Cosmetisch consult in Amsterdam bij AnnebethKroeskop.com BV

Bent u benieuwd wat AnnebethKroeskop.com BV voor u kan betekenen dan verwelkomen wij u graag op een vrijblijvend en kosteloos consult. Tijdens dit consult worden uw wensen in kaart gebracht en bekijkt u samen met de cosmetisch arts de mogelijkheden om deze wensen te realiseren. Een eerlijk en haalbaar advies staat altijd voorop bij AnnebethKroeskop.com BV. Ons doel is om het gezicht op een natuurlijke manier te harmoniseren; terug naar hoe het was maar passend bij uw leeftijd. Vervolgens stelt de arts samen met u een behandelplan op dat aansluit bij uw wensen en past binnen de mogelijkheden.

  • Cosmetisch artsen binnen AnnebethKroeskoep.com BV zijn aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables en huidverbetering in Amsterdam
Afspraak maken

De cosmetisch artsen van AnnebethKroeskop.com BV voeren, indien nodig, fillerbehandelingen uit met behulp van Echografie. Er wordt gewerkt met het Lumify Echografie apparaat.

Heeft u eerdere fillerbehandelingen ondergaan geeft u dit dan aan tijdens uw eerste consult. Uiteraard zal de behandeld arts dit ook aan u vragen middels een vooraf in te vullen vragenlijst.

De huidscan bij AnnebethKroeskop.com BV

De kwaliteit van de huid vormt de basis voor een fris en jeugdig uiterlijk. Naast injectables adviseren wij onze cliënten dan ook om voor een volledig behandelplan inclusief huidverbeterende (laser) behandelingen. Het startpunt voor een huidverbeterende behandeling op basis van injectables en (laser) andere behandelingen is een huidscan.

Aan de hand van deze waardevolle informatie zal de cosmetisch arts een passend behandelplan met u opstellen.

Afspraak maken

AnnebethKroeskop.com BV

Bij AnnebethKroeskop.com BV geloven wij in een totaal aanpak voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

Artsen

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Robin Snijders

Cosmetisch Arts

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken