Profhilo® behandeling in Amsterdam bij AnnebethKroeskop.com BV

Een Profhilo® behandeling is de een ideale behandeling als u op zoek bent naar een natuurlijk resultaat. Een Profhilo® behandeling pakt huidverslapping aan en stimuleert uw huid om collageen en elastine aan te maken. Naarmate u ouder wordt, neemt de productie van collageen en elastine af, wat zorgt voor rimpels en een slappe huid. Met Profhilo® pakt u dit verouderingsproces preventief aan op een natuurlijke manier. Een resultaat dat past bij uw leeftijd, staat bij ons hoog in het vaandel en een Profhilo® behandeling sluit daar goed bij aan.

 • Cosmetisch artsen binnen AnnebethKroeskop.com BV zijn aangesloten bij het NVCG
 • Persoonlijk adviesgesprek voor een filler behandeling in Amsterdam
 • Vele jaren ervaring op het gebied van huidverjongingsbehandelingen in Amsterdam
Afspraak maken

Over Profhilo® – een natuurlijke anti-aging

Het natuurlijke verouderingsproces verslapt de huid. Vooral de huid in uw gezicht en hals wordt vaak losser met rimpels als gevolg. Met behulp van Profhilo® kan uw huid op een natuurlijke manier herstellen. Profhilo® is een injectable die de lichaamseigen stof hyaluronzuur bevat, waardoor een behandeling een natuurlijk resultaat heeft. Profhilo® zorgt voor:

 • Verbetering van de huidstructuur
 • Verbetering van de hydratatie en uitstraling
 • Versteviging van de huid
 • Liftend effect

Wat is Profhilo®?

Profhilo® is een revolutionaire hyaluronzuur behandeling die huidveroudering tegengaat. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor volume in de huid. Van nature hebben we dus een bron van hyaluronzuur in ons lichaam, opgeslagen in ons bindweefsel, de huid en het zenuwweefsel. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en de gewrichten soepel blijven. Hyaluronzuur is een bouwsteen om ons lichaam vochtrijk en flexibel te houden. Profhilo® bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en is daardoor de meest natuurlijke en zuivere injectable van het moment.

Hoe werkt Profhilo®?

Profhilo® is een unieke injecteerbare gel met hyaluronzuur die een langdurige stimulerende werking heeft op de huidcellen. Door een behandeling met Profhilo® wordt uw huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Het type hyaluronzuur dat gebruikt wordt bij Profhilo® stimuleert verschillende typen collageen (1, 3, 4 en 7) en elastine. Daardoor herstelt de huid en wordt huidverslapping aangepakt. Profhilo® stimuleert en hydrateert niet alleen de huid, maar remodelleert ook veroudering en verzakkend weefsel. Belangrijk om te weten is dat Profhilo® geen rimpels vult en volume toevoegt aan de huid.

Waarom een Profhilo® behandeling?

Vanaf uw dertigste neemt de aanmaak van collageen en elastine in uw huid af. Het verouderingsproces wordt dan langzaamaan zichtbaar. Steeds vaker kiest men ervoor om preventief maatregelen te nemen om het moment dat veroudering zichtbaar wordt, uit te stellen.

De voornaamste reden om voor een Profhilo® behandeling te kiezen is dat deze methode een langere werking laat zien ten opzichte van behandelingen zonder hyaluronzuur. Daarnaast is ook het resultaat van deze behandeling natuurlijker en is de kans op lichaamsreacties veel beperkter doordat het een natuurlijke stof in ons lichaam is.

Over de Profhilo® behandeling

 • Geen verdoving nodig
 • Pijn (1 tot 10): 2
 • Duur: 15 minuten
 • Duurzaamheid: +/- 12 maanden
 • Veiligheid: uiterst veilig

Profhilo® wordt nauwkeurig onderhuids geïnjecteerd in het te behandelen gebied. Het is een eenvoudige behandeling en goed te verdragen voor de cliënt. Op een schaal van 1 tot 10 wordt de pijn geschat op een twee. Hierdoor is geen verdoving nodig voor deze behandeling.

De behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat houdt in dat de hyaluronzuur op vijf strategische plaatsen van een gezichtshelft worden geïnjecteerd. In de meeste gevallen zal een verdeling van 2 milliliter over tien punten volstaan. De gel verspreidt zich vanzelf, waardoor inmasseren niet nodig is.  Door het geringe aantal injecties bij een Profhilo® behandeling is de kans op bloeduitstortingen gering. De gehele behandeling duurt ongeveer vijftien minuten.

Afspraak maken

Na de behandeling

Na de behandeling duurt het even voordat u de eerste resultaten ziet. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen door collageen en elastine aan te maken. U zult na een tijdje merken dat de huid beter gehydrateerd is.

Aanbevolen herhaalbehandelingen vinden na een maand plaats en dit kunnen twee à drie behandelingen zijn. Dit is nodig voor een mooi eindresultaat, waarvan u na acht weken de uitkomst begint te zien. Daarna kan er gekozen worden voor een touch up, elke zes maanden.

Arts

Robin Snijders

Cosmetisch Arts

Veelgestelde vragen over Profhilo®

In welke gebieden gebruiken we Profhilo®?

 • Het gezicht
 • De hals
 • De nek
 • Het decolleté
 • De handen

Profhilo® is breed toepasbaar ter verbetering van de huidconditie. De meest gebruikelijke behandelingsgebieden zijn het gezicht, de hals en de nek, maar ook het decolleté en de handen worden wel eens verstevigd met Profhilo®.

Is een Profhilo® behandeling veilig?

Een behandeling met Profhilo® zorgt voor een natuurlijk anti-aging resultaat. De veiligheid en kwaliteit van deze behandeling worden benadrukt door het feit dat Profhilo® winnaar was van de prestigieuze Aesthitic Awards in 2016 voor de meest innovatie behandeling.

Het product wordt inmiddels al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreide wettenschappelijke onderbouwing voor de werking ervan.

Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, zijn bijwerkingen niet gebruikelijk. De meest voorkomende bijwerkingen zijn dan ook kleine blauwe plekjes van de injecties of wat roodheid en zwellingen vlak na de behandeling. Vaak trekken deze verschijnselen snel weer weg.

Ervaringen met Profhilo®

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken voor een Profhilo® behandeling in Amsterdam

Reviews

Annebeth Kroeskop
5.0
Gebaseerd op 18 recensies
powered by Google
P.N. Klaassen
P.N. Klaassen
14:12 21 Oct 20
Annebeth is heel ervaren en dit geeft vertouwen tijdens de behandeling. Alles ziet er nog steeds natuurlijk uit waardoor ik erg tevreden ben met het eindresultaat. Super mooie luxe salon en erg... hygienisch. Receptioniste geeft je een welkom gevoel en stelt je helemaal op je gemak. Voor mij een dikke aanrader!lees meer
ByMeedo Nayyef
ByMeedo Nayyef
16:42 17 Sep 20
FIJN EN ZEER PROFESSIONELE BEN ZEER TEVREDEN
Suzan Boland
Suzan Boland
13:17 16 Dec 19
Annebeth Kroeskop ziet wat je gezicht nodig heeft. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Met de MD Codes methodiek heeft ze heel deskundig mijn gezicht een enorme oppepper gegeven. Mijn onderkaak... staat behoorlijk naar achter en er werd mij door artsen een kaakoperatie geadviseerd voor een mooiere look. Maar door de behandeling van Annebeth hoeft die operatie niet meer. Zo heb ik nu een prachtig symetrisch profiel dankzij Annebeth. Fantastisch!lees meer
Felix van der Heijden
Felix van der Heijden
16:40 11 Dec 19
Van het maken van een afspraak tot het consult heel professioneel geholpen en behandeld. Vooraf besproken wat er ging gebeuren en de botox behandeling was in een halve minuut gedaan. Voor ik het wist... was het al voorbij. Geen rode plekken en het resultaat is top! Ik kan drs Annebeth Kroeskop absoluut aanraden en kom daarom ook zeker terug.lees meer
Charlotte polder
Charlotte polder
11:21 11 Dec 19
Een zeer kundige kliniek en Dr. Kroeskop ook zeer kundige arts. Zodra je als patiënt je wensen doorgeeft zal ze stap voor stap kijken en met je overleggen wat mogelijk haalbaar is en zo natuurlijk... mogelijk te werk gaan. Tevens als je bij haar vandaan komt kan je gewoon weer terug naar je werk want niemand ziet dat je behandeld bent. Zo kom je vol zelf vertrouwen bij haar vandaan en niemand die ziet dat je een behandeling hebt ondergaan. Zeker een advies als je voor mooi en perfect wilt gaan! Ook is ze volledig up-to-date met nieuwe behandelmethodes aangezien ze vaak op beurzen en nascholing te vinden is.lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Andere injectable behandelingen