Ingevallen gezicht behandelen in Amsterdam

Ingevallen gezicht behandelen bij AnnebethKroeskop.com BV

Een jong gezicht is vaak hartvormig en bij een ouder wordend gezicht verandert deze hartvorming naar een piramidevorming. Het ouder wordende gezicht vormt meer schaduwen en er treedt volumeverlies op door onder andere slijtage van het skelet en een verminderde collageen aanmaak. Hierdoor krijgen we te maken met een ´ingevallen´ gezicht. Middels een injectable behandeling kunnen we het verloren volume herstellen waardoor schaduwen verdwijnen en we weer richting het hartvormige gezicht gaan; passend bij de leeftijd van de cliënt. Diverse fillers brengen volume terug, versterken de gezichtscontouren en hydrateren de huid van binnenuit. Tot slot kan een Botox behandeling toegevoegd worden om expressielijnen te verzachten en het gezicht tot rust te brengen. Uw gezichtsuitdrukking wordt weer voller, frisser en ontspannen.

  • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop KNMG is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken