Handverjonging in Amsterdam

Handverjonging injectable behandeling bij Annebeth Kroeskop

Naast het gezicht en de hals zijn het de handen die vaak als eerste tekenen van huidveroudering vertonen. Dat is niet zo goed want onze handen worden de gehele dag aan zonlicht bloot gesteld. Daarnaast komt het toch nog vaak voor dat mensen vergeten de handen dagelijks goed te beschermen met een SPF.

Handveroudering kenmerkt zich door rimpels, verslapping en volume verlies. Daarnaast kan er ook pigmentatie optreden. Verslapping en volume verlies kan erg mooi met een filler worden behandeld. Het volume wordt hersteld en we kunnen eventueel skinboosters aan de behandeling toevoegen om de huid een boost te geven. Tot slot kan pigmentatie aangepakt worden met peelings of laserbehandelingen. Uw cosmetisch arts adviseert u hier graag over.

  • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop KNMG is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam

 

Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken