CRAITH LAB Facials

Ontdek de geheimen om je huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van milieu en ouderdom met onze exclusieve facials van CRAITH LAB.
Met CRAITH LAB ervaart u de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica. Het merk houdt zich al meer dan een kwart eeuw bezig met de ontwikkeling van de beste anti-aging producten. Er wordt uitsluitend met ingrediënten gewerkt die vrij zijn van parabenen, PEG´s, microplastics, siliconen en minerale oliën. Uiteraard worden de hoogwaardige ingrediënten niet getest op dieren want CRAITH LAB heeft een grote liefde voor dieren.
  • Onze huidtherapeuten zijn zeer ervaren
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van huidverbetering in Amsterdam
Afspraak maken

CRAITH LAB Blue Balance Skin Facial

€ 75,00

30 minuten

 —
Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen zoals acne, onzuiverheden en couperose. We gebruiken doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid.
  • Hydraterend
  • Kalmerend
  • Beschermend

CRAITH LAB Golden Glow Facial

€ 100,00

50 minuten

Deze facial geeft de huid een boost en laat de huid stralen. We werken met regenerende ingredienten om huidveroudering te vertragen. Daarnaast wordt de huid optimaal gehydrateerd en beschermd tegen UV-A & UV-B en infrarood licht. Deze facial is tevens zeer geschikt voor de droge huid.

Hello summer glow!

  • Regenerend
  • Hydraterend
  • Beschermend

Resultaten

Direct na uw behandeling geniet u al van een egalere, gehydrateerde huid en glow. Voor langdurige huidverbetering wordt er meestal een kuur aangeraden. Hoe dit behandelplan eruit ziet bespreekt u tijdens uw eerste behandeling.

Om het resultaat van uw gezichtsbehandelingen optimaal te behouden raden wij u aan om tevens de skincare producten van CRAITH LAB voor thuis te gebruiken. Wij adviseren u graag.

Afspraak maken

Artsen

Iris van Veen

Huidtherapeute

Gina Ponzio

Huidspecialiste

Veel gestelde vragen over onze CRAITH LAB Facials

Waarom een CRAITH LAB Behandeling?

Naast huidverbeterende behandelingen zoals laser behandelingen en micro needling behandelingen is het belangrijk om één keer per maand de huid professioneel te laten reinigen en te laten hydrateren. Een maandelijkse facial is de cherry on the cake om de huid in topconditie te houden. Daarnaast is het ook een heerlijk moment voor welverdiende ´me-time´.

Wat is het resultaat van een CRAITH LAB behandeling?

U loopt de kliniek uit met een prachtige glow. De huid is weer goed gereinigd en gevoed met de beste ingrediënten om de huid in top conditie te houden. Ondergaat u de facial maandelijks dan zult u ook genieten van een lange termijn effect; de aanmaak van collageen en elastine zal verbeteren wat resulteert in een strakkere en vollere huid.

Waarom deze bij behandeling bij AnnebethKroeskop.com BV?

Een maandelijkse facial is de perfecte exercise om de huid in top conditie te houden. Wij hebben zeer zorgvuldig gekozen om voor onze facials met het anti-aging merk CRAITH LAB te werken. Met CRAITH LAB ervaart u de kracht van epigenetische wetenschap. De ingrediënten zijn krachtig en laten prachtige resultaten zien.

Daarnaast worden de facials uitgevoerd door ons zeer specialistische team van huidtherapeuten en huidspecialisten. Het team is hoogopgeleid en iedereen volgt regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Bij ons team bent u in goede handen.

Hoe verzorg ik mijn huid het beste thuis in combinatie met de kliniek behandelingen?

CRAITH LAB heeft een prachtige huidverzorgingslijn voor thuis. Laat u in onze kliniek adviseren welke producten het beste bij uw huid en doelstelling passen.

Afspraak maken

Andere huidverbeterende behandelingen