Annebeth Kroeskop sponsort Love And Fightnight in the harbour club

Annebeth Kroeskop sponsort Love And Fightnight in the harbour club

Op 9 februari 2013 organiseren onze ambassadeur en actrice Jolanda van den Berg, evenementenbureau Something Original B.V. en The Harbour Club Amsterdam de eerste Love & Fight Night ten bate van Fight cancer!

Exclusief feest
De Love & Fight night is een exclusief feest om het leven te vieren en ons gezamenlijk in te zetten voor Fight cancer. Geniet van spetterende optredens, goede dj’s en entertainment in de bruisende ambiance van de Harbour Club Amsterdam. Ook zal er een loterij zijn met mooie prijzen. Ontmoet inspirerende mensen, vier het leven en vecht mee!

Online kaartverkoop gestart
Kaarten kun je online kopen voor 50 euro (incl. een glas Moet en Chandon en bites):http://bit.ly/loveenfightnight.
Hou ook onze Facebookpagina ‘Love & Fight Night 2013′ goed in de gaten voor het programma! Tijdens deze avond zijn er ook VIP tafels beschikbaar voor 1500 euro (10 personen). Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen viainfo@loveandfightnight.nl.
De opbrengsten van de VIP-tafels, loterij en de entree van de tickets komen ten goede van Fight cancer en dus aan kankeronderzoek.

Love & Fight Night wordt mede mogelijk gemaakt door: The Harbour Club, EMI Nederland, Guest Republic, Van den North PR, Party Rental Company, LM Flower Fashion, Goodie Bag Girl en BO Productions.

Related posts