¨Only for you¨ customized peel – No more filters needed!

Een peeling is een prachtige behandeling om de huid te egaliseren en de aanmaak van collageen en elastine te boosten. Bye bye zware foundations want die heeft u niet meer nodig. Hello fresh youthful skin! Oude huidcellen worden effectief verwijderd en maken plaats voor nieuwe gezonde cellen waardoor de huid er stralender, egaler, strakker en frisser uitziet.

 • Onze huidtherapeuten zijn zeer ervaren
 • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
 • Vele jaren ervaring op het gebied van huidverbetering in Amsterdam
Afspraak maken

Wij geloven in ¨op maat gemaakt¨!

Uw peeling wordt daarom speciaal voor uw huid en uw doelstellingen samengesteld.

Een peel helpt onder andere om:

 • De huid te egaliseren
 • Pigmentvlekjes te verwijderen
 • Verwijde poriën te verkleinen
 • Een vette huid te behandelen
 • Ontstekingen van de huid te remmen
 • De huid te hydrateren
 • De aanmaak van Collageen en Elastine te boosten
 • De huid van een frisse glow te voorzien

 

¨Only for you¨ customized peel

€ 119,00

30 minuten

Downtime : afhankelijk van de samenstelling van uw peeling

Uw peeling wordt door onze huidtherapeuten voor u samengesteld. Tijdens een eerste consult zal uw huidtherapeute uw huid analyseren en samen met u een behandelplan opstellen. Iedere huid is anders, daarom geloven wij in een op maat gemaakte peeling. De huidtherapeute zal de samenstelling van uw peel met u bespreken en uitleg geven over de nazorg en eventuele downtime van uw peel.

Onze peelings worden samengesteld met de innovatieve ingrediënten van de skincare merken Neova en Skinbetter. Onze artsen hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de meest effectieve ingrediënten voor doeltreffende resultaten. De ingrediënten van Neova en Skinbetter zijn hoogwaardig, hoog geconcentreerd, effectief en resultaatgericht. Beide merken werken met een zeer getalenteerd research team die dagelijks onderzoek doen naar de werking en effectiviteit van de producten.

Resultaten

Direct na de behandeling geniet u al van een frisse, strakkere huid en glow. Afhankelijk van de samenstelling van uw peeling kunt u een aantal dagen last hebben van schilfering van de huid. Oude huidcellen maken plaats voor nieuwe huidcellen.

Voor langdurige huidverbetering raden wij een kuur aan. Hoe dit behandelplan eruit ziet is per persoon verschillend afhankelijk van uw huidkwaliteit en doelstellingen. Onze huidtherapeute zal samen met u een geschikt behandelplan opstellen.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de skincare producten te gebruiken van CRAITH LAB of Skinbetter. Uw huidtherapeute kan u adviseren betreft de juiste producten passend binnen uw behandelplan.

Nazorg

Na een peeling is het extra belangrijk om de goed te hydrateren met een rijke hydraterende crème en dient u (het liefst om de 2 uur) uw huid te voorzien van SPF50. Uw huidtherapeute zal u voorzien van nazorg informatie en eventuele nazorg producten (niet bij de prijs inbegrepen) passend bij uw gekozen peeling.

Belangrijke informatie

 1. Gebruik geen peeling als de huid recent behandeld is met retinoïde.
 2. Gebruik geen crèmes met retinol de nacht voor een chemische peel.
 3. Blootstelling aan de zon dient uitgesloten te worden na de behandeling en wij raden sterk aan iedere 2 uur SPF50 aan te brengen.
Peeling
Afspraak maken

Artsen

Iris van Veen

Huidtherapeute

Gina Ponzio

Huidspecialiste

Veel gestelde vragen over de Peelings

Waarom een peeling?

Een peeling is de ideale behandeling om te huid een boost te geven. Een peeling helpt om dode huidcellen effectief te verwijderen waardoor de huid er weer fris en stralend uit zal zien. Daarnaast geeft een peeling de huid een boost waardoor de huid nieuwe jonge cellen gaat aanmaken. Tot slot is een peeling een ideale behandeling om de huid te egaliseren. Pigmentatie, oneffenheden en grove poriën worden effectief verminderd.

Welke peeling is geschikt voor mij?

Tijdens een vrijblijvend consult zal de huidtherapeute samen met u een behandelplan inrichten. De huid wordt geanalyseerd en de therapeute luistert naar uw doelstellingen. Vervolgens zal de huidtherapeute een gepersonaliseerde peeling voor u samenstellen. Iedere huid is anders, daarom geloven wij alleen in de ¨Only for You¨ Customized Peel.

Wat is de downtime?

Dit hangt af van de samenstelling van uw persoonlijke peeling. De huidtherapeute zal u hierover informeren tijdens het consult. Sommige samenstellingen hebben downtime, medium diepte peelings laten de huid ongeveer 4-5 schilferen.

Hoe verzorg ik mijn huid na een peeling?

Het is belangrijk om de huid goed te hydrateren. Bij voorkeur brengt u iedere paar uur een goede moisturizer aan. Ons team kan u adviseren betreft de juiste producten. Daarnaast is het belangrijk om altijd een SPF50 te gebruiken en de zon, in de periode na de peeling, te vermijden.

Waar moet ik rekening mee houden als ik een peeling wil ondergaan?

Het is belangrijk dat u in de periode voor de peeling niet behandeld bent met retinoïde. Gebruik daarnaast geen retinol de dag voor uw peeling. Na de peeling dient u echt iedere twee uur SPF50 aan te brengen.

Waarom deze bij behandeling bij AnnebethKroeskop.com BV?

Een peeling is de ideale behandeling om te huid een boost te geven. Een peeling helpt om dode huidcellen effectief te verwijderen waardoor de huid er weer fris en stralend uit zal zien. Daarnaast geeft een peeling de huid een boost waardoor de huid nieuwe jonge cellen gaat aanmaken. Tot slot is een peeling een ideale behandeling om de huid te egaliseren. Pigmentatie, oneffenheden en grove poriën worden effectief verminderd.

Hoe behandel ik thuis mijn huid het beste om verdere pigmentatie en oneffenheden te voorkomen?

Wij raden aan om de huid dagelijks thuis te behandelen met het Even Tone Correcting Serum van Skinbetter. Dit award winnende serum helpt om uw huid verder te egaliseren. Het pakt zonneschade aan, verkleuringen en hyperpigmentatie. Dit laatste kan soms tot vergeling van de huid leiden en het serum helpt om de huid weer te verhelderen. Vergeet niet om dagelijks een SPF50 te gebruiken om verdere zonneschade te voorkomen.

Afspraak maken

Andere huidverbeterende behandelingen