Filler behandeling in Amsterdam

Een filler behandeling is een ideale behandeling om verloren volume of diepere rimpels te herstellen. Naarmate we ouder worden neemt de collageen productie af waardoor er volume verlies gaat plaats vinden. Dit volume verlies maakt dat ons gezicht ´verouderd´. Een filler behandeling herstelt het verloren volume waardoor het gezicht weer terug gebracht kan worden naar hoe het was met een jonger en frisser eindresultaat. Een natuurlijk eindresultaat passend bij de leeftijd van de cliënt staat hoog in vaandel binnen Annbethkroeskop.com B.V. in Amsterdam.

Binnen Annbethkroeskop.com B.V. werken we voornamelijk volgens de ´totale gezicht benadering´ waarbij middels een combinatie van fillers en botox uw gezicht weer in harmonie wordt gebracht met een jonger en frisser uiterlijk als resultaat. Meer over deze manier van werken vindt u hier.

 • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
 • Persoonlijk adviesgesprek voor een filler behandeling in Amsterdam
 • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Type injectables / fillers

In onze kliniek wordt gewerkt met verschillende fillers, skinboosters en eventueel botox. Welk type filler het beste voor uw behandeling geschikt is wordt in een consult overlegd aan de hand van de indicatie en de doelstellingen. Bij Annebethkroeskop.com B.V. wordt onder andere gewerkt met:

 • Hyaluronzuur fillers: Bij Annbethkroeskop.com B.V. werken we met diverse soorten hyaluronzuur fillers (Restylane & Juvederm). Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor. Het zuur zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft. Gedurende het verouderingsproces neemt de productie van hyaluronzuur af, hierdoor wordt de huid slapper en kunnen rimpels ontstaan. Fillers op basis van hyaluronzuur vullen het tekort aan waardoor de rimpels worden opgevuld en verloren volume kan worden hersteld. De fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken. De filler kan indien nodig ook worden opgelost. Naast volumeherstel en het opvullen van rimpels verbetert hyaluronzuur ook de huid door betere hydratatie en het boosten van lichaamseigen collageenaanmaak.
 • Skinboosters: Skinboosters worden gebruikt om de huidkwaliteit te verbeteren. In tegenstelling tot hyaluronzuur fillers vullen skinboosters geen verloren volume of rimpels op. De skinboosters zijn echt gericht op het hydrateren van de huid en om lichaamseigen collageenaanmaak te boosten. Het resultaat is een mooie stralende goed gehydrateerde huid die voller oogt. Daarnaast zal de huidkwaliteit aanzienlijk verbeteren. We gebruiken hiervoor onder andere de skinbooster Profhilo®. U leest er hier meer over. 
 • Radiesse: De natuurlijke filler Radiesse wordt gebruikt voor huidverjonging van het gezicht en het lichaam (het is bijvoorbeeld tevens een mooie behandeling om de billen te liften). De filler bestaat uit een gel met lichaamseigen CaHa-deeltjes die na ongeveer twee jaar op een natuurlijke manier worden afgebroken door het lichaam. Radiesse blijft langer zitten dan hyaluronzuur fillers. Radiesse kan niet worden opgelost.
 • Botox: Botox® wordt gebruikt om onder andere kraaienpootjes en lachrimpels te verminderen en de fronsrimpel te ontspannen. De botuline toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, wat ervoor zorgt dat de spier voor ongeveer zes tot negen maanden minder krachtig wordt. Hierdoor kunnen de spiertjes niet samentrekken, waardoor de huid glad blijft en er geen rimpels zichtbaar zijn.
 • Hyalase: Indien u niet tevreden bent  met het resultaat van een hyaluronzuur filler (eerder uitgevoerd elders) dan kan de filler opgelost worden met Hyalase. De filler wordt dan binnen een paar dagen effectief afgebroken. Hierna kunt u opnieuw een filler behandeling ondergaan indien wenselijk.

Over de filler behandeling

Tijdens een persoonlijk consult bij AnnebethKroeskop.com BV in Amsterdam stelt u samen met uw behandeld arts een persoonlijk behandelplan op aan de hand van uw indicatie, uw wensen en doelstellingen en het advies van de arts. Het doel bij AnnebethKroeskop.com BV is een natuurlijk resultaat passend bij uw leeftijd.

Veiligheid en kwaliteit
Een behandeling bij Annbethkroeskop.com B.V. staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Daarnaast volgt het gehele team aan cosmetische artsen zeer regelmatig trainingen om up to date te blijven m.b.t. cosmetische behandelingen waaronder filler behandelingen.

Afspraak maken

Nazorg Filler behandeling

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

 • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
 • Wij raden u af om pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines te gebruiken, omdat deze medicijnen blauwe plekken en verkleuringen stimuleren. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken.
 • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
 • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
 • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
 • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Veelgestelde vragen over fillers

Is een filler behandeling pijnlijk?

Veel cliënten ervaren de behandeling als pijnloos. Dit is echter wel afhankelijk van de te behandelen plekken en de techniek die we gebruiken. Sommige gebieden zijn bijvoorbeeld gevoeliger. Op gevoelige plekken is het mogelijk om van te voren een verdovende crème aan te brengen. U kunt dit met de arts bespreken tijdens een intake consult

Moet ik rekening houden met bijwerkingen?

Over het algemeen zijn de bijwerkingen beperkt. Na de behandeling kan het zijn dat de behandelde gebieden gevoelig zijn. Ook kan er mogelijk wat zwelling, roodheid of een blauwe plek ontstaan.

Hoeveel ml is er nodig voor mijn behandeling?

Hoeveel product er nodig is voor de behandeling is per persoon verschillend. Dit hangt onder andere af van de leeftijd, de indicatie en de gewenste doelstellingen. Tijdens een vrijblijvend consult zal de arts u alle uitleg geven. U kunt tevens op de pagina ´indicaties´ kijken om een idee te krijgen van de hoeveelheid die nodig is voor verschillende behandelingen.

Hoe lang blijft de filler zitten?

Dit is afhankelijk van het type filler wat gebruikt wordt. Fillers op basis van hyaluronzuur blijven, afhankelijk van het behandelde gebied, 6-18 maanden zitten. Radiesse fillers blijven tot wel 2 jaar zitten.

Is een filler behandeling veilig?

Jazeker, een filler behandeling met tijdelijke fillers is veilig mits uitgevoerd door een gecertificeerde arts. Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop werkt uitsluitend met fillers op basis van lichaamseigen stoffen waardoor de stof door het lichaam zelf wordt afgebroken. Tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur (zoals Restylane en Juvederm) kunnen indien nodig ook opgelost worden met hyaluronidase.

Ervaringen met Fillers

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken

Andere injectable behandelingen