Injectables behandeling in Amsterdam

Advies, vragen of interesse in een injectable behandeling in Amsterdam? Maak dan een afspraak bij AnnebethKroeskop.com BV. Annebeth Kroeskop is een professionele en zeer deskundige cosmetisch arts KNMG met jarenlange ervaring in zowel binnen als buitenland. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

  • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
  • Persoonlijk adviesgesprek voor een injectable behandeling in Amsterdam
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Injectable behandeling AnnebethKroeskop.com BV

Een vermoeide blik, nors of boos uiterlijk? Met een injectable behandeling zijn we in staat om verloren volume te herstellen, het gezicht te harmoniseren en rimpels te verzachten. Naarmate we ouder worden neemt de collageen productie af waardoor de huid verslapt. Ook krijgen we te maken met botverlies waardoor er verzakkingen ontstaan. Verzakkingen en verslappingen kunnen het gezicht een vermoeide, boze of norse uitstraling geven. Met behulp van injectables kunnen wij ervoor zorgen dat u uw jonge en frisse uitstraling terug krijgt. Bij AnnebethKroeskop.com BV vinden wij het belangrijk dat het resultaat past bij uw leeftijd voor een natuurlijk resultaat.

Injectable behandeling volgens de MD Codes bij Annebeth Kroeskop in Amsterdam

Annebeth Kroeskop is gespecialiseerd in de totale gezichtsbenadering. Ze werkt volgens de bekende MD Codes waarbij het gezicht wordt opgedeeld in 75 verschillende codes. Het natuurlijke verouderingsproces vindt nooit plaats in slechts 1 gebied maar heeft invloed op het gehele gelaat. Met MD Codes kunnen we het gezicht opdelen in verschillende behandelgebieden waardoor we een injectable behandeling inzichtelijker kunnen maken. De injectiepunten worden in kaart gebracht zodat het gezicht precies zo ´gelift´ wordt dat het in evenwicht blijft. Deze manier van werken resulteert in een natuurlijk resultaat. Voor de totale gezichtsbenadering wordt doorgaans met 4-7 ml filler gewerkt binnen 1 behandeling.

Consult Injectable behandeling

Voor uw consult en behandeling bent u welkom op de Prins Hendriklaan 28 in Amsterdam. Tijdens een consult worden uw wensen in kaart gebracht en zal de arts u van advies voorzien. Tevens zullen er foto´s gemaakt worden en krijgt u een prijsindicatie van de gewenste behandeling.

• Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
• Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop is eigenaresse van AnnebethKroeskop.com BV
• Cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop werkt volgens de MD codes en staat bekend om haar totale gezichtsbenadering
• Persoonlijk adviesgesprek & kosten consult € 99,00
• Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam

Afspraak maken

Nazorg Injectables behandeling

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

  • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
  • Wij raden u af om pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines te gebruiken, omdat deze medicijnen blauwe plekken en verkleuringen stimuleren. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken.
  • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
  • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
  • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
  • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Veelgestelde vragen over Injectables

Is een injectable behandeling pijnlijk?

Veel cliënten ervaren de behandeling als pijnloos. Dit is echter wel afhankelijk van de te behandelen gebieden en de techniek die we gebruiken. Sommige gebieden zijn gevoeliger.

Moet ik rekening houden met bijwerkingen?

Over het algemeen zijn de bijwerkingen beperkt. Na de behandeling kan het zijn dat de behandelde gebieden gevoelig zijn. Ook kan er mogelijk wat zwelling, roodheid of een blauwe plek ontstaan.

Wordt er ook gebruik gemaakt van een Echografie?

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop voert, indien nodig, filler behandelingen uit met behulp van Echografie. Middels een Echografie krijgt de cosmetisch arts beter inzicht in de verschillende huidlagen.

Ervaringen met Injectables

Professioneel
“Ik kan niets anders zeggen dan dat ik bij Annebeth een professionele begeleiding en behandeling heb gehad.”
Gerard Ham

Afspraak maken voor een injectables behandeling in Amsterdam Zuid

Andere injectable behandelingen