Neck rejuvenation

Behandelingen voor het verstrakken en liften van de hals

De hals wordt net als het gezicht en het decolleté veelvuldig aan zonlicht blootgesteld. De huid in het halsgebied is vrij dun en kwetsbaar. Het is daarom belangrijk om dit gebied extra goed te verzorgen.

Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met verslapping en volume verlies in het hals gebied. Er zijn diverse behandelingen die ingezet kunnen worden om de hals te verstrakken, te liften en lijntjes te behandelen.

Ultherapy voor de hals

Als je een strakkere en egale hals wilt zonder operatie, is een halslift met Ultherapy® een absolute aanrader. Deze award winnende en innovatieve behandeling maakt gebruik van ultrasoundenergie. Door geluidsgolven af te geven tot in de onderste huidlaag stimuleert Ultherapy® de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jongere en elastischere huid. Zo zorgt een behandeling met Ultherapy® voor een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van de huid. Een halslift zonder hersteltijd met een prachtig zichtbaar resultaat voor minimaal 2 jaar. Er is slechts 1 behandeling nodig. Het resultaat is zichtbaar na 3-6 maanden.

De halslift wordt meestal gecombineerd met een full face Ultherapy behandeling. Indien wenselijk kan ook alleen de hals behandeld worden.

  • Strakke hals zonder operatie en hersteltijd
  • Op natuurlijke wijze een jonger uiterlijk
  • Geen beschadiging van het huidoppervlak
  • Alleen de benodigde huidzone wordt behandeld
  • Direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten voortzetten
Deze dame heeft een full face + hals Ultherapy behandeling ondergaan. Deze foto is genomen 3 maanden na de behandeling. Het eindresultaat is zichtbaar na 6 maanden.

Filler behandeling voor de hals

Afhankelijk van de wensen en de indicatie kan een filler behandeling ingezet worden voor het verstrakken van de hals huid.

Met een filler behandeling kunnen lijntjes en rimpels in de hals mooi worden opgevuld. Daarnaast kan ook de kaaklijn aangezet worden zodat de hals een lift krijgt en het gezichtsprofiel strakker en frisser wordt.

Afhankelijk van de huid en de indicatie wordt er een keuze gemaakt tussen hyaluronzuur fillers of Radiesse.

Hyaluronzuur fillers werken mooi op lijntjes en rimpeltjes. Radiesse is krachtiger en kan de voorkeur genieten wanneer diepere rimpels behandeld worden. Radiesse werkt ook mooi om een zogenaamde kalkoennek te behandelen. Hierbij wordt dan ook vaak de kaaklijn mee behandeld.

Een favoriete combinatie behandeling van cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is Ultherapy met Diluted Radiesse. Deze combinatie werkt heel goed om echt de collageen aanmaak te verstrakken. Bij Diluted Radiesse wordt Radiesse wat verdund waardoor het heel mooi werkt op zowel de oppervlakte van de huid als de collageen stimulatie.

Wanneer de halshuid droog is kan een een Profhilo behandeling mooie resultaten geven. Droogtelijntjes zullen verdwijnen en de halshuid wordt weer soepel en elastisch.

Kortom er zijn een hoop behandelingen beschikbaar om in het halsgebied te werken. Welke behandeling of welke combinatie behandeling voor jou het beste is kunnen we het beste bespreken tijdens een consult. Je bent van harte welkom.

Related posts