Decolleté en hals behandeling in Amsterdam

Filler behandeling Decolleté en hals in Amsterdam

Het decolleté en de hals worden veelvuldig aan zonlicht blootgesteld. Daarnaast is de huid vaak vrij dun in deze zones en krijgen we, naarmate we ouder worden, te maken met verslapping en volume verlies. Daarnaast zijn fijne lijntjes en rimpeltjes op het decolleté en de hals een vaak gehoorde klacht.

Met een filler behandeling kunnen we het verloren volume herstellen en met een skinbooster behandeling kunnen we de huid een boost geven zodat deze weer voller en steviger oogt. Het decolleté en de hals is vaak ook onderdeel van onze ´totale gezichtsbenadering´ om een mooi even geheel te behalen.

  • Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop KNMG is aangesloten bij het NVCG
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
  • Vele jaren ervaring op het gebied van injectables in Amsterdam
Afspraak maken

Arts

Annebeth Kroeskop

Cosmetisch Arts

Ervaringen met decollete en hals behandelingen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken