Her beauty Secrets revealed! Interview met Irene van De Laar!

Her beauty Secrets revealed! Interview met Irene van De Laar!

Niets is leuker dan de beauty geheimen ontdekken van bekende Nederlanders. Vandaag aan het woord Irene van de Laar; presentatrice, model, actrice en schrijfster!

Je ziet er altijd zo stralend uit, hoe ziet jouw beauty ritueel eruit?

Dank je. Natuurlijk is een deel genetisch denk ik, maar ik ben lang professioneel fotomodel geweest en daardoor kreeg ik van visagisten vaak gouden tips voor mijn huid, zoals iedere dag goed reinigen zodat je poriën schoon blijven en producten goed opgenomen worden zoals een goede moisturizer. Een ander geheim: vermijd zon, of zonnebank… Het is zo schadelijk voor je huid. Ik kom nooit in de zon… buiten wandelen natuurlijk wel, en als ik op een terras zit heb ik altijd een sunblock op mijn gezicht.

Wat zijn Je hebt onlangs de Vivace kuur doorlopen. Hoe kwam je in aanraking met deze behandeling?

Mijn cosmetisch arts Annebeth Kroeskop vertelde me erover toen ik bij haar was en ik werd meteen enthousiast.

Vivace Fractional Micro Needling RF

Deze behandeling combineert microneedling en radiofrequentie-energie om rimpels te verzachten, fijne lijntjes te vervagen en collageen aanmaak te boosten. Deze combinatie zorgt er voor dat de huid steviger en voller zal worden.

Resultaten:

  1. Verbetering van de huidtextuur en stevigheid.
  2. Collageen aanmaak waardoor de huid voller en steviger wordt.
  3. Verfijning van poriën.
  4. Egalere teint.
  5. Glow.

Hoe heb je de behandelingen ervaren?

De behandelingen zijn echt goed te verdragen, de huid wordt verdoofd met een crème waardoor de behandeling eigenlijk niet pijnlijk is. Na de behandeling wordt een verkoelend en hydraterend masker aangebracht. De huid was een beetje rood na de behandeling maar dit trok snel weg.

Wat vind je van het resultaat?

Mijn huid is mooi. Ik denk ook dat dit proces nog gaande is qua collageenopbouw. Het lichaam blijft tot 6 maanden na de behandelingen collageen en elastine aanmaken die voor verdere huidverbetering zorgen.

Welke skincare producten staan in jouw badkamer?

Producten die ik gebruik:

  1. Exfoliant
  2. Serum
  3. Moisturizer
  4. Dagcrème
  5. Nachtcrème

Al mijn producten zijn zonder parabenen en zonder parfum. Daar kan ik niet tegen.

Hoe ziet jouw dieet eruit?

Eerlijk gezegd heb ik nog nooit een dieet gevolgd. Ik sportte al op jonge leeftijd en heb al mijn hele leven dezelfde maat. Mijn geheim en advies: blijf altijd sporten in combinatie met gezond eten. Denk aan kleine hoeveelheden, geen stapels… haha. En: GEEN SUIKER. Ik skip suiker en snoep. Je lichaam went daaraan. Je gaat zien dat je zelfs een aversie krijgt tegen suiker en zoete dingen. 

Je komt graag in onze kliniek. Kun je uitleggen waar je ons onderscheidend in vind?

Heel bekwaam, professioneel, en high end. Het aanbod van het soort behandelingen is ook onderscheidend.

Hoe belangrijk is jouw uiterlijk voor jou?

Belangrijk. Het is je visitekaartje. Ik houd wel echt van natuurlijk ouder worden. 

Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan je uiterlijk?

Niet veel, ik ben er best snel en efficiënt in. Maximaal 3 kwartier, als ik alles doe: douchen, make-up.

Krijg je vaak vragen van jouw fans over je uiterlijk?

Ik krijg ontzettend veel vragen over mijn uiterlijk, al vanaf het begin van mijn carrière op televisie. Heel lief en leuk. De vragen die ik krijg: hoe ik aan mijn mooie huid kom, hoe ik mijn ogen opmaak, welke kapper ik heb etc.

Welke beauty tip wil je delen met jouw volgers en waarom?

Wat ik persoonlijk erg mooi vind, is een natuurlijk glanzende huid. Als je een foundation gebruikt, gebruik dan weinig en blend het met een kwastje of sponsje in je huid. Een huid moet stralen, en niet dichtgesmeerd worden.

Daarnaast: accentueer het mooiste in je gezicht. Dus niet alles tegelijk. O ja.. nog 1 tip! Wat heel mooi is, dat doe ik zelf vaak: een crème blush. Breng deze heel subtiel op je wangen aan voor een mooie glow. Als laatste: wenkbrauwen mooi epileren, alleen het onkruid eromheen weghalen en vervolgens de wenkbrauwen met een zachte kleur invullen.

Wat vind je van schoonheidsbeeld in de maatschappij op dit moment?

Eerlijk gezegd schrik ik wel van wat ik zie. De compleet verbouwde gezichten, ingegeven door de digitale wereld. Wat moeten die vrouwen dan doen over 10 jaar? En zeker als blijkt dat ‘natural’ beauty mooier dan ooit is en blijft.

Heeft 2020 iets veranderd in jouw ideeën over schoonheid en ouder worden?

Ik vind het vooral belangrijk om tevreden te zijn en gezond te leven. Natuurlijk houd ik van een feestje, nu meer dan ooit, en ik vind het fijn dat ik de Vivace behandeling dankzij jullie heb ontdekt. Op die manier word ik langzamer en gracieus ouder met een gezonde stralende huid.

Wat zijn jouw plannen voor 2021?

Ik hoop dat we wat meer vrijheid krijgen, zodat ik, en iedereen, weer wat meer kunnen reizen. Ik sport nu thuis iedere dag, maar ga direct weer naar de sportschool zodra deze open is. Voorts blijf ik hopelijk nog veel schrijven en presenteren. Goodbye Corona, Hello new Life!

Dank je wel lieve Irene! Meer weten over haar Vivace behandelingen kijk dan naar ons eerste interview met Irene op ons IGTV kanaal.

Klik hier voor meer informatie over de Vivace behandeling en voor het maken van een afspraak.

Related posts