Trieste blik behandelen in Amsterdam

Trieste blik behandelen bij AnnebethKroeskop.com BV

Het gebied onder de ogen (wallen onder de ogen) en de slapen zijn veelal de eerste zones die te maken krijgen met verzakking. Verzakking van de neus-lippen plooi, afhangende mondhoeken en volume verlies van de wangen dragen bij aan het ontstaan van een trieste gezichtsuitdrukking. Tevens kan een trieste blik het gevolg zijn van snel afvallen, gewichtsverlies door veel sporten of moeilijke stressvolle periodes. Een filler behandeling herstelt het volume in het gezicht. Voor deze indicatie behandelen we meestal meerdere gebieden in het gezicht om zo de harmonie te herstellen met een fris en ontspannen uitdrukking als resultaat. Er wordt gekeken waar in het gezicht de huid verslapt is en hoe stevigheid en lifting het beste gerealiseerd kan worden. Diverse fillers brengen volume terug, versterken de gezichtscontouren en hydrateren de huid van binnenuit. Tot slot kan botox helpen om toekomstige tekenen van veroudering uit te stellen en rust in het gezicht terug te brengen. Let op dit is een behandeling die veel ervaring vereist. Kies daarom uw arts zorgvuldig.

  • Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam

 

Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken