Tips voor een stralende huid tijdens de feestdagen

Tips voor een stralende huid tijdens de feestdagen

give that skin some glow

De feestdagen komen eraan. Voor de meeste mensen is dit dé periode om alles uit de kast te halen voor een stralende look. Vandaag delen we aantal tips over hoe je op je mooist aan de kersttafel verschijnt ondanks last minute stress zoals cadeautjes kopen en de fijnste gerechten klaar maken voor je gasten. Kies tijdens de feestdagen bewust voor wat fijne selfcare momentjes. You deserve it.

Spoil a thirsty skin

De winterkou zorgt vaak voor een drogere huid. Geef je huid daarom extra hydratatie. Er wordt vaak gedacht dat het aanbrengen van extra lagen crème helpt om de huid beter de hydrateren maar dat is een fabeltje. Belangrijk is om je skincare op de juiste manier te ´layeren´ en daarbij is de keuze voor de juiste producten natuurlijk belangrijk.

Ons ideale stappenplan voor een mooie huid ziet er zo uit:

  1. Reinigen – kies voor een zachte hydraterende reiniger
  2. Het aanbrengen van voedende en verhelderende serums passend bij jouw huid
  3. Oogcrème
  4. Hydraterende crème of moisturizer – bij zeer droge huid kun je kiezen voor cold cream
  5. SPF50

Laat je altijd adviseren door een professional. Het productaanbod is ontzettend groot. Iedere huid is anders en heeft een andere behoefte. Quality over quantity.

Annebeth´s favoriet voor een glowy huid op eerste kerstdag

Dol op de glow na een facial in de kliniek? Tijdens de kerstdagen kun je deze glow realiseren met het Craith lab black line Epi rejuvenation foam mask. Dit Luxe Foammask zorgt ervoor dat je slapend mooier wordt. De hoogwaardige ingrediënten helpen de huid tekenen van veroudering tegen te gaan en zorgen voor een gezonde, stralende teint. Breng een laagje aan voor het slapen gaan en glow all the way als je wakker wordt. Geen fabel.

Tip voor een mooie makeup look

We hebben iets leuks voor jullie op de planning staan. Namelijk een IGTV item met Annebeth´s favoriete Make-up Artist ByMeedo. Houd onze Instagrampagina goed in de gaten.

Eén tip die we alvast willen onthullen is het belang van een goede primer. Na het stappenplan voor het aanbrengen van je skincare kun je het beste een mooie primer aanbrengen voordat je verder gaat met je foundation. Een primer creëert het perfecte canvas voor je make-up look. Het maakt de huid gladder, egaler en het legt een basis voor een mooie glow van je foundation. Tot slot helpt een primer om de makeup langer op z´n plaats te houden. Christmas day is gonna be  a long day.

Last van wallen?

Onze ogen tekenen altijd snel. Een lange tafelavond resulteert vaak in gezwollen oogleden de volgende dag. Alcohol, zout, laat naar bed etc kunnen puffy eyes veroorzaken.

Tips om snel van puffy eyes af te komen in de ochtend:

  1. 10 minuten sporten – hiit klasje via youtube of even een snel rondje in het park brengt de doorbloeding perfect op gang waardoor je puffy eyes direct zullen verminderen.
  2. Was je gezicht met koud water en relax een paar minuutjes op de bank met een schijfje koude komkommer op je ogen.
  3. Breng een goede oog crème aan met bijvoorbeeld cafeïne, dit helpt om overtollig vocht sneller af te laten voeren.

Annebeth´s tip voor puffy eyes

De Silky Eye Care van Craith Lab is ideaal om vochtophopingen en kringen rondom de ogen te verminderen. Deze verkoelende oogroller bevat hoogmoleculair hyaluronzuur en extracten van de Perzische zijdeboom die de huid beschermen en versterken. Tip: let de oogroller in de koelkast; kou helpt de vaatjes samen te trekken zodat vocht sneller verdwijnt.

Drink your water

Tijdens de feestdagen drinken we meestal wat meer alcohol, warme chocolade melk en andere feestelijke drankjes. Gezellig en lekker maar vergeet je huid niet en drink voldoende water tussendoor. Daarnaast helpt het drinken van voldoende water om niet te overeten tijdens de feestdagen en je lichaam te helpen met de spijsvertering.

Tip: start je dag (ook tijdens de feestdagen) met 2 glazen lauw water en wat uitgeperst citroensap. Zo stimuleer je de spijsvertering en hydrateer je je lichaam meteen bij het opstaan.

Relax

Stress is slecht voor lichaam en geest. Plan kleine momentjes in tijdens de feestdagen waarin je even tijd voor jezelf maakt om bijvoorbeeld lekker te lezen of een wandeling te maken.

Last minute kliniek behandelingen

We hebben nog een paar plekjes vrij voor huidverbeterende behandelingen zoals de JetPeel en Vivace (glow included) en filler behandelingen bij Annebeth Kroeskop. Geef jezelf een mooie huid cadeau.

Related posts