Lip filler behandeling bij AnnebethKroeskop.com BV

Mooie vollere lippen, of een verbeterde vorm van de lippen? Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop heeft jarenlange ervaring in lip filler behandelingen. Zij staat bekend om de prachtig natuurlijke resultaten van haar lip filler behandelingen. Annebeth kiest altijd voor een natuurlijk resultaat: harmonie in het gezicht brengen is het uitgangspunt.

Waarom een lip filler behandeling

Naarmate we ouder worden verliest het gezicht volume, zo ook de lippen. Een lip filler behandeling helpt om verloren volume te herstellen. Sommige cliënten storen zich aan smalle lippen die genetisch zijn bepaald en kiezen voor een filler behandeling om meer volume te creëren.

Een lip filler behandeling kan ook gewenst zijn om te werken aan de vorm van de lippen zodat deze meer in harmonie zijn met het gezicht. Wat uw wens ook is, samen met de cosmetisch arts wordt er een persoonlijk behandelplan voor u gemaakt.

De juiste verhoudingen van de lippen

Alles draait om de juiste verhoudingen. Volle lippen zijn mooi maar de mate van volheid en de shape moet ook passen bij de vorm van het gezicht. Het is belangrijk om goed naar de vorm te kijken en vanuit daar te bepalen welke shape en welke hoeveelheid vulling een natuurlijk effect geeft, passend bij uw unieke gezicht.

Mooie volle lippen kunnen de contouren van het gezicht accentueren maar wanneer er teveel wordt opgevuld bestaat de kans zelfs dat het resultaat het gezicht ouder doet lijken. Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop bekijkt daarom uw gehele gezicht om zo de perfecte balans te vinden. Daarom wordt een lip filler behandeling vaak aangevuld met eventuele andere behandelingen voor een optimaal en natuurlijk resultaat.

Het eerste consult en onze behandeling

Tijdens een eerste consult analyseren we de lippen, het volume, de vorm en vooral ook het gebied rondom de lippen. Zo kunnen we tevens verticale lijntjes boven de lippen mee behandelen, evenals diepere lijnen (de neus lippen plooi) of afhangende mondhoeken. De verhouding herstellen tussen lippen, kin en kaaklijn is tevens een veel geboekte behandeling. De kin is een prominent punt in het gezicht die vaak wordt mee behandeld om het gezicht mooi te harmoniseren.

Consult

Het type filler

Bij AnnebethKroeskop.com BV werken we uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur. U kiest samen met uw arts de juiste filler voor uw behandeling Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor. Het zuur zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft. Gedurende het verouderingsproces neemt de productie van hyaluronzuur af, hierdoor wordt de huid slapper en kunnen rimpels ontstaan. Fillers op basis van hyaluronzuur vullen verloren volume aan. Fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken.

Hoeveel lip filler heb ik nodig

De hoeveelheid lip filler die wordt geïnjecteerd is volledig afhankelijk van de indicatie en het behandelplan. Meestal wordt er voor de eerste keer gestart met 1 ml tot 2 ml. ´Over filling´ is iets wat vaak gebeurd en wat wij altijd willen voorkomen. Daarom adviseren we vaak om de behandeling te spreiden in twee sessies om zo nog nauwkeuriger het gewenste resultaat te behalen.

De behandeling zelf

De behandeling wordt meestal als niet pijnlijk ervaren. De filler zelf bevat lidocaïne wat meteen een verdoving geeft. Indien gewenst kan er een verdovende crème aangebracht worden. Na de behandeling kunnen de lippen wat gezwollen aandoen, dit trekt doorgaans binnen een paar dagen weg. In de eerste dagen zullen de lippen wat groter aandoen door de zwelling. Na ongeveer een week is het eindresultaat zichtbaar.

lip filler

Veiligheid en nazorg

Een behandeling bij Annebethkroeskop.com B.V. staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid. Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop KNMG is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Daarnaast volgt zij zeer regelmatig trainingen om up to date te blijven.

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

  • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
  • Wij raden u af om pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines te gebruiken, omdat deze medicijnen blauwe plekken en verkleuringen stimuleren. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken.
  • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
  • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
  • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
  • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Herhaalbehandelingen

Het effect van de filler blijft ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Indien u al meerdere herhaal behandelingen hebt gehad blijft het effect vaak langer zichtbaar. Meestal wordt de behandeling 1-2 keer per jaar herhaald.

Afspraak maken

Prijzen

De prijs is afhankelijk van de benodigde hoeveelheid filler. Wij starten vanaf 1 ml a €540,-.

Maak nu uw afspraak

Meer weten over deze behandeling? U bent van harte welkom voor een consult bij AnnebethKroeskop.com BV. Annebeth werkt volgens de internationaal vastgestelde richtlijnen. Ze maakt enkel gebruik van materialen en technieken die uitvoerig zijn getest en voldoen aan alle cosmetische voorwaarden. Wij ontvangen u graag in onze kliniek.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 020 2441997 of u kunt een mailtje sturen naar afspraak@annebethkroeskop.com

Uiteraard kunt u ook uw afspraak direct online inplannen via https://www.annebethkroeskop.com/afspraak-maken/