Lachgassedatie voor uw Ultherapy behandeling

Ultherapy behandeling x Lachgassedatie

Wilt u graag een Ultherapy behandeling maar bent u een beetje angstig voor de lichte pijn? Dat begrijpen wij. Kalm en ontspannen een wat pijnlijke cosmetische behandeling zoals Ultherapy ondergaan is de wens van veel cliënten. Vanaf nu bieden wij dan ook de mogelijkheid om de behandeling volledig ontspannen te ondergaan met behulp van lachgassedatie. Zo krijgt de behandeling geen negatief randje doordat stress en angsten weggenomen worden.

Wat is lachgassedatie?

Lachgassedatie, ook wel lachgas-anxiolyse genoemd, is een absoluut veilig en vertrouwd hulpmiddel waarbij de cliënt gesedeerd wordt en toch continu bij bewustzijn blijft. De cliënt krijgt met behulp van een neus- of full face masker een mengsel van zuurstof en lachgas toegediend welke een kalmerende en rustgevende werking heeft. Lachgassedatie wordt veelvuldig ingezet tijdens diverse medische en tandheelkundige behandeling. In welbekende cosmetische klinieken wordt al veelvuldig gebruik gemaakt van lachgassedatie tijdens Ultherapy behandelingen, zeer uitgebreide filler behandelingen en laser behandeling.

Wat gebeurd er precies?

Bij het sederen met lachgas blijft de cliënt bij bewustzijn waardoor het mogelijk blijft om te reageren op eventuele instructies. Lachgassedatie geeft een absoluut kalmerend en rustgevend effect zodat een cosmetische behandeling zonder stress kan plaatsvinden. Inmiddels wordt lachgassedatie al wereldwijd toegepast voor verschillende behandelingen.

Lachgassedatie optioneel toegepast gedurende een Ultherapy behandeling

In Nederland zijn wij één van de eerste klinieken die lachgassedatie aanbiedt voor de Ultherapy behandeling. Veel cliënten hebben angst voor de Ultherapy behandeling omdat deze vrij lang duurt (tot 90 minuten) en een vervelende pijn schokjes kan geven tijdens de behandeling. Ons team is uitvoerig getraind in het toedienen van lachgassedatie waardoor je uiteraard in volledig veilige handen bent bij ons. Met behulp van een mengapparaat wordt zuurstof en het lachgas in de gewenste verhouding gemend. Het minimale percentage zuurstof is 50%. Er wordt ook gezorgd voor een goede afzuiging van de uitgeademde lucht.

  • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Veel gestelde vragen over de lachgassedatie

Hoe gaat de sedatie precies in zijn werk?

Het lachgas wordt toegediend via een neuskapje. Je blijft gewoon in- en uitademen zoals je normaal doet. Via het neusmasker wordt eerst zuivere zuurstof gegeven. Daarna zal de arts stapje voor stapje steeds meer lachgas toedienen totdat je je ontspannen en aangenaam voelt.

Waar moet ik aan denken bij het ondergaan van lachgassedatie?

Het is belangrijk om continue in te ademen door de neus. Dit is van belang om de werking van de sedatie te waarborgen. Je mag dus niet door de mond ademen want dat kan de werking verminderen. Je mag daarom ook niet praten tijdens de behandeling.

Wanneer kun je geen lachgassedatie ondergaan?

Bij neusverkoudheid kunnen we geen lachgassedatie toepassen omdat je dan niet goed kunt ademen door de neus. Heb je last van neusverkoudheid verplaats dan je afspraak. Daarnaast mag je geen lachgassedatie ondergaan tijdens de zwangerschap.

Wat voel ik nadat de lachgassedatie is toegediend?

De eerste minuten kan wat onwennig aanvoelen maar dit veranderd snel in een zeer ontspannen en warm gevoel zonder angst. Je voelt je wat loom en afwezig.

Hoe voel ik mij na de behandeling?

Ongeveer 5 minuten na het stoppen van de lachgassedatie voel je je weer volledig normaal. Het is belangrijk om minimaal een half uur na de behandeling niet deel te nemen aan het verkeer.

Totaal aanpak

Bij AnnebethKroeskop.com BV geloven wij in een totaal aanpak voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken