Ultherapy® in Amsterdam bij AnnebethKroeskop.com BV

Ultherapy® lift en verstrakt de huid met slechts 1 behandeling en zonder downtime

Maak kennis met onze nieuwste behandeling de ´Ultherapy®´.

Een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie. Met Ultherapy® is er geen chirurgische ingreep nodig om de verslapte huid effectief te liften. Deze innovatieve behandeling met geluidsgolven stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en zorgt zo voor een liftend en verstrakkend effect. Ultherapy® helpt de huid om op een natuurlijke manier strakker en steviger te worden!

 • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
 • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
 • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Wat is het

Ultherapy® is een ultrasound behandeling en wordt ook wel de ´natuurlijke facelift´ genoemd zonder operatie. Het is een non-invasieve behandeling om de huid te liften zonder hersteltijd. Het huidoppervlak wordt tijdens de behandeling niet beschadigt. U heeft slechts 1 behandeling nodig voor een prachtig resultaat. Het bijzondere aan de Ultherapy® behandeling is dat iedere laag van de huid behandeld wordt. Middels ultrasound worden er geluidsgolven in alle lagen van de huid afgegeven. De energie die vrijkomt uit deze geluidsgolven stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine.  Ultherapy® is het enige FDA goedgekeurde apparaat die alle huidlagen in 1 behandeling kan behandelen.

De Ultherapy® werkt tevens op de zogeheten ´SMAS´ laag, dit is de huidlaag die tijdens een chirurgische facelift wordt strak getrokken. Doordat de Ultherapy® op de SMAS laag werkt wordt de huid aanzienlijk strakker en verminderen rimpels en lijntjes. Het resultaat is langdurig. Uw volgende behandeling is ongeveer na 2 jaar pas nodig.

Hoe werkt het

Ultherapy® maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasound-energie om de huid op natuurlijke wijze te liften en strakker te maken. Door het gebruik van ultrasound-energie is een operatie niet nodig. Het huidoppervlak blijft onbeschadigd. De behandeling kan wat pijnlijk aanvoelen maar is zeker goed verdraagbaar omdat we een verdovende crème aanbrengen. Daarnaast adviseren we u om een paracetamol in te nemen voor de behandeling.

Voor wie is de behandeling geschikt

Ultherapy® is geschikt voor mannen en vrouwen die lichte tot matige verslapping van de huid hebben, waarbij de huid er ook minder stevig of strak uit ziet. Voorbeelden zijn:

 • liften jukbenen
 • Verstevigen huid onder de ogen
 • verslapte huid van de hals
 • verslapte kaaklijn
 • slappe huid onder de kin
 • lijnen en rimpels in het decolleté 

Ultherapy® is een prachtige behandeling voor wie nog niet toe is aan een chirurgische ingreep. Het is ook een fijn alternatief voor wie liever geen injectable behandelingen ondergaat maar toch de huid zichtbaar wil verstrakken en liften. Een combinatie van Ultherapy® en injectables complementeert elkaar wel. Uw behandelaar maakt graag een persoonlijk behandelplan voor u op aan de hand van uw wensen en doelstellingen.

Het verstrakken van een verslapte huid met Ultherapy®

Naarmate we ouder worden maakt ons eigen lichaam steeds minder collageen en elastine aan. Dit leidt tot een slapper wordende huid. Met Ultherapy® kunnen we de huid mooi verstrakken en lichaam aan het werk zetten middels ultrasound om zelf meer collageen en elastine aan te maken. Een natuurlijke verstrakking van de huid is het resultaat.

Het apparaat geeft geluidsgolven af in de onderste huidlaag; dit noemen we de ´SMAS´ laag en dit is de huidlaag die gelift wordt tijdens een chirurgische facelift. Deze geluidsgolven stimuleren effectief de aanmaak van collageen en elastine. De behandeling geeft een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van de huid.

De voordelen van huidverstrakking met Ultherapy® zijn:

 • Strakke huid zonder operatie en hersteltijd
 • Op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk
 • Geen beschadiging van het huidoppervlak
 • Alleen de benodigde zone wordt behandeld
 • Geen downtime

De halslift met behulp van Ultherapy®

De hals is vaak een ´vergeten´ zone. Juist de hals is zo belangrijk om goed te verzorgen want de huid is erg dun en wordt vaak blootgesteld aan de zon waardoor de huid sneller verslapt.

Voor een strakkere en egale als zonder operatie is de Ultherapy® behandeling uitermate geschikt. De geluidsgolven boosten de aanmaak van collageen en elastine wat zorgt voor een jongere en elastischere huid. Zo zorgt de behandeling voor een geleidelijk liftend effect van de hals en een verstrakking van de huid.

De voordelen van een halslift met Ultherapy® zijn:

 • Strakke hals zonder operatie en hersteltijd
 • Op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk
 • Geen beschadiging van het huidoppervlak
 • Geen downtime
 • Slechts 1 behandeling nodig
halslift

Het verstrakken van de onderkin en kaaklijn met Ultherapy®

Wanneer onze huid verslapt krijgen we vaak te maken met een zogenaamde onderkin en een verslapte kaaklijn. Een behandeling met Ultherapy® is een effectieve behandeling om de kaaklijn te verstrakken en meteen de onderkin aan te pakken. De Ultherapy® behandeling zorgt voor een geleidelijk liftend effect, de huid onder de kin wordt strakker en de kaaklijn wordt weer prominenter.

De voordelen van een strakke kaaklijn en het verminderen van de onderkin met Ultherapy® zijn:

 • Strakke kaaklijn zonder operatie en hersteltijd
 • Strakke huid onder de kin
 • Op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk
 • Geen beschadiging van het huidoppervlak
 • Geen downtime
 • De behandeling is veilig met bewezen resultaten
before after kin/kaaklijn

Decolleté rimpels behandelen met Ultherapy®

Net als in de hals en in het gezicht krijgen we te maken met fijne lijntjes en huidverslapping in het decolleté. Net als het gezicht en de hals wordt ook het decolleté vaak blootgesteld aan de zon en is ook daar de huid dun.

Met Ultherapy®  kunnen we zeer effectief de rimpels en lijntjes in het decolleté verminderen of zelfs verwijderen. De geluidsgolven dringen door tot in de diepste huidlaag om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. De huid wordt geleidelijk verstrakt waardoor rimpels en fijne lijntjes in het decolleté verminderen zonder de huid te beschadigen.

De voordelen van een Ultherapy® behandeling in het decolleté gebied:

 • Rimpels en fijne lijntjes worden effectief verminderd
 • De huid wordt op natuurlijke wijze verjongd en verstrakt
 • Geen hersteltijd en beschadigen van de huid
 • U heeft slechts 1 behandeling nodig
 • Op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk
 • Geen beschadiging van het huidoppervlak
 • Geen downtime
 • De behandeling is veilig met bewezen resultaten

Hoe ziet de behandeling eruit?

Er wordt gestart met het reinigen van de huid waarna een verdovende gel wordt aangebracht. Daarna wordt de behandelapplicator op de huid geplaatst en gaat de behandeling van start. U voelt schokjes in de huid. Middels echografische visualisatie wordt precies bekeken wat het optimale niveau voor de aflevering van de energie is. Dit maakt dat de behandeling uitermate veilig is. De behandelaar kan exact bepalen waar en hoe diep er behandeld dient te worden. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en ligt ongeveer tussen de 45-90 minuten.

 

De behandeling is wat pijnlijk daarom wordt er gewerkt met een verdovende gel. Daarnaast adviseren we om vlak voor de behandeling een paracetamol in te nemen.

Hersteltijd

Er is geen hersteltijd. Na de behandeling kunt u gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden. Het is mogelijk dat u wat lichte roodheid van de huid hebt direct na de behandeling, maar dit trekt binnen een paar uur weg. U mag ook make-up aanbrengen na de behandeling.

Het resultaat

Het resultaat heeft tijd nodig. Het lichaam wordt zelf aan het werk gezet om collageen en elastine te produceren. Geleidelijk aan zullen de natuurlijke resultaten steeds beter zichtbaar worden. Na 3 maanden zult u drastisch verschil zien en de huidverstrakking verbetert nog door tot 6 maanden na de behandeling. Een herhaal behandeling is pas 2 jaar later weer nodig.

Voor het optimaliseren van het resultaat raden wij u aan om collageen supplementen te gebruiken. Dit kan de vorming van collageen positief stimuleren. U start hier 1 maand voor de behandeling mee en u blijft de collageen supplementen gebruiken tot minimaal 3 maanden na de behandeling. Tijdens uw intake zal de behandelaar u hier meer over vertellen.

Risico´s met Ultherapy®

De behandeling heeft geen downtime. U kunt slechts wat roodheid na de behandeling ervaren maar dit trekt snel weg.

De Ultherapy® behandeling met het originele Ulthera systeem (er zijn veel soort gelijke apparaten op de markt; vaak zult u bijvoorbeeld ´HIFU´ behandelingen tegen komen) is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en is voorzien van de Europese CE-markering. Deze autoriteiten erkennen de werkzaamheid en veiligheid van Ultherapy® voor het behandelen van wenkbrauwen, hals, decolleté en het onderste gedeelte van het gezicht. Wereldwijd zijn er al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met bewezen resultaat.

Indien u een Ultherapy® behandeling overweegt zorg er dan voor dat u een behandelaar kiest die met het officiële Ulthera systeem werkt. Dit om uw veiligheid en de kwaliteit van uw behandeling te waarborgen.

Kosten van een Ultherapy® behandeling

Kin en Kaaklijn / onderste gedeelte van het gezicht € 2100

Volledig gezicht € 2500

Hals gebied € 1100

Decolleté € 950

Combinatie behandeling met Radiesse

Indien er sprake is van sterke verslapping in het gezicht, de hals of het decolleté raden we aan om de Ultherapy® behandeling te combineren met een Radiesse injectable behandeling. Wij werken met Radiesse Hyper-Diluted. Radiesse Hyper-Diluted is een filler behandeling op basis van calcium gebaseerde microsferen. Het is de eerste FDA geaccordeerde dermale filler voor het gezicht en ook voor andere zones zoals bijvoorbeeld de hals en het decolleté.  Deze behandeling boost net als Ultherapy® de aanmaak van eigen collageen en elastine. Bij een sterk verslapte huid boekt de combinatie behandeling prachtige en impactvolle resultaten.

Beide behandelingen kunnen op dezelfde dag worden uitgevoerd. U ondergaat eerst de Ultherapy® behandeling en daarna de Radiesse behandeling. Net als bij de Ultherapy® behandeling heeft de behandeling met Radiesse ook tijd nodig om het eindresultaat te zien. Met Radiesse begint u zichtbaar resultaat te zien na ongeveer twee maanden. Het lichaam heeft dan voldoende tijd gehad om zelf collageen en elastine aan te maken waardoor de huid voller en steviger zal zijn en er een liftend effect waarneembaar is.

Consult Ultherapy® bij AnnebethKroeskop.com BV

U bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend consult in onze kliniek. De Ultherapy® behandeling wordt uitgevoerd door onze zeer gespecialiseerde Ultherapy® behandelaars. Een eventueel aanvullende Radiesse behandeling zal worden uitgevoerd door cosmetisch arts Annebeth Kroeskop.

Uw consult zal eerst plaats vinden bij onze Ultherapy® behandelaar. Samen met de behandelaar wordt er gekeken naar de doelstellingen en de wensen. Vanuit daar wordt er een passend en persoonlijk behandelplan opgesteld. We heten u graag welkom in onze kliniek.

Afspraak maken

Artsen

Iris van Veen

Huidtherapeute

Veel gestelde vragen over de Ultherapy behandeling

Hoe kan de Ultherapy in 1 behandeling zo´n enorm liftend effect hebben?

Dit komt omdat het apparaat alle huidlagen in 1 sessie kan behandelen. Het bijzondere aan Ultherapy is dat tevens werkt op de zogeheten ´SMAS´ laag; dit is de huidlaag die tijdens een chirurgische facelift wordt strak getrokken. Doordat de Ultherapy op de SMAS laag werkt wordt de huid aanzienlijk strakker en verminderen rimpels en fijne lijntjes.

Hoe lang houdt het effect van 1 sessie Ultherapy aan?

De resultaten blijven tot 2 jaar zichtbaar. Na 1.5 – 2 jaar is het tijd voor een herhaalsessie.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Het resultaat heeft tijd nodig omdat het lichaam zelf collageen gaat aanmaken. Na 3 maanden zult u drastisch verschil zien en de huidverstrakking verbetert nog tot 6 maanden na de behandeling.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is wat pijnlijk. Wij raden aan om voor de behandeling een paracetamol in te nemen. De behandeling duurt tussen de 45-90 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Wat is het verschil tussen Ultherapy en HIFU?

De Ultherapy behandeling werkt met het orginele Ulthera systeem. Er zijn veel soort gelijke apparaten op de markt; vaak zult u bijvoorbeeld ´HIFU´ behandelingen tegen komen. Het Ulthera systeem is het enige apparaat dat officieel is goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) en voorzien van de Europese CE-markering. Indien u een Ultherapy behandeling overweegt zorg er dan voor dat u voor een behandelaar kiest die met het officiële Ulthera systeem werkt. Dit om uw veiligheid en de kwaliteit van uw behandeling te waarborgen.

Welke gebieden kunnen behandeld worden met Ultherapy?

 • Onderoogleden
 • Jukbenen
 • Hals
 • Kaaklijn / Kin
 • Decolleté
 • Sommige gebieden van het lichaam zoals armen en benen

Door wie wordt de Ulterapy behandeling uitgevoerd?

De behandeling wordt uitgevoerd door onze Ultherapy specialisten. Onze huidtherapeuten en cosmetisch artsen hebben trainingen gevolgd om officieel met het Ulthera systeem te werken.

Waarom deze bij behandeling bij AnnebethKroeskop.com BV?

Wij werken uitsluitend met het officiële Ulthera systeem om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Daarnaast wordt deze behandeling uitgevoerd door ons zeer specialistische team van huidtherapeuten en cosmetisch artsen. Het team is hoogopgeleid en iedereen volgt regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Bij ons team bent u in goede handen.

Veel gestelde vragen over de Ultherapy behandeling

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken

Andere huidverbeterende behandelingen