Nieuw: Fillerbehandelingen veiliger met Lumify Echografie

Nieuw: Fillerbehandelingen veiliger met Lumify Echografie

Het injecteren van fillers is een zeer nauwkeurig werkje. Zorg er daarom in de eerste plaats altijd voor om naar een goed getrainde arts te gaan. Voor mijn full face behandelingen waarbij ik het gezicht met diverse soorten fillers optimaal in balans breng om zo een natuurlijk verjongend effect te creëren werk ik met verschillende soorten filler ( zoals Restylane en Juvederm). Verschillende soorten fillers zijn geschikt voor verschillende indicaties.

Sinds kort werkt onze cosmetisch arts Annebeth Kroeskop met het Lumify Echografie systeem zodat ze eerst in de huid kan kijken waar eventueel al filler is geplaatst en krijgt ze inzicht in de verschillende huidlagen.  De Lumify helpt tevens om de vaatstructuur in beeld te brengen waardoor het injecteren nog veiliger wordt.

Het werken met de Lumify geeft haar de mogelijkheid om haar werk nog verder te perfectioneren. Met name wanneer het om nieuwe clienten gaat is het heel fijn dat ze kan zien waar er eerder is geinjecteerd. Het echo apparaat werkt op basis van geluidsgolven. Deze geluidsgolven brengen de structuren van het gezicht in kaart en hierdoor kunnen we elementen zien die we van buitenaf niet direct kunnen zien.

De ultrasound komt als geroepen wanneer een client bijvoorbeeld complicaties bij een eerdere behandeling heeft opgelopen zoals een te veel aan filler of een  auto immuun reactie. Doordat we met het apparaat beter kunnen zien waar de filler zich bevindt kan een complicatie mogelijk beter opgelost worden zoals bijvoorbeeld het efficiënter verwijderen van een teveel aan filler.

Wanneer nieuwe cliënten bij ons komen die al eerdere behandelingen bij andere artsen hebben ondergaan helpt een echo om beter in kaart te brengen waar mogelijk al eerder is geïnjecteerd. Voorheen moesten we dit doen door nauwkeurig het gezicht te bekijken, vragen naar de historie en handmatig voelen waar de filler was ingebracht (wat met name voor de diepere lagen erg lastig is).

Nu met de ultrasound kunnen we veiliger werken; we krijgen beter inzicht in de huidlagen. Zo kan een behandelplan  preciezer worden opgesteld wat allemaal ten goede komt aan een nog veiliger resultaat.

Kortom deze nieuwe manier van merken vormt een belangrijke stap naar nog veiliger werken.

Klik hier om een consult met Annebeth Kroeskop in te plannen.


Related posts