AnnebethKroeskop.com BV en Daria Voropai zijn opzoek naar ervaren huidtherapeute

AnnebethKroeskop.com BV en Daria Voropai zijn opzoek naar ervaren huidtherapeute

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en cosmetisch arts Daria Voropai zijn de eigenaressen van een vooraanstaande esthetische kliniek in Amsterdam Oud-Zuid. Zo worden er onder andere injectable behandelingen uitgevoerd en huid verbeterende behandelingen.

Het team bestaat uit cosmetisch artsen en huidtherapeuten die gezamenlijk een totaal aanpak aanbieden op het gebied van anti-aging.

Voor de kliniek zijn we met spoed opzoek naar een huidtherapeute. Binnen deze rol voer je diverse huid verbeterende behandelingen. Het is tevens aan jou de taak (om eventueel samen met de cosmetisch arts) een persoonlijk en resultaat gericht behandelplan op te stellen. Onze visie is langdurige huidverbetering waarbij cliënten niet langskomen voor 1 behandeling maar die de behandelingen omarmen binnen hun levensstijl.

De behandelingen die je onder andere zult gaan uitvoeren zijn pigment behandelingen, rosacea behandelingen, laser behandelingen (waaronder het laseren van tatoeages), Ultherapy en Vivace Fractional Micro Needle RF. Daarnaast is het jouw taak om de klant optimaal te begeleiden vanaf de intake tot en met het evalueren van het eindresultaat en het uitwerken van klantreviews. Tevens informeer je jouw klanten proactief over het gehele producten- en dienstenpakket van Annebeth Kroeskop en Daria Voropai.

Het is belangrijk dat je:

*                             Een HBO diploma Huidtherapie op zak hebt

*                             Georganiseerd bent

*                             Ambitieus bent en altijd streeft naar het best mogelijke resultaat

*                             Sociaal bent

*                             Gastgericht bent

*                             Representatief bent

Wij bieden een uitdagende functie aan met doorgroei mogelijkheden in een enthousiast en professioneel team. Je krijgt de kans om dagelijks met de meest innovatieve behandelingen en producten te werken en jezelf verder te ontwikkelen als huidtherapeute. Daarnaast ga je met regelmaat op training om jezelf en skills continu te ontwikkelen en te verbeteren. Soort dienstverband: zowel deeltijd als voltijd bespreekbaar.

Wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan nu je sollicitatie naar afspraak@annebethkroeskop.com

Related posts