Wallen onder de ogen behandelen in Amsterdam

Wallen onder de ogen behandelen bij Annebeth Kroeskop

Wallen onder de ogen is absoluut een veelgehoorde klacht. Wallen kunnen een vermoeide uitstraling geven en doordat u moe lijkt kunt u zich ook zo voelen. We onderscheiden twee soorten wallen onder de ogen; de vochtwallen en de vetwallen. Vochtwallen komen en gaan en hebben te maken met factoren zoals vermoeidheid, dieet, allergie en roken. Vochtwallen kunnen behandeld worden met diverse facial behandelingen zoals bijvoorbeeld de Jetpeel die het lymfestelsel helpt om sneller en effectiever overtollig vocht en afvalstoffen af te voeren. Daarnaast is de Vivace Fractional Microneedling RF behandeling een mooie behandeling om de fijne huid rondom de ogen sterker te maken.

Vetwallen onder de ogen is een teken van veroudering of het kan genetische aanleg zijn waardoor dit al op jonge leeftijd kan ontstaan. Doordat de elasticiteit van de huid afneemt komt het vet onder het oog iets naar buiten en krijgen we te maken met een ´wal´. We kunnen dit type wallen niet verminderen met injectables maar we kunnen de wal wel cosmetisch camoufleren met een filler behandeling door het volume rondom te wal te herstellen.

  • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken