Laser ontharen bij Annebethkroeskop.com

Een serie laserontharingsbehandelingen bij AnnebethKroeskop.com BV in Amsterdam helpt u van ongewenste haargroei af.  Deze laserbehandeling is nagenoeg pijnloos. Neem voor meer informatie contact met ons op of plan direct een afspraak in voor een gratis consult.

 • Cosmetisch artsen binnen AnnebethKroeskop.com BV zijn aangesloten bij het NVCG
 • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek
 • Vele jaren ervaring op het gebied van laseren in Amsterdam
 • Maak via onderstaande button een consult afspraak met de huidtherapeut
Gratis consult

De werking van laserontharing bij AnnebethKroeskop.com

De haarwortels onder de huid veranderen bij blootstelling aan temperaturen boven de 43 graden. Bij het ontharen per laser in onze kliniek in Amsterdam verwarmen we uw huid geleidelijk tot 45 graden. De warmte dringt door tot in de haarfollikel onder het huidoppervlak. Na ongeveer 8-10 laserontharingsbehandelingen sluit de haarfollikel en is uw huid haarvrij (het aantal behandelingen verschilt per persoon). Om dit effect te behouden adviseren we eenmaal per jaar langs te komen om de laserbehandeling te herhalen.

Uw huidspecialist brengt het mobiele laserapparaat aan op de huid. Tijdens de behandeling kunt u kleine tikjes op uw huid voelen. Dit ervaren mensen niet als pijnlijk. De huid wordt meteen gekoeld om eventuele irritatie te voorkomen.

SHR Laserontharing

SHR laserontharing is een nieuwe ontharingsmethode die wordt uitgevoerd door middel van een bewegingsmethode. Dit houdt in dat we met glijdende bewegingen over de behandelzone heen gaan. De huid wordt langzaam verwarmt en de contactkoeling beschermt de epidermis.

HR Laserontharing

HR laserontharing is een methode die stationair word genoemd. Dit betekent dat we met een lichtpuls de warmte bereiken in de haarfollikel om de haar definitief weg te krijgen. Dit is dus een andere wijze dan de SHR laserontharing. Deze methode kan ook als gevoelig worden ervaren.

Het verschil tussen SHR Laserontharing en HR Laserontharing

SHR ontharen is vrijwel pijnloos en is voor elk huidtype geschikt. Met deze laser bouw je de warmte op in de haarfollikel, bij HR ontharen kan de behandelingen als gevoelig worden ervaren en wordt meestal gebruikt voor dikke, donkere haren. Dit is een lichtflits op een plek. Terwijl je bij SHR een aantal keer over de hetzelfde behandelde gebied gaat. Ook mag de SHR laser ook tijdens de zomermaanden gebruikt worden. Behandelingen in de zomer met de HR laser wordt afgeraden.

Afspraak maken

Voor de laser behandeling

Om het beste resultaat te behalen bij uw laserontharing vragen wij u:

 • 30 dagen voor de behandeling niet te zonnebaden, zonnebanken of zelfbruinende crèmes/spraytan te gebruiken.
 • U mag gedurende een week voor de niet zonnebaden of onder de zonnebank.
 • 48 uur voor uw afspraak het te behandelen gebied te ontharen.
 • Op de dag van uw afspraak geen make-up, parfum, deodorant, sun-block, crème, essentiële oliën en andere huidlotions te gebruiken.
 • De afspraak te verzetten als u grieperig bent of een koortslip hebt op de dag van uw laserbehandeling.

Na de laser behandeling

Na het ontharen met de laser kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. De huid oogt meestal wat rood en kan wat geïrriteerd aanvoelen. Doordat uw lichaam reageert op de behandeling kunt u kippenvel krijgen. Na thuiskomst adviseren we u de huid in te smeren met een vitamine E-crème of aftersun.
Na elke behandeling wordt uw haargroei lichter. Als de haarfollikels volledig zijn gesloten heeft u een zachte en haarvrije huid.

In uitzonderlijke gevallen kan blaarvorming optreden. Dit is vergelijkbaar met de reactie van het lichaam bij een verbrande huid. In dit geval raden we u aan de huid in te smeren met een antibioticazalf of vaseline.

 • Na iedere behandeling mag u een week niet zonnebaden of onder de zonnebank.
 • Na iedere behandeling dient u zich goed in te smeren met een hoge factor.
 • U mag de huid wel scheren maar niet epileren of (laten) harsen.
 • U dient sauna´s of warme baden ten minste 1-5 dagen te vermijden.

Het beste resultaat

Om het beste resultaat te behalen en te behouden adviseren wij u rekening te houden met de volgende leefregels:

 • Vermijd blootstelling van de huid aan UV of het gebruik van zelfbruinende crème voor minimaal 2 weken
 • Vermijd pulken of krabben van het behandelde gebied
 • Voorkom ruwe behandelingen van het behandelde gebied
 • Mijd zeer hete baden / douches / stoombaden / sauna’s
 • Gebruik geen exfoliërende crèmes of peelings voor minimaal 1 week
 • Geen ruwe sporten beoefenen voor 24 tot 48 uur
 • Draag geen strakke kleding
 • Houd het behandelde gebied schoon en droog
 • Hydrateer het lichaam door het drinken van veel water
 • Gebruik zonnebrandcrème van ten minste factor 30
 • Vermijd blootstelling aan UV tussen de behandelingen door

Aantal behandelingen

Er zijn meerdere behandelingen nodig om de haarfollikel volledig te laten sluiten. Het aantal benodigde behandelingen kan per persoon verschillen. Uw huidtherapeut zal u hier over informeren tijdens een consult. Om het resultaat te behouden adviseren we jaarlijks langs te komen voor een herhaal behandeling.

Artsen

Gina Ponzio

Huidspecialiste

Iris van Veen

Huidtherapeute

Ervaringen met de laser behandeling

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mij past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een laser behandeling altijd op een zorgvuldige manier toe.”
Carola

Afspraak maken laser ontharen behandeling in Amsterdam

Boek een gratis en vrijblijvend consult bij de huidtherapeut

Reviews

Annebeth Kroeskop
5.0
Gebaseerd op 18 recensies
powered by Google
P.N. Klaassen
P.N. Klaassen
14:12 21 Oct 20
Annebeth is heel ervaren en dit geeft vertouwen tijdens de behandeling. Alles ziet er nog steeds natuurlijk uit waardoor ik erg tevreden ben met het eindresultaat. Super mooie luxe salon en erg... hygienisch. Receptioniste geeft je een welkom gevoel en stelt je helemaal op je gemak. Voor mij een dikke aanrader!lees meer
ByMeedo Nayyef
ByMeedo Nayyef
16:42 17 Sep 20
FIJN EN ZEER PROFESSIONELE BEN ZEER TEVREDEN
Suzan Boland
Suzan Boland
13:17 16 Dec 19
Annebeth Kroeskop ziet wat je gezicht nodig heeft. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Met de MD Codes methodiek heeft ze heel deskundig mijn gezicht een enorme oppepper gegeven. Mijn onderkaak... staat behoorlijk naar achter en er werd mij door artsen een kaakoperatie geadviseerd voor een mooiere look. Maar door de behandeling van Annebeth hoeft die operatie niet meer. Zo heb ik nu een prachtig symetrisch profiel dankzij Annebeth. Fantastisch!lees meer
Felix van der Heijden
Felix van der Heijden
16:40 11 Dec 19
Van het maken van een afspraak tot het consult heel professioneel geholpen en behandeld. Vooraf besproken wat er ging gebeuren en de botox behandeling was in een halve minuut gedaan. Voor ik het wist... was het al voorbij. Geen rode plekken en het resultaat is top! Ik kan drs Annebeth Kroeskop absoluut aanraden en kom daarom ook zeker terug.lees meer
Charlotte polder
Charlotte polder
11:21 11 Dec 19
Een zeer kundige kliniek en Dr. Kroeskop ook zeer kundige arts. Zodra je als patiënt je wensen doorgeeft zal ze stap voor stap kijken en met je overleggen wat mogelijk haalbaar is en zo natuurlijk... mogelijk te werk gaan. Tevens als je bij haar vandaan komt kan je gewoon weer terug naar je werk want niemand ziet dat je behandeld bent. Zo kom je vol zelf vertrouwen bij haar vandaan en niemand die ziet dat je een behandeling hebt ondergaan. Zeker een advies als je voor mooi en perfect wilt gaan! Ook is ze volledig up-to-date met nieuwe behandelmethodes aangezien ze vaak op beurzen en nascholing te vinden is.lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

ANDERE LASER & ENERGY BASED BEHANDELINGEN