Klant review

Her beauty secrets revealed; meet Dimphy

Wie is Dimphy?

Ik ben (bijna) 49 jaar oud en een zelfstandige ondernemer. Ook ben ik een mama van 2 kinderen. Ik hou van lekker eten, afspreken met vrienden en op vakantie gaan waar ik graag duik als daar de mogelijkheid voor is 🙂 

Hoe ben je bij Annebeth Kroeskop terecht gekomen?

Via de schoonheidsspecialiste in mijn dorp BE YOU Huidinstituut waar Botuline Toxine en fillers worden gezet door de collega van Annebeth. Vanuit daar ben ik met Annebeth zelf in contact gekomen.

Hoe lang onderga je al injectable behandelingen?

Sinds ik 40 jaar oud ben gebruik ik Botox, eerst in Engeland waar ik destijds woonde, daarna in Nederland.

Wat was je eerste indruk tijdens de afspraak met Annebeth?

Annebeth is professioneel en erg kundig. In combinatie met haar lieve (vrouwelijke) kant stelt ze je meteen op je gemak en voel je dat je in goede handen bent. Ook haar CV, niet onbelangrijk in deze wereld van Botox. Want tegenwoordige mag je als je een cursusje Botox volgt als leek dit ook al spuiten met alle nare gevolgen van dien. Zorg ervoor dat je jouw arts zorgvuldig kiest.

Wat vond je van de DNA test? Wist je dat dit bestond?

Door de DNA test te ondergaan geeft dit jezelf een geruststelling dat je niet allergisch bent voor fillers. We hadden namelijk wel eerst een vermoeden dat ik wellicht allergisch was. Gelukkig was dit niet zo. Nu we veel Covid testen ondergaan is een DNA test een fluitje van een cent. Een swap en klaar en het stelt je meteen gerust.

Hoe ziet jouw persoonlijke behandelplan eruit bij Annebeth?

Elk jaar onderga ik een touch up voor botuline toxine (voorhoofd en ogen) en recent ben ik begonnen met Vivace Fractional Microneedling RF als extra ondersteuning om mijn huid te verbeteren.

Je hebt onlangs een Vivace behandeling ondergaan. Wat vond je van deze behandeling?

Vivace is een behandelkuur waar ik nu nog mee bezig ben. Het is een behandeling die je niet doet voor de ontspanning, maar met de verdoving crème die eerst wordt aangebracht is het goed vol te houden. De huid wordt strakker en sterker en deze behandeling werkt tevens preventief.

Had je al van Vivace gehoord?

Nee, via Annebeth zelf en door haar social media kanaal kwam ik in aanraking met Vivace.

Hoe ziet jouw beauty ritueel thuis eruit? Welke producten gebruik je?

Elke ochtend en avond maak ik mijn gezicht schoon en breng ik serums en crèmes aan. Verder hoort bij het ritueel ook een heerlijke bodylotion en handcrème.

Hoe belangrijk is jouw uiterlijk voor jou?

Uiterlijk is je visitekaartje dus belangrijk; wat niet wil zeggen dat je strak opgespoten moet staan. Een natuurlijke uitstraling vind ik erg belangrijk en daar zorgt Annebeth altijd voor.

Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan je uiterlijk?

Ik besteed dagelijks alles bij elkaar inclusief make-up en haar maximaal 45 minuten aan mijn uiterlijk.

Wat vind je het van het schoonheidsbeeld in de maatschappij op dit moment?

Het schoonheidsideaal op dit moment laat helaas nog steeds te vaak te slanke en erg jonge modellen zien. Gelukkig komt er wat meer tegenwicht om te laten zien wie je echt bent, lees zonder make-up en zonder fotoshoppen in je bikini op de foto. Dat is een trend die ik enorm kan waarderen. 

Related posts