Fillerbehandeling uitgelicht: ¨Slapen opvullen¨

Fillerbehandeling uitgelicht: ¨Slapen opvullen¨

Slapen opvullen met een filler? Dat is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je besluit om een filler behandeling te ondergaan. Tijd voor wat opheldering. Onze cosmetisch arts Annebeth Kroeskop : ¨Het zijn juist de slapen die een belangrijke rol spelen binnen het verouderingsproces ons gezicht. Ingevallen slapen vallen je misschien zelf niet eens op maar een filler behandeling in de slapen geeft een verassende lifting van zowel de jukbeeneren als ook de wenkbrauwen.¨

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop focust zich met name op de zogenaamde ´totale gezicht benadering´ waarbij de ´vergeten´ zones zoals de slapen behandeld worden. Het doel van haar ´totale gezicht benadering´ is om het gezicht in harmonie te brengen en de jeugdigheid te herstellen met diverse injectables binnen 1 behandeling. Het natuurlijke verouderingsproces vindt namelijk nooit plaats in slechts 1 zone maar heeft invloed op het gehele gelaat.

Zo heeft het opvullen van de slapen eigenlijk ook een effect op eigenlijk de hele bovenkant van het gelaat. Je zult als het ware een lift waarnemen van zowel de jukbeenderen, de wangen en de wenkbrauwen. Door de slapen volume te geven wordt de zogenaamde V-vorm van het gezicht geaccentueerd. Het behandelen van de slapen gaat mooi samen met een behandeling voor de kaaklijn waarbij deze strakker zal worden en de gezichtscontouren beter uitkomen.

Voor op het opvullen van de slapen is meestal 2-3 ml filler materiaal nodig. Annebeth combineert deze behandeling vaak met andere zones voor een mooi totaal resultaat waarbij het gezicht weer in balans komt. Voor het vullen van de slapen kunnen verschillende fillers gebruikt worden. Samen met Annebeth wordt de soort filler bepaald tijdens een gratis consultatie. Het effect houdt doorgaans 1 jaar aan en het vullen van de slapen is absoluut veilig. Meer weten? Kom dan langs op een gratis en vrijblijvend consult.

  • photo credits Galderma

Related posts