Slapen opvullen middels een Filler behandeling

Slapen opvullen middels een Filler behandeling

Lift those temples.

Een van Annebeth´s favoriete injectable behandelingen is een filler (hyaluronzuur) behandeling van de slapen.

Waarom een filler behandeling in de slapen bij Annebeth Kroeskop in Amsterdam?

Gedurende het verouderingsproces verliest ons gezicht stevigheid en volume. Door het volumeverlies gaan onze slapen langzaamaan naar binnen lopen. Een filler behandeling is perfect om de slapen weer op te vullen en het gezicht terug te brengen naar hoe het was. Ingevallen slapen geven ons een vermoeider, ouder uiterlijk. Het volumeverlies in de slapen kan ook naar beneden wijzende wenkbrauwen veroorzaken.

Naast het herstellen van het volume is het belangrijk dat de slapen weer hun ´steun functie´ kunnen vervullen. De steun functie van de slapen zien we terug in de oogleden, wenkbrauwen en jukbenen. Een fillerbehandeling zorgt voor een liftend effect zodat de stevigheid en steun van de slapen effectief wordt hersteld doordat de huid zich weer aan het bot hecht.

Met welke fillers werkt cosmetisch arts Annebeth Kroeskop in Amsterdam voor het behandelen van de slapen?

Voor deze behandeling werkt Annebeth met Hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor. Het zuur zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft. Gedurende het verouderingsproces neemt de productie van hyaluronzuur af, hierdoor wordt de huid slapper en kunnen rimpels ontstaan. Fillers op basis van hyaluronzuur vullen het tekort aan waardoor de rimpels worden opgevuld en verloren volume kan worden hersteld. De fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken. De filler kan indien nodig ook worden opgelost. Naast volumeherstel en het opvullen van rimpels verbetert hyaluronzuur ook de huid door betere hydratatie en het boosten van lichaamseigen collageenaanmaak.

Wanneer zie ik het resultaat van mijn filler behandeling?

Het resultaat is meteen zichtbaar en houdt ongeveer 12 maanden aan.

Hoe ziet een filler behandeling eruit bij cosmetisch arts Annebeth Kroeskop in Amsterdam?

Tijdens een persoonlijk consult met cosmetisch arts Annebeth Kroeskop brengen we jouw wensen in kaart en maken we vaak een Vectra 3D scan om het gezicht van alle kanten in kaart te brengen en de symmetrie te analyseren. Annebeth werkt volgens de totale gezichtbenadering, waarbij middels een combinatie van fillers en botox jouw gezicht weer in harmonie wordt gebracht met een jonger en frisser uiterlijk als resultaat.

De behandeling zelf is goed verdraagzaam en vrij snel. Na de behandeling kan er wat lichte zwelling ontstaan op de plaats van het prikken maar dit verdwijnt binnen een paar dagen. Je kunt het beste de huid na de behandeling goed koelen met ijspacks (vergeet niet om een hier een doekje overheen te doen zodat de huid niet direct in contact komt met de ijspacks).

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij cosmetisch arts Annebeth Kroeskop in haar praktijk aan de Van Eeghenstraat te Amsterdam.

Gemiddelde prijs voor deze behandeling is 780 euro.

Related posts