Herstel

Radiesse

De natuurlijke filler Radiesse wordt gebruikt voor huidverjonging van het gezicht en het lichaam. De filler bestaat uit een gel met lichaamseigen CaHa-deeltjes die na ongeveer twee jaar op een natuurlijke manier worden afgebroken door het lichaam. Deze kwalitatief hoogstaande ingrediënten zorgen voor een direct opvullend effect en stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. De slappe huid verstevigt en krijgt haar strakheid en elasticiteit terug.

  • Cosmetisch artsen binnen AnnebethKroeskop.com BV zijn aangesloten bij het NVCG
  • Persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Wanneer Radiesse?

Afhankelijk van de indicatie zal de behandeld arts een keuze maken betreft het soort filler. Vaak bestaat een behandeling uit een combinatie van verschillende fillers. Radiesse is erg geschikt om het gezicht weer support te geven, waarna hyaluronzuur fillers gebruikt worden om het gezicht te contouren. Radiesse is zeer geschikt voor de slappere huid, het fijne is dat Radiesse het lichaam aan het werk zet om zelf collageen aan te maken. Zo wordt het geïnjecteerde collageen langzaamaan vervangen door nieuw eigen aangemaakt collageen.

Bij ons in de kliniek wordt Radiesse voornamelijk ingezet om het volume te herstellen in de wangen en een lift te creëren. Daarnaast kan Radiesse een mooie optie zijn wanneer we te maken hebben met zeer diepe rimpels.

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling injecteert de arts Radiesse® voorzichtig in de huid. Dit gebeurt met een zeer dunne naald en in kleine hoeveelheden. Deze injectie biedt een direct zichtbaar effect. Bovendien stimuleert Radiesse® de aanmaak van eigen collageen in de huid. Nieuw collageen wordt in de loop van de weken en maanden na de behandeling aangemaakt. De slappe huid wordt strakker en elastischer. Na verloop van tijd breekt het lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuwe collageen blijft achter. De huid verstevigen met Radiesse® gebeurt dan ook op natuurlijke wijze.

Wat is Radiesse Hyper-Diluted?

Radiesse Hyper-Diluted is een zeer veilige FDA geaccordeerde dermale filler die bestaat uit op calcium gebaseerde microsferen die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleert. Radiesse Hyper-Diluted werkt mooi als een skinbooster waarbij de huid van binnenuit gehydrateerd wordt zonder direct volume toe te voegen. Radiesse Hyper-Diluted is tevens geschikt voor het lichaam (handen, hals, decolleté etc)

Hoeveel behandelingen zijn er nodig met Hyper-Diluted voor een mooi resultaat?

Afhankelijk van de indicatie (de mate van verslapping) zijn er doorgaans 1 of 2 behandelingen nodig. Het duurt ongeveer 2 maanden voordat het eindresultaat zichtbaar is. Het lichaam heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken en zo de huid zichtbaar te liften en te verstrakken. Het resultaat houdt ongeveer 1.5 jaar aan.

Bijwerkingen Radiesse

Radiesse is een FDA geaccordeerde filler en wordt al jarenlang gebruikt. Radiesse is biocompatibel en wordt goed door het lichaam geaccepteerd. Zoals met iedere injectable behandeling is er een kans op milde zwelling, roodheid en blauwe plekjes. Na een paar dagen trekt dit bij. Stop uit voorzorg een week voor de behandeling met het gebruik van ibuprofen en aspirines om de kans op blauwe plekjes te verminderen. Kies liever voor paracetamol.

Nazorg

Wanneer u een injectable behandeling heeft ondergaan, verloopt het herstel vrij snel. Het is echter mogelijk dat u last krijgt van bijwerkingen zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plekken en gevoeligheid op de behandelde plekken.

Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen, is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

  • Na de injectable behandeling heeft de huid rust nodig. Probeer daarom contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Door contact met de huid kunnen zwellingen namelijk toenemen.
  • Wij raden u af om pijnstillers zoals ibuprofen en aspirines te gebruiken, omdat deze medicijnen blauwe plekken en verkleuringen stimuleren. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers, dan adviseren wij u om paracetamol te gebruiken.
  • Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om een zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en uw huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
  • Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste week geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
  • Nuttig de eerste 24 uur geen alcohol.
  • De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.
Afspraak maken

Radiesse x Ultherapy

Indien er sprake is van sterke verslapping in het gezicht, de hals of het decolleté raden we aan om de Ultherapy® behandeling te combineren met een Radiesse / Radiesse Hyper-Diluted injectable behandeling. Deze behandeling boost net als Ultherapy® de aanmaak van eigen collageen en elastine. Bij een sterk verslapte huid boekt de combinatie behandeling prachtige en impactvolle resultaten.

 

Beide behandelingen kunnen op dezelfde dag worden uitgevoerd. U ondergaat eerst de Ultherapy® behandeling en daarna de Radiesse behandeling. Net als bij de Ultherapy® behandeling heeft de behandeling met Radiesse ook tijd nodig om het eindresultaat te zien. Met Radiesse begint u zichtbaar resultaat te zien na ongeveer twee maanden. Het lichaam heeft dan voldoende tijd gehad om zelf collageen en elastine aan te maken waardoor de huid voller en steviger zal zijn en er een liftend effect waarneembaar is.

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Totale gezicht benadering

Veelgestelde vragen

Is een filler behandeling pijnlijk?

Veel cliënten ervaren de behandeling als pijnloos. Dit is echter wel afhankelijk van de te behandelen plekken en de techniek die we gebruiken. Sommige gebieden zijn bijvoorbeeld gevoeliger. Op gevoelige plekken is het mogelijk om van te voren een verdovende crème aan te brengen. U kunt dit van tevoren met de arts bespreken tijdens een intake consult.

Moet ik rekening houden met bijwerkingen?

Over het algemeen zijn de bijwerkingen beperkt. Na de behandeling kan het zijn dat de behandelde gebieden gevoelig zijn. Ook kan er mogelijk wat zwelling, roodheid of een blauwe plek ontstaan.

Hoeveel ml is er nodig voor een behandeling met Radiesse?

Hoeveel product er nodig is voor de behandeling is per persoon verschillend. Dit hangt onder andere af van de leeftijd, de indicatie en de gewenste doelstellingen. Tijdens een consult zal de arts u alle uitleg geven en een op maat gemaakt advies inclusief een offerte.

Hoe lang duurt de behandeling?

Afhankelijk van uw persoonlijke behandelplan zal de behandeling 15-45 minuten in beslag nemen. In sommige gevallen wordt de behandeling in 2 of 3 sessies ingepland voor het beste resultaat. Dit bespreekt u van te voren met de arts tijdens uw consult.

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetiek-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken

Reviews

Annebeth Kroeskop
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
P.N. Klaassen
P.N. Klaassen
14:12 21 Oct 20
Annebeth is heel ervaren en dit geeft vertouwen tijdens de behandeling. Alles ziet er nog steeds natuurlijk uit waardoor ik erg tevreden ben met het eindresultaat. Super mooie luxe salon en erg... hygienisch. Receptioniste geeft je een welkom gevoel en stelt je helemaal op je gemak. Voor mij een dikke aanrader!lees verder
ByMeedo Nayyef
ByMeedo Nayyef
16:42 17 Sep 20
FIJN EN ZEER PROFESSIONELE BEN ZEER TEVREDEN
Suzan Boland
Suzan Boland
13:17 16 Dec 19
Annebeth Kroeskop ziet wat je gezicht nodig heeft. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Met de MD Codes methodiek heeft ze heel deskundig mijn gezicht een enorme oppepper gegeven. Mijn onderkaak... staat behoorlijk naar achter en er werd mij door artsen een kaakoperatie geadviseerd voor een mooiere look. Maar door de behandeling van Annebeth hoeft die operatie niet meer. Zo heb ik nu een prachtig symetrisch profiel dankzij Annebeth. Fantastisch!lees verder
Felix van der Heijden
Felix van der Heijden
16:40 11 Dec 19
Van het maken van een afspraak tot het consult heel professioneel geholpen en behandeld. Vooraf besproken wat er ging gebeuren en de botox behandeling was in een halve minuut gedaan. Voor ik het wist... was het al voorbij. Geen rode plekken en het resultaat is top! Ik kan drs Annebeth Kroeskop absoluut aanraden en kom daarom ook zeker terug.lees verder
Charlotte polder
Charlotte polder
11:21 11 Dec 19
Een zeer kundige kliniek en Dr. Kroeskop ook zeer kundige arts. Zodra je als patiënt je wensen doorgeeft zal ze stap voor stap kijken en met je overleggen wat mogelijk haalbaar is en zo natuurlijk... mogelijk te werk gaan. Tevens als je bij haar vandaan komt kan je gewoon weer terug naar je werk want niemand ziet dat je behandeld bent. Zo kom je vol zelf vertrouwen bij haar vandaan en niemand die ziet dat je een behandeling hebt ondergaan. Zeker een advies als je voor mooi en perfect wilt gaan! Ook is ze volledig up-to-date met nieuwe behandelmethodes aangezien ze vaak op beurzen en nascholing te vinden is.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Andere injectable behandelingen