Kin en kaaklijn verstrakking in Amsterdam

Filler behandeling Kin en kaaklijn verstrakking Annebeth Kroeskop

Kin en kaaklijn verstrakking is momenteel een veel gevraagde behandeling. Het kan zijn dat u niet tevreden bent met de vorm van uw kin en kaaklijn maar daarnaast kan het ook zo zijn dat er verslapping van de kin en kaaklijn is ontstaan. Naarmate we ouder worden neemt de bot en spiermassa af waardoor we te maken krijgen met een verslapte huid. Op de kaak is dit vaak goed zichtbaar. Met een injectable behandeling kunnen we de kaaklijn mooi verstrakken met tijdelijke fillers en indien wenselijk de vorm corrigeren.

De kin is een prominent onderdeel van de zogeheten beauty triangle. Soms komen de verhoudingen niet geheel overeen en wanneer u zich hier aan stoort kunnen we dit met een filler behandeling corrigeren. Bijvoorbeeld een kin die wat naar achteren staat krijgt met een filler een betere projectie. Ook kunnen deuken en kuiltje opgevuld worden.

  • Cosmetisch arts Annbeth Kroeskop KNMG is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam

 

Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken