Botox behandeling in Amsterdam bij AnnebethKroeskop.com B.V.

Botox is een effectieve en veilige manier om rimpelvorming als gevolg van veroudering van de huid tegen te gaan. Het wordt gebruikt om expressie rimpels te verminderen en te laten ontspannen.

Bij een Botox behandeling blokkeert de botuline toxine de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier. Daardoor wordt de spier voor ongeveer drie tot zes maanden minder krachtig. De spiertjes kunnen zo minder goed samentrekken, wat op een veilige manier zorgt voor een gladdere huid en minder rimpelvorming in het gezicht.

Bent u geïnteresseerd in een Botox behandeling en wilt u graag meer weten over de kenmerken en voordelen? Wij vertellen u hier alles wat u moet weten. Of maak een afspraak voor een persoonlijk consult, zodat ervaren cosmetisch arts Annebeth Kroeskop u persoonlijk kan vertellen over onze behandelingen.

 • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
 • Persoonlijk adviesgesprek
 • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

De diverse Botox behandelingen bij AnnebethKroeskop.com B.V.

Een Botox behandeling kan voor verschillende doeleinden worden toegepast. Behalve de beter bekende behandeling van rimpels in het gezicht is het ook een veilig en effectief middel voor diverse medische aandoeningen zoals migraine en overmatig zweten.

 

Botox zones in het gezicht

De volgende zones in het gezicht komen in aanmerking voor een Botox behandeling:

 • Kraaienpootjes
 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdsrimpels
 • Wenkbrauwlift
 • Kaaklijn (kauwspieren)

Door Botox gedoseerd in te zetten tijdens een behandeling, wordt de spier niet geheel ‘plat’ gelegd. Hierdoor is het resultaat veel natuurlijker en ziet uw huid er jong en stralend uit. We noemen dit ook wel ´baby botox´.

 

Medische aandoeningen behandelen met Botox

Botox is officieel goedgekeurd voor cosmetische toepassingen (sinds 2002) en als medicijn. Door de ontspannende werking op de spieren is het een goed middel ter verlichting van diverse medische aandoeningen.

Wij kunnen u voor de volgende medische klachten effectief behandelen met Botox:

 • Migraine
 • Tanden knarsen (Bruxisme)
 • Overmatig transpireren (oksels, handen)

Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop heeft uiteraard ruimschoots aantoonbare ervaring op het gebied van Botox behandelingen.

Over de Botox behandeling

De Botox behandeling is kort en vrijwel pijnloos. We gebruiken uiterst fijne naalden bij het inspuiten van de Botox, voor maximale nauwkeurigheid en minimaal ongemak. Voor u het weet is de behandeling klaar en kan de Botox zijn werk doen.

 

De Botox behandeling in het kort

 • Duur gezichtsbehandeling: 15 minuten
 • Duur bij migraine of overmatig transpireren: 30 minuten
 • Werking Botox zichtbaar na een week, eindresultaat na 2 weken
 • Effect houdt 3 tot 6 maanden aan

Een persoonlijk behandelplan

Tijdens een persoonlijk consult stelt u samen met uw behandelend arts een persoonlijk behandelplan op aan de hand van uw indicatie, uw wensen en doelstellingen en het advies van de arts. Het doel bij Annebethkroeskop.com B.V. is een natuurlijk resultaat passend bij uw leeftijd.

Een Botox behandeling is voor iedere cliënt anders. Wij geloven in behandelingen op maat. Ieder gezicht is uniek, zo ook iedere behandeling.

Afspraak maken

Een natuurlijk resultaat

Misschien denkt u bij Botox al snel aan een hele strakke huid en een gezicht zonder waarneembare uitdrukking of emotie. Dit heeft echter weinig te maken met een Botox behandeling door een professioneel cosmetisch arts. In onze kliniek wordt altijd gekozen voor een natuurlijk resultaat passend bij de leeftijd.

Drs. Annebeth Kroeskop heeft als cosmetisch arts veel ervaring op het gebied van Botox. Daardoor weet zij precies hoeveel Botox nodig is om een natuurlijk resultaat te krijgen. Door de dosering bij elke behandeling zorgvuldig af te meten, profiteert u optimaal van de voordelen van Botox en zal uw nieuwe uiterlijk alleen in een positief opzicht verbeteren.

De veiligheid van een Botox behandeling

Een Botox behandeling bij AnnebethKroeskop.com B.V. staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Onze artsen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Daarnaast volgt het gehele team zeer regelmatig trainingen om up-to-date te blijven.

 

Veiligheid Botuline toxine

Botuline toxine, oftewel Botox, is een goedgekeurd medicijn en wordt al jaren gebruikt bij de behandeling van onder meer spierspasmen. Door cosmetisch artsen wordt het al sinds de jaren 90 toegepast en in 2002 is het na uitvoerig testen officieel goedgekeurd als cosmetisch middel.

 

Geregistreerde merken Botox

Bij een Botox behandeling is het naast de ervaring en kunde van de cosmetisch arts belangrijk dat er Botuline toxine van een geregistreerd merk wordt gebruikt. Zo weet u zeker dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit ervan. Bij AnnebethKroeskop.com B.V. maken we uitsluitend gebruik van de geregistreerde merken Botox® en Azzalure® bij onze behandelingen.

 

Mogelijke bijwerkingen

Een Botox behandeling is veilig, maar er is altijd een beperkt risico op bijwerkingen, dat net als bij andere geneesmiddelen niet uit te sluiten is. Houd hier dus rekening mee, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij het opstellen van uw persoonlijk behandelplan zullen wij de eventuele bijwerkingen uiteraard ook met u bespreken.

Bijwerkingen bij een Botox behandeling zijn zeer zeldzaam en altijd tijdelijk van aard. Deze worden zichtbaar kort na of in de week na de behandeling. In de meeste gevallen houden ze 1 à 2 dagen aan.

De volgende bijwerkingen kunnen optreden bij een Botox behandeling:

 • Gevoeligheid of jeuk
 • Zwelling of roodheid van de huid
 • Kleine blauwe plekken
 • Hoofdpijn

De prijs van een Botox behandeling

De prijs van een Botox behandeling bij AnnebethKroeskop.com B.V. verschilt per type behandeling. Hieronder ziet u een overzicht van de tarieven voor onze behandelingen. Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken.

 • 1 zone (frons, voorhoofd of kraaienpootjes) € 195,-
 • 2 zones (twee van de drie zones) € 295,-
 • 3 zones (frons, voorhoofd en kraaienpootjes) € 345,-
 • Tegen migraine (kleine behandeling) € 220,-
 • Tegen migraine (grote behandeling) € 320,-
 • Tegen tandenknarsen (bruxisme) € 320,-
 • Tegen overmatige transpiratie: Oksels € 480,-
Afspraak maken

Nazorg Botox behandeling

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

 • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
 • Wij raden u aan om tenminste één week van tevoren te stoppen met het gebruik van pijnstillers als ibuprofen en aspirines en het supplement visolie. Deze stimuleren namelijk blauwe plekken en verkleuringen na behandeling. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij om paracetamol te gebruiken.
 • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo min mogelijk bloot te stellen aan de zon.
 • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om daarom de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
 • Drink de eerste 24 uur na de behandeling geen alcohol.
 • Maak de eerste 10 uur na de behandeling geen gebruik van make-up.

Het taboe op Botox

Lange tijd was het niet gangbaar om een Botox behandeling te ondergaan en kregen mensen na hun behandeling te maken met gefronste wenkbrauwen en afkeuring. Voor een groot deel had dit te maken met de onnatuurlijke resultaten van slecht en overmatig Botox gebruik. Tegenwoordig is dat beeld compleet anders.

Less is more en cosmetisch arts Annebeth Kroeskop heeft jarenlange ervaring met Botox behandelingen.

 

Stijgende populariteit Botox behandelingen

Steeds meer mensen zien in dat Botox en andere injectables een veilig en effectief middel zijn om er op natuurlijke wijze jonger uit te zien. Talloze beroemdheden en influencers op social media spreken openlijk over hun Botox behandeling, waardoor het steeds normaler wordt.

Ook onder jonge mensen neemt de vraag naar Botox toe. Dit heeft te maken met het feit dat de behandelingen makkelijker beschikbaar zijn, maar ook dat jongeren meer bezig zijn met hun uiterlijk dan vroeger, onder meer door social media en het vele videobellen. Bovendien heeft Botox een preventieve werking, waardoor er minder rimpelvorming optreedt.

Veelgestelde vragen over Botox

Wat is het verschil tussen botox en filler?

Botox zorgt dat spieren minder krachtig samentrekken, zodat rimpeltjes die ontstaan tijdens bijvoorbeeld fronsen zullen verminderen. Fillers geven volume. Ze kunnen bijvoorbeeld een rimpel of plooi minder diep maken of een wang iets voller.

Is het gebruik van botox gevaarlijk?

Botox wordt al meer dan twintig jaar gebruikt in de geneeskunde. Er zijn veel studies gedaan naar lange en korte termijn gevolgen van Botox. De hoeveelheden die we gebruiken binnen ons vakgebied leveren geen gevaar op.

Hoe lang blijft het effect van botox aan?

Na een periode van drie tot vier maanden herstelt de spier zich weer en zal de behandeling herhaald moeten worden. Dit is een beetje afhankelijk van de zones en de hoeveelheid herhaal behandelingen die zijn ondergaan. Soms blijft het effect tot wel 6 maanden (bijvoorbeeld bij het voorhoofd).

Hoe lang duurt een behandeling met botox?

De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied. Voor een gezichtsbehandeling kunt u rekenen op ongeveer 15 minuten. Het behandelen van migraine en overmatig transpireren kan wat langer duren (max 30 minuten).

Is een botox behandeling pijnlijk?

De behandeling is nagenoeg pijnloos door het gebruik van hele fijne naalden. De Botox behandeling voor overmatig transpireren kan wel wat pijnlijker zijn. Indien gewenst kunnen we een verdovende crème van te voren aanbrengen. U kunt dit overleggen met de arts tijdens uw consult.

Kan een botox behandeling preventief worden ingezet?

Een Botox behandeling kan zeker preventief worden ingezet. Het ontspant de spiertjes, waardoor er minder rimpelvorming kan optreden. Zo gaat u preventief rimpelvorming tegen.

Kan ik altijd een Botox behandeling ondergaan?

U kunt op enkele uitzonderingen na vrijwel altijd een Botox behandeling ondergaan. Bijvoorbeeld bij zwangerschap of sommige zeldzame spierziektes is dit niet mogelijk. Bij een vrijblijvend consult bespreken wij wat er mogelijk is voor uw situatie.

Ervaringen van onze cliënten met Botox

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken voor een botox behandeling in Amsterdam

Andere injectable behandelingen