Verbeter uw huid met onze nieuwe Vivace Microneedling RF behandeling

Verbeter uw huid met onze nieuwe Vivace Microneedling RF behandeling

De trend van nu is een naturelle look waarbij een mooie egale huid past zonder dat er te veel foundation gebruikt hoeft te worden. De Vivace behandeling is hier perfect voor. Het verstevigt de huid, het zorgt er voor dat de huid voller wordt en het pakt onregelmatigheden aan zoals acne littekens, pigmentatie, grove poriën en fijne lijntjes / rimpels.

De behandeling heeft een vrij korte downtime. Voorheen hebben we veel met de Tixel gewerkt die vergelijkbare resultaten geeft maar de Vivace heeft een snellere hersteltijd en wordt ook als minder pijnlijk ervaren. Geheel gecontroleerd worden er micro naaldjes in de huid ingebracht in de diepre laag van de huid waardoor we aan de oppervlakte geen zichtbare schade aanbrengen. De radio frequentie (warmte om het collageen te boosten) wordt zo ook diep in de huid afgegeven voor een optimaal resultaat.

Het belangrijkste voordeel van de Vivace is dat de behandeling de collageen productie van het eigen lichaam boost. Na de behandeling ziet de huid er meteen frisser uit en krijg je een glow. Een aantal weken na de behandeling zult u genieten van de uiteindelijke resultaten; een gezondere, vollere en egalere huid. Meestal zijn er 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Uiteraard is dit een indicatie en verschilt het advies per persoon. Uw huidtherapeute kan een indicatie van het aantal benodigde behandelingen afgeven tijdens een gratis consult.

Een ander groot voordeel van de Vivace is dat het ingezet kan worden rondom de ogen. Onder en boven de ogen is de huid dunner en kwetsbaarder maar doordat we op verschillende dieptes kunnen werken kunnen we ook dit gebied goed behandelen. De behandeling is daarom erg geliefd voor het verminderen van fijne lijntjes onder en rondom de ogen en het versterken van de huid rondom de ogen zodat u er frisser uit zult zien. De behandeling kan ook op het lichaam toegepast worden daar waar verstrakking en huidverbetering nodig is. Het decollete en de hals zijn ook perfect voor deze behandeling.

Resultaat na 3 behandelingen.

De behandeling bestaat uit een combinatie van micro needling en radio frequentie. De huid wordt aan het werk gezet om zichzelf te vernieuwen en de collageenproductie wordt verhoogd. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Ter afsluiting wordt een verkoelend masker aangebracht met peptiden om de huid verder te kalmeren en te hydrateren. Na de behandeling kan de huid wat gezwollen en rood aandoen maar dit verdwijnt binnen een aantal dagen. Voor de behandeling kunt een paracetamol nemen indien u zeer gevoelig bent en we kunnen indien gewenst een verdovende creme aanbrengen.

De behandeling is absoluut veilig en tevens FDA approved. De Vivace is geschikt voor alle huid typen inclusief de donkere huid. Het is wel belangrijk om de huid na de behandeling (maar sowieso altijd) goed te beschermen tegen de zon met SPF 50.

Meer weten? Maak dan een gratis afspraak voor consult bij onze huidtherapeute via afspraak@annebethkroeskop.com of bel naar 020 2441997

Related posts