Lipfiller behandeling bij AnnebethKroeskop.COM BV

Lipfiller behandeling bij AnnebethKroeskop.COM BV

gET THE PERFECT POUT voor de feestdagen

Mooie vollere lippen, of contouring van de lippen? Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop KNMG heeft jarenlange ervaring in lip filler behandelingen. De vraag voor deze behandeling is dan ook erg groot. Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is één van de meest gevraagde artsen voor de lipfiller behandeling. Annebeth focust zich momenteel meer op uitgebreidere behandelingen zoals de liquid facelift (totale gezichtsbenadering). Op veler verzoek heeft ze nu in de aanloop naar kerst een aantal momenten geblokt voor wie een kleine injectable behandeling wil ondergaan zoals dus de lippen. Wees er snel bij want de agenda staat bijna vol.

Alles draait om de juiste verhoudingen. Volle lippen zijn mooi maar de mate van volheid en de shape moet ook passen bij de vorm van het totale gezicht. Het is belangrijk om goed naar de vorm te kijken en vanuit daar te bepalen welke vorm en welke hoeveelheid vulling een natuurlijk effect kunnen geven, passend bij het gezicht.

Als we ouder worden neemt naast het volume in ons gezicht ook het volume in de lippen af. Vollere lippen kunnen je dan weer een jeugdigere uitstraling geven. Een gezicht moet in balans zijn. De lippen van een twintigjarige passen uiteraard niet in het gezicht van een vijftigjarige. Annebeth heeft een artistiek oog om jouw precies de lippen te geven die bij je passen en met een natuurlijk ogend resultaat.

Voor het natuurlijke resultaat prikt Annebeth bijvoorbeeld bewust wél buiten de lip waarbij goed op het behoud van de contouren gelet wordt. Wanneer de bovenlip van de zijkant verder uitsteekt dan de onderlip, zal dit door het injecteren van fillers verergeren. Door de onderlip goed in verhouding te brengen en soms ook de kin mee in balans te brengen, oogt het geheel veel natuurlijker.

Naast de kin worden ook vaak de mondhoeken mee behandeld met de lippen. Tijdens het verouderingsproces krijgen we te maken met volumeverlies waardoor de mondhoeken wat naar beneden kunnen gaan hangen. Voor een mooi geheel kunnen de mondhoeken meteen behandeld worden, evenals zogeheten rokerslijntjes. Rokerslijntjes zijn de fijne verticale lijntjes op de bovenlip.

Bij deze dame zijn de lippen behandeld maar ook de kin is mee behandeld om een mooie natuurlijke balans in het gezicht te krijgen.

Filler soort voor de lippen

Bij AnnebethKroeskop.com BV werken we uitsluitend met fillers op basis van hyaluronzuur. We werken zowel met de hyaluronzuur fillers van het merk Restylane als Juvederm . Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor. Het zuur zorgt ervoor dat de lippen soepel en veerkrachtig blijven. De fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken.

De hoeveelheid lip filler die wordt geïnjecteerd is per persoon verschillend afhankelijk van de wensen en de opinie van de behandelend arts. Meestal wordt er voor de eerste keer gestart met 1ml tot 2 ml. ´Over filling´ is iets wat vaak gebeurd en wat onze artsen willen voorkomen. Daarom adviseren we soms om de behandeling te spreiden in twee sessies om zo nog nauwkeuriger het gewenste resultaat te behalen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt meestal als niet pijnlijk ervaren. De filler zelf bevat lidocaïne wat meteen een verdoving geeft. Indien gewenst kan er een verdovende crème aangebracht worden. Na de behandeling kunnen de lippen wat gezwollen aandoen, dit trekt binnen een paar dagen weg. In de eerste dagen na de behandeling zullen de lippen wat groter aandoen door de zwelling. Na ongeveer een week is het eindresultaat zichtbaar.

Kan ik fillers laten zetten als ik ze al heb in de lippen?

Ja zeker dit kan. Het beste is om 9-12 maanden tussen de behandeling te hebben. Wanneer je verandering in de vorm wilt is het ook mogelijk om een oude filler eerst op te lossen met Hyalase. Een week na de Hyalase behandeling kan de nieuwe filler geïnjecteerd worden. Wanneer je al heel lang lip fillers hebt raadt Annebeth aan om soms de oude fillers te verwijderen en nieuwe in te brengen voor het mooiste resultaat. Wanneer je onverhoopt niet tevreden bent met het resultaat van een lip filler behandeling dan kan de filler ook met Hyalase worden opgelost.

Voorbereiding op een lipfiller behandeling

Het is belangrijk om je voor te bereiden op een lip filler behandeling. Stop ruim een week van te voren met het innemen van aspirines en ibuprofen. Wil je toch een pijnstiller gebruiken kies dan voor paracetamol. Dit verkleint de kans op blauwe plekjes. Drink de avond en na de behandeling geen alcohol. Indien je snel last hebt van een koortslip overleg dit dan met de arts, hij/zij zal je adviseren hoe je een koortslip het beste kunt voorkomen door bijvoorbeeld een paar dagen voor de behandeling te beginnen met het smeren van Zovirax.

Bultjes en bobbeltjes masseren na een lip filler behandeling

Het is heel normaal om na een lip filler behandeling wat bultjes en bobbeltjes te voelen in de lippen. Vanaf 2 dagen na de behandeling mag je de lippen voorzichtig masseren. Je kunt de lippen masseren met je vingers of de lippen op elkaar drukken. Twee weken na de behandeling kom je indien wenselijk op een eindcontrole.

Zijn mijn lippen verpest als ik stop met lipfillers?

Nee absoluut niet. Waarschijnlijk ben je zo verliefd op het resultaat dat je niet wilt stoppen maar mocht je weer terug willen naar je natuurlijke lippen dan is dat geen enkel probleem. Hyaluronzuur fillers zijn van tijdelijke aard en het materiaal wordt door ons lichaam vanzelf afgebroken. Na ongeveer 9 maanden tot een jaar zullen je lippen weer terug gaan naar de oorspronkelijke volheid en vorm.

Tarief Lip Fillers

De prijs is afhankelijk van de benodigde hoeveelheid filler. Wij starten vanaf 1 ml a €540,-. Kom je voor de eerste keer dan kom je eerst op consult. De kosten voor het consult bedragen €99,-.

Related posts