Midface lift rejuvenation

Een injectable mid-face lift voor een jeugdiger en uitgerust uiterlijk

Een mid-face lift met injectables is een populaire behandeling. Naarmate we ouder worden neemt het volume in onze wangen als eerste af waardoor verslapping en verzakking optreed. Door dit volumeverlies verliest het gezicht haar jeugdigheid en kan het gezicht er vermoeider uitzien. Dit terwijl je je helemaal niet vermoeid voelt. Een injectable mid-face lift biedt de oplossing om het verloren volume effectief te hertellen en gezicht terug te brengen naar hoe het was. Het resultaat is een fris en jeugdig uiterlijk. Volle wangen zijn een teken van jeugdigheid. Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop is dé expert in de injectable mid-face lift.

Wat gebeurd er precies bij een mid-face lift:

Wanneer we ouder worden beginnen we vetkussentjes in ons wanggebied te verliezen. Door het verloren volume te herstellen op de juiste plaatsen kunnen we het wanggebied weer steun geven en de structuur geven aan het midden gezicht. Daarnaast kunnen we in deze behandeling ook steun rondom de ogen geven voor een frisse en uitgeruste blik. Het draait allemaal om een  minimale interventie met maximale winst resulterend in een natuurlijke look. Wanneer de wangen gelift worden zal de neus-lippen plooi ook verbeteren. Indien nodig kan dit gebied meebehandeld worden.

Wanneer de wangen zakken zien we vaak ook een sterkere lijnvorming rondom het ooggebied. Met een botox behandelingen kunnen we de kraaienpootjes mooi behandelen en onder de ogen kunnen we de huid verstevigen en sterker maken met onze award winnende Vivace Fractional Microneedling RF behandeling. Dit is één van de enige behandelingen die we onder de ogen kunnen toepassen en de resultaten zijn prachtig.

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop werkt met diverse soorten fillers waaronder hyaluronzuur en Radiesse.

  • Hyaluronzuur fillers: Bij Annbethkroeskop.com B.V. werken we met diverse soorten Hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor. Het zuur zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft. Gedurende het verouderingsproces neemt de productie van hyaluronzuur af, hierdoor wordt de huid slapper en kunnen rimpels ontstaan. Fillers op basis van hyaluronzuur vullen het tekort aan waardoor de rimpels worden opgevuld en verloren volume kan worden hersteld. De fillers zijn tijdelijk en worden door het lichaam zelf afgebroken.
  • Radiesse: De natuurlijke filler Radiesse wordt gebruikt voor huidverjonging van het gezicht en het lichaam. De filler bestaat uit een gel met lichaamseigen CaHa-deeltjes die na ongeveer twee jaar op een natuurlijke manier worden afgebroken door het lichaam. Het mooie van Radiesse is dat de filler beetje bij beetje wordt vervangen door nieuw lichaamseigen aangemaakt collageen. Het eeffect van Radiesse houdt tot wel 2 jaar aan.

Afhankelijk van onder andere je leeftijd, huidkwaliteit en mate van verslapping kiest zij het juiste product voor jou. De filler wordt ingebracht met een canule. Het grote voordeel van werken met een canule is dat deze manier van injecteren veiliger is en er minder kans is op blauwe plekken.

It´s all about the balance

De 3 stappen:

  • Fillers om verloren volume te herstellen
  • Botox om kraaienpootjes te behandelen
  • Vivace Fractional Microneedling RF om de huid te versterken

Voor een behandelplan op maat ben je van harte welkom voor een consultatie.

Related posts