Huidspecialiste Gina Ponzio
Huidspecialisten -

Gina Ponzio is vanaf november 2020 werkzaam binnen het Skinhealth team onder leiding van cosmetisch artsen Annebeth Kroeskop en Daria Voropai. Gina is een zeer ervaren huidspecialiste en deze ambitieuze dame volgt momenteel ook de opleiding tot huidtherapeute waarbij ze zich onder andere verder zal specialiseren in laser behandelingen.

Momenteel voert Gina alle CRAITH LAB Facials uit. Ze is uitvoerig getraind door het CRAITH LAB team en ze weet alles over de epigenetische wetenschap in professionele cosmetica. Onze CRAITH LAB facials zijn de meest innovatieve facials op dit moment waarbij er gewerkt wordt met de hoogwaardige anti-aging producten van CRAITH LAB Benelux.

Gina kiest samen met u een facial uit die past bij uw huid. Zo hebben we facials die speciaal gericht zijn op de acne huid, een droge huid of bijvoorbeeld de rijpere huid. Gina stelt samen met u het juiste behandelplan op.

Naast de facials voert Gina Ponzio ook de Vivace Fractional Microneedling RF behandeling uit evenals laser ontharen.

Gina verdiept zich dagelijks in de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche zodat zij altijd de beste behandelingen aan kan bieden.

Gina ontvangt u graag voor uw facial. Maak nu een afspraak.

U kunt bij Gina Ponzio voor:

  • CRAITH LAB Facials
  • Vivace Fractional Microneedling RF
  • Laser ontharen
  • Peelings

Maak een afspraak met gina ponzio