Vivace Fractional Micro Needling RF

Vivace Fractional Micro Needling RF in Amsterdam bij AnnebethKroeskop.com BV

Maak kennis met onze nieuwste behandeling de ´Vivace Fractional Micro Needling RF´. Deze behandeling is ideaal om de huid van binnenuit te verbeteren.

Voorheen hebben wij gewerkt met de Tixel behandeling maar we zijn overgestapt naar de Vivace omdat deze behandeling de downtime verkort. Daarnaast heeft de cliënt minder lang last van eventuele korstvorming. De resultaten zijn vergelijkbaar.

  • Wij werken met de beste huidtherapeuten
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
Afspraak maken

De behandeling

De behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en de collageen aanmaak een boost te geven, waardoor de huid steviger en voller zal worden.

Microneedling is het proces waarbij honderden kleine gaatjes in de huid worden gemaakt (deze zijn geheel onzichtbaar voor het oog). Dit proces zorgt ervoor dat de huid zich gaat herstellen en vernieuwen.

Radiofrequentie-energie wordt gebruikt om het weefsel te verwarmen en de collageenproductie in de diepe huidlagen te stimuleren. Omdat het lichaam zelf meer collageen gaat aanmaken kunnen we een langdurig resultaat behalen.

Tot slot wordt er tijdens de behandeling ook gebruikt gemaakt van een masker met peptiden (een anti-aging ingrediënt dat zich richt op de collageenproductie) om de huid een extra boost te geven.

De behandeling dient in kuurvorm te worden ondergaan voor het mooiste resultaat.

Resultaten:

  1. Verbetering van de huidtextuur en stevigheid
  2. Collageen aanmaak waardoor de huid voller en steviger wordt
  3. Verfijning van poriën
  4. Egalere teint
  5. Glow

Maak nu een consult afspraak bij de huidtherapeut.

Afspraak maken

Artsen

Iris van Veen

Huidtherapeute

Veelgestelde vragen over Vivace fractional micro needling rf

Wordt de huid van te voren verdoofd?

Jazeker. De huid wordt van te voren verdoofd met een crème op basis van Lidocaïne. Dit helpt om de behandeling goed verdraagbaar te maken.

Moet ik herstellende crèmes gebruiken na de behandeling?

Nee u hoeft geen speciale crèmes aan te schaffen. Het is belangrijk om een rijke moisturizer te gebruiken zodat de huid goed gehydrateerd blijft en u dient meerdere malen per dag een SPF 50 aan te brengen om de huid goed te beschermen.

Na hoeveel weken volgt de volgende behandeling en hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wanneer u de behandeling voor de eerste keer ondergaat raden wij 4 tot 6 behandelingen aan met een interval van 4 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidkwaliteit en de doelstellingen. Tijdens een consult kan de huidtherapeute een exacte inschatting geven. Vervolgens adviseren we om de om de behandeling 2 keer per jaar te herhalen om het resultaat te behouden.

Hoe lang na mijn laatste behandeling moet ik wachten tot ik terug kan naar mijn schoonheidsspecialiste voor mijn reguliere behandeling?

Wij raden aan om minimaal twee weken te wachten voordat u een ander type behandeling onder gaat. U mag in de herstelfase van deze behandeling in geen geval aan de velletjes en korstjes trekken, scrubben, peelen, harsen, stomen, de sauna bezoeken of een andere huidbehandeling ondergaan. Gedurende 4 weken na de behandeling mag u niet zonnebaden of onder de zonnebank. Vergeet niet om iedere twee uur een SPF 50 aan te brengen.

Wordt de behandeling ook toegepast rondom de ogen?

Jazeker. De behandeling geeft prachtige resultaten voor verstrakking van de dunne huid onder en boven de ogen. De oogleden zelf worden niet mee behandeld.

Hoe ziet de behandeling er precies uit?

We starten met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens wordt de lidocaïne aangebracht, dit moet 20 minuten intrekken. Daarna starten we de behandeling. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Dien ik eerst op intake te komen voordat ik start met de behandeling?

Jazeker. U komt eerst op een kosteloos en vrijblijvend consult bij onze huidtherapeute. Zij zal tevens een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken

Andere injectable behandelingen