiezen is dat deze methode een langere werking laat zien ten opzichte van behandelingen zonder hyaluronzuur. Daarnaast is ook het resultaat van deze behandeling natuurlijker en is de kans op lichaamsreacties veel beperkter doordat het een natuurlijke stof in ons lichaam is.

Hoe gaat een Profhilo® behandeling?

 • Geen verdoving nodig
 • Pijn (1 tot 10): 2
 • Duur: 15 minuten
 • Duurzaamheid: +/- 12 maanden
 • Veiligheid: uiterst veilig

Profhilo® wordt nauwkeurig onderhuids geïnjecteerd in het te behandelen gebied. Het is een eenvoudige behandeling en goed te verdragen voor de cliënt. Op een schaal van 1 tot 10 wordt de pijn geschat op een twee. Hierdoor is geen verdoving nodig voor deze behandeling.

De behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat houdt in dat de hyaluronzuur op vijf strategische plaatsen van een gezichtshelft worden geïnjecteerd. In de meeste gevallen zal een verdeling van 2 milliliter over tien punten volstaan. De gel verspreidt zich vanzelf, waardoor inmasseren niet nodig is.  Door het geringe aantal injecties bij een Profhilo® behandeling is de kans op bloeduitstortingen gering. De gehele behandeling duurt ongeveer vijftien minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling duurt het even voordat u de eerste resultaten ziet. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen door collageen en elastine aan te maken. U zult na een tijdje merken dat de huid beter gehydrateerd is.

Aanbevolen herhaalbehandelingen vinden na een maand plaats en dit kunnen twee à drie behandelingen zijn. Dit is nodig voor een mooi eindresultaat, waarvan u na acht weken de uitkomst begint te zien. Daarna kan er gekozen worden voor een touch up, elke zes maanden.

In welke gebieden gebruiken we Profhilo®?

 • Het gezicht
 • De hals
 • De nek
 • Het decolleté
 • De handen

Profhilo® is breed toepasbaar ter verbetering van de huidconditie. De meest gebruikelijke behandelingsgebieden zijn het gezicht, de hals en de nek, maar ook het decolleté en de handen worden wel eens verstevigd met Profhilo®.

Veiligheid van Profhilo®

Een behandeling met Profhilo® zorgt voor een natuurlijk anti-aging resultaat. De veiligheid en kwaliteit van deze behandeling worden benadrukt door het feit dat Profhilo® winnaar was van de prestigieuze Aesthitic Awards in 2016 voor de meest innovatie behandeling.

Het product wordt inmiddels al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreide wettenschappelijke onderbouwing voor de werking ervan.

Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, zijn bijwerkingen niet gebruikelijk. De meest voorkomende bijwerkingen zijn dan ook kleine blauwe plekjes van de injecties of wat roodheid en zwellingen vlak na de behandeling. Vaak trekken deze verschijnselen snel weer weg.

Profhilo® behandeling boeken

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze behandeling met Profhilo®? Bekijk dan onze fillerbehandeling met skinboosters. Op uw allermooist ouder worden noemen we dat.

Fillerbehandeling