De ‘totale gezichtsbenadering’ aan de hand van MD Codes

Een vermoeide gezichtsuitdrukking? Een boze gezichtsuitdrukking? Een verdrietige gezichtsuitdrukking? Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop werkt middels de ´totale gezichtsbenadering´ waarbij middels een combinatie van fillers en botox uw gezicht weer in harmonie wordt gebracht met een jonger en frisser uiterlijk als resultaat. Ons doel is een natuurlijk eindresultaat passend bij uw leeftijd.

 • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
 • Persoonlijk adviesgesprek
 • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

De MD Codes

Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop werkt volgens de MD Codes. Er zijn 75 verschillende MD Codes voor het gezicht. Het natuurlijke verouderingsproces vindt nooit plaats in slechts één gebied maar heeft invloed op het gehele gelaat. Met MD Codes kunnen we het gezicht opdelen in verschillende behandelgebieden waardoor we een injectable behandeling inzichtelijker kunnen maken. De injectiepunten worden in kaart gebracht, zodat het gezicht precies zo ´gelift´ wordt dat het in evenwicht blijft. Deze manier van werken resulteert in een natuurlijk resultaat. Wilt u meer weten over MD Codes? Lees hier verder.

Waarom is deze techniek zo succesvol?

Veel gehoorde klachten zijn een vermoeid, afgeleefd of boos uiterlijk. Deze gezichtsuitdrukkingen komen meestal niet door één bepaald kenmerk in het gezicht, maar vaker is het een combinatie van verschillende kenmerken. Voor iedere gezichtsuitdrukking stelt Annebeth Kroeskop een persoonlijk behandelplan samen aan de hand van de wensen en doelstellingen van de cliënt.

MD Codes helpen om de te verwachten resultaten beter voorspelbaar te maken en het stelt de arts in staat om meer inzicht te krijgen in de verhoudingen en anatomie van het gezicht.

Type injectables

Voor de totale gezichtsbenadering werken we met verschillende soorten fillers, skinboosters en eventueel botuline toxine. Welk type filler het beste voor uw behandeling geschikt is, wordt in een consult overlegd aan de hand van de indicatie en de doelstellingen. Bij Annbethkroeskop.com B.V. wordt onder andere gewerkt met:

 • Hyaluronzuur fillers: Bij Annbethkroeskop.com B.V. werken we met diverse soorten Hyaluronzuur fillers (Restylane & Juvederm). Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor. Het zuur zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft. Gedurende het verouderingsproces neemt de productie van hyaluronzuur af, hierdoor wordt de huid slapper en kunnen rimpels ontstaan. Fillers op basis van hyaluronzuur vullen het tekort aan waardoor de rimpels worden opgevuld en verloren volume kan worden hersteld. De fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken. De filler kan indien nodig ook worden opgelost. Naast volumeherstel en het opvullen van rimpels verbetert hyaluronzuur ook de huid door betere hydratatie en het boosten van lichaamseigen collageenaanmaak.
 • Radiesse: De natuurlijke filler Radiesse wordt gebruikt voor huidverjonging van het gezicht en het lichaam (het is bijvoorbeeld tevens een mooie behandeling om de billen te liften). De filler bestaat uit een gel met lichaamseigen CaHa-deeltjes die na ongeveer twee jaar op een natuurlijke manier worden afgebroken door het lichaam. Radiesse blijft langer zitten dan Hyaluronzuur fillers. Radiesse kan niet worden opgelost.
 • Botox: Botox® wordt gebruikt om kraaienpootjes en lachrimpels te verminderen en de fronsrimpel te ontspannen. De Botuline Toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, wat ervoor zorgt dat de spier voor ongeveer zes tot negen maanden minder krachtig wordt. Hierdoor kunnen de spiertjes niet samentrekken, waardoor de huid glad blijft en er geen rimpels zichtbaar zijn.

Behandeling

De totale aanpak bestaat meestal uit een combinatie van verschillende soorten fillers en botox. Door meer materiaal te gebruiken werken we aan een lange termijn effect en zijn we in staat om de wat minder voor de hand liggende behandelgebieden in het gezicht aan te pakken zoals kuiltjes in het voorhoofd, oneffenheden in de kin en de slapen.

Afspraak maken

Resultaat

Fillers helpen om verloren volume te herstellen en de huid van binnenuit te hydrateren. Daarnaast boosten fillers de aanmaak van lichaamseigen collageen. Botuline Toxine wordt tot slot ingezet om overactieve spieren in het gezicht tot rust te brengen. Het resultaat is een jonger en frisser uiterlijk. Het gelaat wordt eigenlijk teruggebracht naar hoe het was, maar wel passend bij uw leeftijd. Op je allermooist ouder worden heet dat.

Nazorg

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken.

Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

 • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
 • Wij raden u af om pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines te gebruiken, omdat deze medicijnen blauwe plekken en verkleuringen stimuleren. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken.
 • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
 • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
 • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
 • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Totale gezicht benadering

Veelgestelde vragen

Is een filler behandeling pijnlijk?

Veel cliënten ervaren de behandeling als pijnloos. Dit is echter wel afhankelijk van de te behandelen plekken en de techniek die we gebruiken. Sommige gebieden zijn bijvoorbeeld gevoeliger. Op gevoelige plekken is het mogelijk om van te voren een verdovende crème aan te brengen. U kunt dit van tevoren met de arts bespreken tijdens een intake consult.

Moet ik rekening houden met bijwerkingen?

Over het algemeen zijn de bijwerkingen beperkt. Na de behandeling kan het zijn dat de behandelde gebieden gevoelig zijn. Ook kan er mogelijk wat zwelling, roodheid of een blauwe plek ontstaan.

Hoeveel ml is er nodig voor de totale gezicht benadering?

Hoeveel product er nodig is voor de behandeling is per persoon verschillend. Dit hangt onder andere af van de leeftijd, de indicatie en de gewenste doelstellingen. Tijdens een vrijblijvend consult zal de arts u alle uitleg geven en een op maat gemaakt advies inclusief een offerte.

Hoe lang duurt de behandeling?

Afhankelijk van uw persoonlijke behandelplan zal de behandeling 15-45 minuten in beslag nemen. In sommige gevallen wordt de behandeling in 2 of 3 sessies ingepland voor het beste resultaat. Dit bespreekt u van te voren met de arts tijdens uw consult.

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetiek-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken

Andere injectable behandelingen