Bsure DNA test tegen afstotings reactie op filler behandelingen

Filler behandelingen veiliger met behulp van Bsure DNA test

Een filler behandeling bij AnnebethKroeskop.com B.V. is zeer veilig omdat we binnen ons team met de beste cosmetisch artsen werken, de beste materialen en veiligheid altijd voorop stellen. Echter, kan het toch soms misgaan wanneer u een genetische aanleg hebt waarbij het afweersysteem extreem reageert op fillers.

Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken ontwikkelt 2 op de 100 cliënten complicaties bij behandelingen met fillers als gevolg van een afstotingsreactie. Gelukkig kunnen we testen of u één van degenen zou kunnen zijn die een grotere kans heeft op complicaties bij filler behandelingen.

Hiervoor werken wij met de Bsure test; een hoogkwalitatieve DNA test. Het wetenschappelijk team van Bsure heeft al meer dan 6 jaar onderzoek gedaan naar het verband tussen filler behandelingen en complicaties. Uit dit onderzoek is gebleken dat een combinatie van twee specifieke genen kan leiden tot complicaties. Met de Bsure DNA test kunnen we kijken of deze genen in uw DNA voorkomen.

  • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
  • Persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Bsure DNA test bij AnnebethKroeskop.com BV

Bij AnnebethKroeskop.com B.V. kunt u heel gemakkelijk een test inboeken. Tijdens een consult wordt er wat speeksel afgenomen. Dit speeksel wordt naar het lab gestuurd voor een analyse en na ongeveer 2 weken ontvangt u het resultaat via uw arts bij AnnebethKroeskop.com B.V.

De test kan in de kliniek worden afgenomen maar u kunt ook de test ophalen en thuis uitvoeren aan de hand van de bijgevoegde instructies.

Wanneer de test positief terugkomt raden wij het ondergaan van een filler behandeling af.

Voor wie is deze test geschikt?

In principe voor iedereen. Ondergaat u voor de eerste keer een filler behandeling dan raden wij u absoluut aan om de Bsure test uit te voeren. Voor uw en onze veiligheid. Heeft u eerder filler behandelingen gehad zonder complicaties dan is de kans kleiner dat u in de toekomst klachten zult ondervinden van een nieuwe filler behandeling. Echter, voor meer zekerheid raden wij u aan om alsnog de test te ondergaan.

Uw DNA is bij de geboorte bepaald en kan niet veranderen. De test is dus éénmalig.

Afspraak maken

over Bsure

Over Bsure

Bsure heeft als missie om iedereen die een filler behandeling overweegt te informeren over een optimale en veilige behandeling. Bsure is een social enterprise en herinvesteert verdiensten in verder onderzoek voor het voltooien van de missie. Het medisch team dat aan Bsure is verbonden, heeft jarenlange ervaring en vele expertise op het gebied van filler behandelingen en mogelijke complicaties. De DNA test van Bsure kan artsen helpen om eventuele schadelijke afstotingsreacties te voorkomen.

Tarief Bsure test

Bsure DNA-test € 359

Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Bsure DNA test

Veel gestelde vragen over de Bsure DNA test

Wanneer ontvang ik de uitslag van mijn Bsure test?

Het duurt ongeveer 2 weken voordat wij de uitslag ontvangen. Ons team zal contact met u opnemen om de uitslag met u te bespreken.

Kan ik de behandeling thuis doen?

Ja dat kan. U kunt de test bij ons ophalen en thuis rustig uitvoeren. Bij de test komt een beschrijving waarin alles staat uitgelegd.

Moet ik de test herhalen?

Nee dit hoeft niet. Ons DNA is bij de geboorte bepaald en zal niet wijzigen.

Totaal aanpak

Bij AnnebethKroeskop.com BV geloven wij in een totaal aanpak voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken