Injectables behandeling in Amsterdam

Advies, vragen of interesse in een injeactable behandeling in Amsterdam? Maak dan een afspraak bij AnnebethKroeskop.com BV. Annebeth Kroeskop is een professionele en zeer deskundige cosmetisch arts KNMG met jarenlange ervaring in zowel binnen als buitenland. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Annebeth Kroeskop is eigenaresse van AnnebethKroeskop.com BV en binnen haar team zijn meerdere cosmetisch artsen werkzaam.

  • Cosmetisch artsen binnen KNAP Clinic zijn aangesloten bij het NVCG
  • Persoonlijk adviesgesprek voor een injectable behandeling in Amsterdam
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Injectable behandeling AnnebethKroeskop.com BV

Een vermoeide blik, nors of boos uiterlijk? Met een injectable behandeling zijn we in staat om verloren volume te herstellen, het gezicht te harmoniseren en rimpels te verzachten. Naarmate we ouder worden neemt de collageen productie af waardoor de huid verslapt. Ook krijgen we te maken met botverlies waardoor er verzakkingen ontstaan. Verzakkingen en verslappingen kunnen het gezicht een vermoeide, boze of norse uitstraling geven. Met behulp van injectables kunnen wij ervoor zorgen dat u uw jonge en frisse uitstraling terug krijgt. Bij AnnebethKroeskop.com BV vinden wij het belangrijk dat het resultaat past bij uw leeftijd voor een natuurlijk resultaat.

Injectable behandeling volgens de MD Codes bij Annebeth Kroeskop in Amsterdam

Annebeth Kroeskop is gespecialiseerd in de totale gezichtsbenadering. Ze werkt volgens de bekende MD Codes waarbij het gezicht wordt opgedeeld in 75 verschillende codes. Het natuurlijke verouderingsproces vindt nooit plaats in slechts 1 gebeid maar heeft invloed op het gehele gelaat. Met MD Codes kunnen we het gezicht opdelen in verschillende behandelgebieden waardoor we een injectable behandeling inzichtelijker kunnen maken. De injectiepunten worden in kaart gebracht zodat het gezicht precies zo ´gelift´ wordt dat het in evenwicht blijft. Deze manier van werken resulteert in een natuurlijk resultaat. Voor de totale gezichtsbenadering wordt doorgaans met 4-7 ml filler gewerkt binnen 1 behandeling.

Consult / advies over de Injectables

Voor uw consult en behandeling bent u welkom op de Van Eeghenstraat 98 in Amsterdam. Tijdens een consult worden uw wensen in kaart gebracht en zal de arts u van advies voorzien. Tevens zullen er foto´s gemaakt worden en krijgt u een prijsindicatie van de gewenste behandeling.

• Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
• Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop is eigenaresse van AnnebethKroeskop.com BV
• Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop werkt volgens de MD codes en staat bekend om haar totale gezichtsbenadering
• Persoonlijk adviesgesprek & kosten consult € 99,00
• Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam

Afspraak maken

Nazorg Injectables behandeling

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

  • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
  • Wij raden u af om pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines te gebruiken, omdat deze medicijnen blauwe plekken en verkleuringen stimuleren. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken.
  • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
  • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
  • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
  • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Artsen

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Totale gezicht benadering

Robin Snijders

Cosmetisch Arts

Fillers, incl. lippen & Botox

Veelgestelde vragen over Injectables

Is een injectable behandeling pijnlijk?

Veel cliënten ervaren de behandeling als pijnloos. Dit is echter wel afhankelijk van de te behandelen plekken en de techniek die we gebruiken. Sommige gebieden zijn bijvoorbeeld gevoeliger.  Bespreek het met de arts.

Moet ik rekening houden met bijwerkingen?

Over het algemeen zijn de bijwerkingen beperkt. Na de behandeling kan het zijn dat de behandelde gebieden gevoelig zijn. Ook kan er mogelijk wat zwelling, roodheid of een blauwe plek ontstaan.

Wordt er ook gebruik gemaakt van een Echografie?

De cosmetisch artsen van KNAP Clinic voeren, indien nodig, fillerbehandelingen uit met behulp van Echografie. Middels een Echografie krijgt de cosmetisch arts beter inzicht in de verschillende huidlagen en helpt dit om na te gaan waar er eerder eventueel al filler is geplaatst of nog aanwezig is.

Ervaringen met Injectables

Professioneel
“Ik kan niets anders zeggen dan dat ik bij Annebeth een professionele begeleiding en behandeling heb gehad.”
Gerard Ham

Afspraak maken voor een injectables behandeling in Amsterdam Zuid

Reviews

Annebeth Kroeskop
5.0
Gebaseerd op 18 recensies
powered by Google
P.N. Klaassen
P.N. Klaassen
14:12 21 Oct 20
Annebeth is heel ervaren en dit geeft vertouwen tijdens de behandeling. Alles ziet er nog steeds natuurlijk uit waardoor ik erg tevreden ben met het eindresultaat. Super mooie luxe salon en erg... hygienisch. Receptioniste geeft je een welkom gevoel en stelt je helemaal op je gemak. Voor mij een dikke aanrader!lees meer
ByMeedo Nayyef
ByMeedo Nayyef
16:42 17 Sep 20
FIJN EN ZEER PROFESSIONELE BEN ZEER TEVREDEN
Suzan Boland
Suzan Boland
13:17 16 Dec 19
Annebeth Kroeskop ziet wat je gezicht nodig heeft. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Met de MD Codes methodiek heeft ze heel deskundig mijn gezicht een enorme oppepper gegeven. Mijn onderkaak... staat behoorlijk naar achter en er werd mij door artsen een kaakoperatie geadviseerd voor een mooiere look. Maar door de behandeling van Annebeth hoeft die operatie niet meer. Zo heb ik nu een prachtig symetrisch profiel dankzij Annebeth. Fantastisch!lees meer
Felix van der Heijden
Felix van der Heijden
16:40 11 Dec 19
Van het maken van een afspraak tot het consult heel professioneel geholpen en behandeld. Vooraf besproken wat er ging gebeuren en de botox behandeling was in een halve minuut gedaan. Voor ik het wist... was het al voorbij. Geen rode plekken en het resultaat is top! Ik kan drs Annebeth Kroeskop absoluut aanraden en kom daarom ook zeker terug.lees meer
Charlotte polder
Charlotte polder
11:21 11 Dec 19
Een zeer kundige kliniek en Dr. Kroeskop ook zeer kundige arts. Zodra je als patiënt je wensen doorgeeft zal ze stap voor stap kijken en met je overleggen wat mogelijk haalbaar is en zo natuurlijk... mogelijk te werk gaan. Tevens als je bij haar vandaan komt kan je gewoon weer terug naar je werk want niemand ziet dat je behandeld bent. Zo kom je vol zelf vertrouwen bij haar vandaan en niemand die ziet dat je een behandeling hebt ondergaan. Zeker een advies als je voor mooi en perfect wilt gaan! Ook is ze volledig up-to-date met nieuwe behandelmethodes aangezien ze vaak op beurzen en nascholing te vinden is.lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Andere injectable behandelingen