Filler behandeling in Amsterdam

Een filler behandeling is een ideale behandeling om verloren volume of diepere rimpels te herstellen. Naarmate we ouder worden neemt de collageen productie af waardoor er volume verlies gaat plaats vinden. Dit volume verlies maakt dat ons gezicht ´verouderd´. Een filler behandeling herstelt het verloren volume waardoor het gezicht weer terug gebracht kan worden naar hoe het was met een jonger en frisser eindresultaat. Een natuurlijk eindresultaat passend bij de leeftijd van de cliënt staat hoog in vaandel binnen Annbethkroeskop.com B.V. in Amsterdam.

Binnen Annbethkroeskop.com B.V. werken we voornamelijk volgens de ´totale gezicht benadering´ waarbij middels een combinatie van fillers en botox uw gezicht weer in harmonie wordt gebracht met een jonger en frisser uiterlijk als resultaat. Meer over deze manier van werken vindt u hier.

 • Cosmetisch artsen binnen Annbethkroeskop.com B.V. zijn aangesloten bij het NVCG
 • Persoonlijk adviesgesprek voor een filler behandeling in Amsterdam
 • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Type injectables / fillers

Bij onze kliniek wordt gewerkt met verschillende soorten fillers, skinboosters en eventueel botox. Welk type filler het beste voor uw behandeling geschikt is wordt in een consult overlegd aan de hand van de indicatie en de doelstellingen. Bij Annebethkroeskop.com B.V. wordt onder andere gewerkt met:

 • Hyaluronzuur fillers: Bij Annbethkroeskop.com B.V. werken we met diverse soorten Hyaluronzuur fillers (Restylane & Juvederm). Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor. Het zuur zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft. Gedurende het verouderingsproces neemt de productie van hyaluronzuur af, hierdoor wordt de huid slapper en kunnen rimpels ontstaan. Fillers op basis van hyaluronzuur vullen het tekort aan waardoor de rimpels worden opgevuld en verloren volume kan worden hersteld. De fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken. De filler kan indien nodig ook worden opgelost. Naast volumeherstel en het opvullen van rimpels verbetert hyaluronzuur ook de huid door betere hydratatie en het boosten van lichaamseigen collageenaanmaak.
 • Skinboosters: Skinboosters worden gebruikt om de huidkwaliteit te verbeteren. In tegenstelling tot hyaluronzuur fillers vullen skinboosters geen verloren volume of rimpels op. De Skinboosters zijn echt gericht op het hydrateren van de huid en om lichaamseigen collageen aanmaak te boosten. Het resultaat is een mooie stralende goed gehydrateerde huid die voller oogt. Daarnaast zal de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren. We gebruiken hiervoor Profhilo®. U leest er hier meer over. 
 • Radiesse: De natuurlijke filler Radiesse wordt gebruikt voor huidverjonging van het gezicht en het lichaam (het is bijvoorbeeld tevens een mooie behandeling om de billen te liften). De filler bestaat uit een gel met lichaamseigen CaHa-deeltjes die na ongeveer twee jaar op een natuurlijke manier worden afgebroken door het lichaam. Radiesse blijft langer zitten dan Hyaluronzuur fillers. Radiesse kan niet worden opgelost.
 • Botox: Botox® wordt gebruikt om kraaienpootjes en lachrimpels te verminderen en de fronsrimpel te ontspannen. De Botuline Toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, wat ervoor zorgt dat de spier voor ongeveer zes tot negen maanden minder krachtig wordt. Hierdoor kunnen de spiertjes niet samentrekken, waardoor de huid glad blijft en er geen rimpels zichtbaar zijn.
 • Hyalase: Indien u niet tevreden bent  met het resultaat van een hyaluronzuur filler (eerder uitgevoerd elders) dan kan de filler opgelost worden met Hyalase. De filler wordt dan binnen een paar dagen effectief afgebroken. Hierna kunt u opnieuw een filler behandeling ondergaan indien wenselijk.

Over de filler behandeling

Tijdens een persoonlijk consult bij AnnebethKroeskop.com BV in Amsterdam stelt u samen met uw behandeld arts een persoonlijk behandelplan op aan de hand van uw indicatie, uw wensen en doelstellingen en het advies van de arts. Het doel bij AnnebethKroeskop.com BV is te allen tijde een natuurlijk resultaat passend bij uw leeftijd.

Veiligheid en kwaliteit
Een behandeling bij Annbethkroeskop.com B.V. staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Onze artsen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Daarnaast volgt het gehele team zeer regelmatig trainingen om up to date te blijven.

Afspraak maken

Nazorg Filler behandeling

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

 • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
 • Wij raden u af om pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines te gebruiken, omdat deze medicijnen blauwe plekken en verkleuringen stimuleren. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken.
 • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
 • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
 • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
 • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Artsen

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Totale gezicht benadering

Robin Snijders

Cosmetisch Arts

Fillers, incl. lippen

Veelgestelde vragen over fillers

Is een filler behandeling pijnlijk?

Veel cliënten ervaren de behandeling als pijnloos. Dit is echter wel afhankelijk van de te behandelen plekken en de techniek die we gebruiken. Sommige gebieden zijn bijvoorbeeld gevoeliger. Op gevoelige plekken is het mogelijk om een van te voren een verdovende crème aan te brengen. U kunt dit van tevoren met de arts bespreken tijdens een intake consult

Moet ik rekening houden met bijwerkingen?

Over het algemeen zijn de bijwerkingen beperkt. Na de behandeling kan het zijn dat de behandelde gebieden gevoelig zijn. Ook kan er mogelijk wat zwelling, roodheid of een blauwe plek ontstaan.

Hoeveel ml is er nodig voor mijn behandeling?

Hoeveel product er nodig is voor de behandeling is per persoon verschillend. Dit hangt onder andere af van de leeftijd, de indicatie en de gewenste doelstellingen. Tijdens een vrijblijvend consult zal de arts u alle uitleg geven en een op maat gemaakt advies inclusief een offerte. U kunt tevens op de pagina ´indicaties´ kijken om een idee te krijgen van de hoeveelheid die nodig is voor verschillende behandelingen.

Hoe lang blijft de filler zitten?

Dit is afhankelijk van het type filler wat gebruikt wordt. Fillers op basis van hyaluronzuur blijven, afhankelijk van het behandelde gebied, 6-18 maanden zitten. Radiesse fillers blijven tot wel 2 jaar zitten.

Is een filler behandeling veilig?

Jazeker, een filler behandeling met tijdelijke fillers is veilig mits uitgevoerd door een gecertificeerde arts. KNAP Clinic werkt uitsluitend met fillers op basis van lichaamseigen stoffen waardoor de stof door het lichaam zelf wordt afgebroken. Tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur (zoals Restylane en Juvederm) kunnen indien nodig ook opgelost worden met hyaluronidase.

Wordt er ook gebruik gemaakt van een Echografie?

De cosmetisch artsen van KNAP Clinic voeren, indien nodig, fillerbehandelingen uit met behulp van Echografie. Middels een Echografie krijgt de cosmetisch arts beter inzicht in de verschillende huidlagen en helpt dit om na te gaan waar er eerder eventueel al filler is geplaatst of nog aanwezig is.

Ervaringen met Fillers

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken

Reviews

Annebeth Kroeskop
5.0
Gebaseerd op 18 recensies
powered by Google
P.N. Klaassen
P.N. Klaassen
14:12 21 Oct 20
Annebeth is heel ervaren en dit geeft vertouwen tijdens de behandeling. Alles ziet er nog steeds natuurlijk uit waardoor ik erg tevreden ben met het eindresultaat. Super mooie luxe salon en erg... hygienisch. Receptioniste geeft je een welkom gevoel en stelt je helemaal op je gemak. Voor mij een dikke aanrader!lees meer
ByMeedo Nayyef
ByMeedo Nayyef
16:42 17 Sep 20
FIJN EN ZEER PROFESSIONELE BEN ZEER TEVREDEN
Suzan Boland
Suzan Boland
13:17 16 Dec 19
Annebeth Kroeskop ziet wat je gezicht nodig heeft. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Met de MD Codes methodiek heeft ze heel deskundig mijn gezicht een enorme oppepper gegeven. Mijn onderkaak... staat behoorlijk naar achter en er werd mij door artsen een kaakoperatie geadviseerd voor een mooiere look. Maar door de behandeling van Annebeth hoeft die operatie niet meer. Zo heb ik nu een prachtig symetrisch profiel dankzij Annebeth. Fantastisch!lees meer
Felix van der Heijden
Felix van der Heijden
16:40 11 Dec 19
Van het maken van een afspraak tot het consult heel professioneel geholpen en behandeld. Vooraf besproken wat er ging gebeuren en de botox behandeling was in een halve minuut gedaan. Voor ik het wist... was het al voorbij. Geen rode plekken en het resultaat is top! Ik kan drs Annebeth Kroeskop absoluut aanraden en kom daarom ook zeker terug.lees meer
Charlotte polder
Charlotte polder
11:21 11 Dec 19
Een zeer kundige kliniek en Dr. Kroeskop ook zeer kundige arts. Zodra je als patiënt je wensen doorgeeft zal ze stap voor stap kijken en met je overleggen wat mogelijk haalbaar is en zo natuurlijk... mogelijk te werk gaan. Tevens als je bij haar vandaan komt kan je gewoon weer terug naar je werk want niemand ziet dat je behandeld bent. Zo kom je vol zelf vertrouwen bij haar vandaan en niemand die ziet dat je een behandeling hebt ondergaan. Zeker een advies als je voor mooi en perfect wilt gaan! Ook is ze volledig up-to-date met nieuwe behandelmethodes aangezien ze vaak op beurzen en nascholing te vinden is.lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Andere injectable behandelingen