footer-logo-_1_

ONTDEK DE KRACHT VAN KALEA CLINIC

Kalea Clinic is opgericht door trotse founders cosmetisch arts KNMG Annebeth Kroeskop en cosmetisch arts KNMG Drs. Daria Voropai. Beide dames hebben meer dan 15 jaar internationale ervaring in de wereld van cosmetiek.

In de handen van de experts van Kalea Clinic kan de cliënt rekenen op een beauty journey van de hoogste kwaliteit. Bij Kalea Clinic gaat het naast schoonheid over innerlijke gezondheid en selfcare. Wij geloven niet in een ´one off trip´ naar de kliniek, wij geloven in een volledig geïntegreerd en persoonlijk behandelplan.

We believe in the best version of you.

Kalea Clinic is dé exclusieve bestemming voor cosmetische behandelingen in Amsterdam.

Bij Kalea Clinic combineren we cosmetische geneeskunde met duurzame huidverbeterende behandelingen gericht op het regenereren van de huid en preventie van huidveroudering. Cliënten komen bij Kalea Clinic voor een unieke totale anti-journey. Leef mooi en lang.

Bij Kalea Clinic werken we met de allerbeste award winnende apparatuur zoals Vivace, Ultherapy en de JetPeel.

KALEA CLINIC
kaleaclinicinterior
Kalea_Shine_RGB-1024x1024

Highlights Kalea Clinic

  • High end boutique kliniek in een discrete, rustige en luxueuze omgeving waar het beste van huidverbeterende behandelingen en injectable behandelingen samen komt.
  • De beste huidverbeterende behandelingen op basis van award winnende apparatuur; uitgevoerd door ons professionele hoogopgeleide team.
  • Ons ervaren team stelt met de grootste zorg individuele behandelplannen op. Ons ´waarom´ is een sleutelfactor in iedere beauty journey. Wij begeleiden jou in iedere stap van jouw behandelplan.

Het verschil tussen Kalea Clinic en andere klinieken

  • Onze cliënten volgen een persoonlijke opgesteld jaarplan om zo de beste resultaten te behalen en huidveroudering maximaal te vertragen.
  • Kalea Clinic biedt alle diensten voor huidverbetering en injectables aan onder één dak. 
  • Kalea Clinic is één van de weinige klinieken in Nederland die uitsluitend werkt met award winnende en FDA goedgekeurde apparaten. 
  • De founders; Drs. Annebeth Kroeskop & Drs. Daria Voropai zijn zeer gevestigde namen in binnen en buitenland. 
  • Kalea Clinic werkt met de twee meest toonaangevende cosmetische farmaceuten; Merz Aesthetics & Allergan.

Onze visie

Ready to Bloom with us? Bij Kalea worden cosmetische behandelingen gezien als een manier om cliënten in hun kracht te zetten. Het geeft ze de vrije keuze om er uit te zien hoe zij dat willen. Het is het recht om jezelf te mogen zijn. Het is geaccepteerd worden hoe jij wilt zijn!

Onze behandelingen

Ultherapy®

Ultherapy® is een award winnende en FDA goedgekeurde behandeling die werkt op basis van micro-gefocuste ultrasoundenergie. De huid blijft onbeschadigd en er is geen downtime.

Ultherapy® werkt als enige behandeling op alle huidlagen, inclusief de zogeheten  ́ SMAS ́ laag; dit is de huidlaag die gelift wordt tijdens een facelift. Er is slechts één behandeling per twee jaar nodig voor optimaal resultaat. Wereldwijd zijn er al meer dan 2 miljoen behandelingen uitgevoerd.

Meer over Ultherapy®
ultherapy
DSC_9070-1-1024x684

IPL

Skip the make-up! Onze award winnende Photo Facial behandeling geeft je een prachtige egale huid. Bye bye roodheden, couperose en pigmentatie. No more filters needed! IPL behandelingen horen thuis in ieder anti-aging behandelplan. Het is dé manier om de huid direct te verbeteren en de behandeling helpt om huidveroudering te vertragen waardoor het dus ook de ultieme preventieve behandeling is. Bij Kalea Clinic in Amsterdam werken we met de award winnende Alma IPL behandeling.
Meer over IPL

Vivace Fractional Microneedling RF

Maak kennis met de nieuwste generatie binnen microneedling behandelingen. Het unieke aan de Vivace is dat deze award winnende behandeling als enige microneedling combineert met radiofrequentie. Radiofrequentie helpt om de collageen aanmaak in ons lichaam te boosten. Hierdoor geniet je langer van het resultaat. Microneedling met radiofrequentie (RF) is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert. Het is tevens de ideale behandeling om de onderoogleden te verstrakken.
Meer over Vivace
DSC_9118-e1628862784816-770x1024
DSC_8781-1024x684

Jetpeel

Maak kennis met de JetPeel; dé instant-result platinum treatment hit waar heel Beverly Hills bij zweert!. De JetPeel behandelt de huid met een award-winning ‘air flow’ apparaat waarbij voedende serums in de huid gesluisd worden middels een zeer krachtige lucht flow. Met deze innovatieve serums kunnen we onder andere pigmentatie, roodheid, acne etc effectief behandelen. Kalea Clinic is de enige kliniek in Amsterdam waar je een JetPeel behandeling kunt ondergaan.
Meer over Jetpeel

Peelings

Frequente peelings zijn een belangrijk onderdeel van ieder effectief anti-aging plan. Dode huidcellen geven de huid een vermoeid en dof uiterlijk. Een peeling verwijdert effectief dode huidcellen zodat er ruimte gemaakt kan worden voor een jonge frisse huid en gezonde nieuwe cellen.
Hello gorgeous skin!
Bij Kalea Clinic werken we met de beste ingrediënten voor onze op maat gemaakte peelings. Ons team heeft gekozen voor de hoogwaardige merken Skinbetter en Neova.
Meer over Peelings
jetpeel
DSC_8305-e1628862914914-768x1024

Facial

Een maandelijkse facial voor je gezicht is als gym voor je lijf! Niets is belangrijker om je huid met regelmaat aandacht te geven. Tijdens iedere facial wordt de huid grondig gereinigd en optimaal gehydrateerd en vertroeteld. Je geniet van een prachtige glow na je facial!

Voor onze signature facials werken wij met het prachtige merk CRAITH LAB. Met CRAITHLAB ervaar je de kracht van de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica.

Meer over Facial