Boze blik behandelen met injectables in Amsterdam

Boze blik behandelen met injectables in Amsterdam

Een boze uitstraling wordt meestal gevormd door fronslijnen en een horizontale stand van de wenkbrauwen. Een combinatie van fillers en botox kan een boze uitstraling aanzienlijk verzachten. Een filler behandeling kan de contouren verbeteren waardoor de harmonie in het gezicht zal worden hersteld. Botox kan worden ingezet om er voor te zorgen dat de fronsspieren verslappen waardoor er minder rimpelvorming op zal treden. Indien de rimpels al dusdanig diep zijn dan kan de diepte eerst worden hersteld met een filler waarna vervolgens Botox wordt gebruikt om zo lang mogelijk van het resultaat te genieten en verdere verdieping van de rimpels te voorkomen.

  • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam

 

Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken