Vermoeide blik behandelen in Amsterdam

Vermoeide blik behandelen in Amsterdam

Door de jaren heen krijgen we (helaas) te maken met verslapping en verzakking van de huid. Hierdoor kunt u er vermoeider uit gaan zien. Niets is zo vervelend als mensen in uw omgeving vragen of u moe bent terwijl u zich eigenlijk super fit voelt.

Een injectable behandeling eventueel aangevuld met andere anti-aging behandelingen kan een vermoeide blik herstellen en het gezicht weer harmoniseren zodat het jonger en frisser aandoet. Een filler behandeling helpt om het verloren volume te herstellen en een liftend effect te creëren. Een botox behandeling zorgt er voor dat de spieren minder krachtig samentrekken zodat rimpeltjes die ontstaan door bijvoorbeeld fronsen zullen verminderen. Tot slot kan een skinbooster binnen korte tijd de huid aanzienlijk verbeteren door het stimuleren van het eigen collageen aanmaak en het verbeteren van de hydratatie.

  • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken