Jawline slimming voor een vrouwelijker gezichtsprofiel

Jawline slimming voor een vrouwelijker gezichtsprofiel

Jawline slimming met botuline toxine

Jawline slimming is een veel gevraagde behandeling op dit moment. Doel bij deze behandeling is om de kaaklijn te versmallen voor een meer vrouwelijkere en zachtere uitstraling. Veel celebs ondergaan deze behandeling momenteel waardoor jawline slimming een trend is op Instagram.

Je kunt natuurlijk zelf de natuur een handje helpen als je goed bent met makeup contouring. Wil je liever natuurlijk wakker worden maar met een smallere en elegante kaaklijn dan kun je kiezen voor een behandeling met botuline toxine.

Bij deze behandeling worden de kaakspieren (masseter muscle) behandeld met botuline toxine zodat deze ontspannen. Zo krijg je een sierlijker, smaller toelopend gezicht.

De behandeling is snel en vrijwel pijnloos. Na ongeveer 2 weken zie je het eindresultaat want het duurt even voor de botuline toxine begint te werken. Vervolgens geniet je 3-4 maanden van het resultaat. Wanneer de behandeling vaker wordt uitgevoerd zul je langer van het resultaat genieten.

It´s all about the balance

Als je aan één feature gaat sleutelen in het gezicht veranderd dat de facial balance. Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop in Amsterdam is de absolute specialist in de totale gezichtbenadering. Zij weet als geen ander hoe het gezicht op een naturelle manier volledig in balans gebracht kan worden. Dit vergt deskundigheid in haar vak maar ook een artistiek oog.

Annebeth Kroeskop combineert de jawline slimming behandeling vaak met een filler behandeling voor het verstrakken van de kaaklijn en het naar voren brengen van de kin om zo een prachtig gezichtsprofiel te creëren wat in harmonie is.

Het klink misschien wat tegenstrijdig om een kaaklijn filler toe te passen terwijl we botuline toxine toepassen voor het slimming effect maar het juist een hele krachtige combinatie. De kaaklijn kan namelijk op verschillende punten behandeld worden. Voor Facial Slimming worden de kaakhoeken uiteraard niet behandeld met een filler maar de kaaklijn zelf juist wel. De kaaklijn krijgt vaak als eerste te maken met verslappingen en wanneer je deze weer mooi strak en scherp maakt krijgen we een prachtig effect in combinatie met botuline toxine voor de versmalling.

Tot slot speelt de kin natuurlijk een zeer prominente rol in het gezicht. Voor een mooi en evenwichtig resultaat wordt de kin vaak meebehandeld door cosmetisch arts Annebeth Kroeskop. Afhankelijk van de indicatie kan de kin wat naar voren gehaald worden voor een scherper gezichtsprofiel maar de kin kan ook behandeld worden voor putjes en deukjes.

Ieder gezicht is anders, zo ook iedere combinatie behandeling. Maar, absolute trend voor dit najaar in aesthetics is een mooie gecombineerde jawline slimming behandeling.

Voor de fillerbehandeling werkt cosmetisch arts Annebeth Kroeskop met een hyaluronzuur filler. Het effect van de filler is meteen zichtbaar en het resultaat houdt ongeveer een jaar aan.

Meer weten? Je bent altijd welkom voor een consultatie.

Related posts