Her beauty Secrets revealed! Interview met Renée Vervoorn

Her beauty Secrets revealed! Interview met Renée Vervoorn

Niets is leuker dan de beauty geheimen ontdekken van de mooiste dames en heren in Amsterdam en omgeving. In deze nieuwe rubriek ontdek je de beauty secrets van onze geliefde cliënten. Vandaag als eerste aan het woord Renee Vervoorn; een ware beauty inside out en founder van Nederlands meest bekende Pilates studio PLTS!

Even voorstellen wie is Renée Vervoorn?

Mijn naam is Renée Vervoorn. Ik ben een happy moeder van twee geweldige dochters. Eén van bijna 18 & één van 7. Ik ben getrouwd met de leukste & liefste, Guy van der Reijden en ik ben ook het trotste baasje van ons heerlijke hondje Teddy.
Daarnaast ben ik founder & co-owner van PLTS (samen met mijn man en tevens business partner). PLTS is een high intensity reformer pilates concept met 4 studios, waarvan 3 in Amsterdam en 1 in Rotterdam.
Ik ben enorm ambitieus en wil naast veel quality time met familie en vrienden, ons bedrijf/ onze bedrijven (ook 3SIXTY5 Personal Training) heel graag verder uitbouwen. Lang verhaal kort: ik voel me gezegend en dankbaar met een druk, interessant & mooi leven.

Je hebt een ontzettend druk leven en je straalt altijd. Wat is je beauty geheim?

Ik geloof dat beauty in eerste instantie van binnen naar buiten straalt. Ik zorg goed voor mijn lijf door over het algemeen gezond te eten, supplementen te slikken, regelmatig te sporten, te investeren in persoonlijke groei en in tijd voor mezelf. Mijn oma zei altijd ‘Zorg goed voor je dondertje, want je zieltje zit erin.’ En zo is het!
Ik voel me oprecht een gezegend mens. Dat straal ik hoop ik ook uit.

Wat zijn momenteel je favoriete skincare producten en waarom?

Allereerst de Face wash van Craith Lab. Daarnaast gebruik ik twee keer per week de exfoliator van Skinbetter Science en dagelijks oog crème van Skinbetter Science. Ik ben kort geleden ook begonnen aan de dagcrème van Skinbetter en het is absoluut WoW!
Ik mix ook dagelijks een collageen poeder door m’n ochtendshake om de aanmaak van collageen te boosten.

Welke beauty behandelingen zweer je bij? En waarom?

Ik ben een groot fan van de Vivace Fractional Micro Needling RF behandeling. Deze behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie in één behandeling. De dagen na de behandeling zie ik direct resultaat; mijn huid straalt en voelt steviger, voller aan. Wat ik ook zo prettig vind: je hebt geen downtime, dus je kunt zonder problemen na de behandeling een zakelijke meeting in ;-)…

De facials van CRAITH LAB zijn trouwens ook enorm fijn! Bijvoorbeeld de CRAITH LAB Black Shine & Glow. Ideaal voor als je een feestje hebt of er gewoon fantastisch uit wilt zien.

Jij hebt altijd zo’n mooie natuurlijke glow – what’s the secret?

Zie boven, deze twee behandelingen + mijn healthy lifestyle doen ´the trick´. Samen met verschillende supplementen en collageen poeder.

Jouw cosmetisch arts is Annebeth Kroeskop. Waarom kom je zo graag bij Annebeth? Wat onderscheid haar manier in behandelen volgens jou?

Annebeth is enorm vakkundig en heeft heel veel ervaring. Ze is daarnaast ook écht een prettig mens; ik mag haar erg graag! Ze is rustig en ik voel me erg op mijn gemak bij haar. Onderscheidend is dat ze ervoor zorgt dat haar klanten er naturel uit blijven zien. Ze wil echt achter de kwaliteit van haar werk kunnen staan. Ik vind dat chique en mede daardoor heel betrouwbaar!

Ik kom bij Annebeth voor onder andere botox behandelingen. Ze is geen voorstander van het ‘lamleggen’ van een voorhoofd. Annebeth houdt het ´natuurlijk´ door de fronsrimpel tussen de wenkbrauwen te behandelen, maar wel wat bewegingsvrijheid te gunnen aan de zone daarboven. Op deze manier kan ik nog steeds met expressie praten wat ik erg belangrijk vind.

Wat ik ook een geweldige behandeling vind is Profhilo. Annebeth kijkt hierbij écht naar de vorm van je gezicht en bepaalt op basis daar van waar de huid wel een extra boost kan gebruiken. Profhilo is een skinbooster die de huid diep hydrateert en de huid stimuleert meer collageen aan te maken. Ook hierbij is het resultaat heel natuurlijk. Je ziet er een week na de behandeling uit alsof je een hele royale vakantie week achter de rug hebt met lange nachten van diepe slaap en heel veel liefde… ?.

Hoe belangrijk is uiterlijk voor jou?

Ik vind het vooral heel belangrijk dat ik me goed voel in m’n lijf, dat ik blij ben als ik mezelf in de spiegel zie.
Het mooie van wat ouder worden vind ik -in mijn geval- dat de focus voor uiterlijkheden verschuift naar andere zaken en dat (onnodige) onzekerheden plaats maken voor waardevollere zaken. Ik kan inmiddels (ik word in december 45) oprecht zeggen dat ik heel veel dingen veel belangrijker vind dan mijn uiterlijk. Begrijp me niet verkeerd: ik doe er nog steeds dagelijks mijn best voor om goed verzorgd voor de dag te komen, maar ik ben geen ijdeltuit. Ik zie ’s ochtends wel eens vrouwen op het schoolplein of in onze studios met hun haar in de krul en vol in de maquillage…. That’s not me.
Ik houd erg van de ´au-naturel´ look.

Hoeveel tijd besteedt je ongeveer per dag aan je uiterlijk?

Afhankelijk van wat ik ga doen op die dag, maar op een reguliere werkdag ben ik denk ik tussen de 15-30 minuten klaar met douchen, make-up aanbrengen, aankleden etc.

Dank je wel lieve Renée! Voor iedereen die graag een PLTS Class wil uitproberen klik je hier: https://www.plts.nl/

Related posts