JetPeel – de medische power gezichtsbehandeling met onmiddellijk resultaat

Results don´t lie. Let us upgrade your skin!

Maak kennis met de JetPeel: dé instant-result platinum treatment hit waar heel Beverly Hills bij zweert. JetPeel is een medische behandeling die veel meer voor de huid doet dan een standaard facial. Hierbij behandelen we de huid met krachtige en maximaal voedende serums die uit dit innovatieve hogedrukapparaat in de huid worden gesluisd zonder deze aan te raken.

Afspraak maken

Met behulp van een speciaal handstuk brengt de JetPeel met supersonische snelheid een mengsel van lucht en voedende ingrediënten in de huid aan zonder direct contact. De huid blijft geheel intact, waardoor het de ultieme gezichtsbehandeling is voor iedereen die meteen resultaat wil zien zonder downtime. De JetPeel techniek is dé techniek voor een 100% natuurlijke revitalisatie van het huidweefsel.

In Hollywood is deze behandeling immens populair onder celebs en tv reporters, die voordat ze ´live´ gaan deze behandeling laten uitvoeren voor een onmiddellijke glow en een frisse huid. Last van een vermoeide huid? De JetPeel behandeling laat je direct stralen! De behandeling wordt geheel op de cliënt afgestemd en werkt onder andere op:

 • Anti-Aging
 • Huidvernieuwing
 • Het verhelderen van de huid
 • Acne en oneffenheden zoals roodheid en pigmentatie
 • Sculpting
 • Hydratie – glow

Dankzij de hoge druk van de JetPeel kunnen wij de huidverbeterende serums met actieve nutriënten tot wel 4 millimeter diep in de epidermis van de huid inbrengen. Doordat de nutriënten daadwerkelijk in de epidermis worden aangebracht, geniet de cliënt van optimaal resultaat.

Wat kunt u verwachten van de JetPeel:

 • Lymfedrainage
 • Exfoliëren
 • Inbrengen van de werkzame stoffen voor de huid (middels hoge druk)
 • Verstrakken
 • Verhelderen
 • Elimineren oneffenheden & onzuiverheden
 • Glow

Hoe ziet de behandeling eruit:

Stap 1: Lymfedrainage – een aangename en ontspannende massage om de huid te detoxen en  de doorbloeding op gang te brengen.

Stap 2: Exfoliatie – met een speciale aloë vera oplossing op waterbasis. Dode huidcellen worden effectief verwijderd en de poriën worden schoongemaakt en verfijnd.

Stap 3: Infusion – in deze fase worden alle actieve ingrediënten in de huid gebracht. Afhankelijk van de huidconditie kiest de behandelaar de juiste samenstelling van diverse serums voor de huid. Met deze doelgerichte serums kunnen we onder andere pigmentatie, roodheid, acne etc. effectief behandelen.

Stap 4: Booster infusion! De laatste stap is het aanbrengen van een speciaal verhelderend serum geformuleerd met een hoge concentratie vitamine C. Dit serum geeft een glow zoals u nog nooit eerder hebt gezien.

JetPeel Highlights

 • Unieke technologie waarbij hogedrukenergie gebruikt wordt voor het inbrengen van voedende serums in de epidermis
 • 100% veilig
 • Onmiddellijk resultaat
 • Aangename behandeling
 • Naaldvrij
 • Geen pijn
 • Minimale irritatie
 • Geen downtime
 • Geen direct contact met de huid & geen schade aan de huid
 • Ondersteund door vele klinische studies

De JetPeel is geschikt voor alle huidtypes. Vooral de zeer droge huid en de gevoelige/acne huid kunnen hiermee heel mooi behandeld worden.

We werken met verschillende serums zodat de JetPeel voor iedereen geheel op maat gemaakt kan worden. Deze behandeling heeft geen downtime en laat direct resultaat zien.

Afspraak maken

Artsen

Gina Ponzio

Huidspecialiste

Iris van Veen

Huidtherapeute

Veelgestelde vragen over JetPeel

Voor welke huidcondities is de JetPeel geschikt?

De JetPeel is geschikt voor alle huidcondities, inclusief de droge huid en de gevoelige acne huid. De JetPeel verbetert de huidtextuur en vermindert rimpelvorming en ongewenste pigmentatie. Het is de ultieme anti-aging behandeling met direct resultaat. De huid wordt daarnaast optimaal gereinigd zonder enig discomfort.

Hoe voelt de JetPeel behandeling?

De behandeling voelt aangenaam en ontspannend. De huid wordt optimaal gehydrateerd en de JetPeel geeft de huid een aangename massage die de bloedcirculatie boost waardoor de huid er onmiddellijk jonger en frisser uitziet.

Hoeveel JetPeel behandelingen heb ik nodig?

Dit verschilt per persoon en uw behandelaar maakt graag een op maat gemaakt plan voor u. Er is geen downtime en na iedere sessie geniet u direct van het resultaat.

Ervaringen

Ervaren en deskundig
“De ervaring en deskundigheid van Annebeth is voor mij een reden om nog een keer bij haar langs te gaan voor een behandeling.”
Jeroen Panders
Eerlijk advies
“Annebeth is mijn persoonlijke cosmetica-adviseuse en cosmetisch arts KNMG. Bij haar kan ik er zeker van zijn dat ik altijd een eerlijk antwoord krijg en de behandeling die bij mijn gezicht past.”
Laurette
Gepassioneerd en vakkundig
“Annebeth is een gepassioneerd en vakkundig cosmetisch arts KNMG. Ze past de een behandeling met injectables altijd op een natuurlijke manier toe.”
Carola

Afspraak maken

Reviews

Annebeth Kroeskop
5.0
Gebaseerd op 18 recensies
powered by Google
P.N. Klaassen
P.N. Klaassen
14:12 21 Oct 20
Annebeth is heel ervaren en dit geeft vertouwen tijdens de behandeling. Alles ziet er nog steeds natuurlijk uit waardoor ik erg tevreden ben met het eindresultaat. Super mooie luxe salon en erg... hygienisch. Receptioniste geeft je een welkom gevoel en stelt je helemaal op je gemak. Voor mij een dikke aanrader!lees meer
ByMeedo Nayyef
ByMeedo Nayyef
16:42 17 Sep 20
FIJN EN ZEER PROFESSIONELE BEN ZEER TEVREDEN
Suzan Boland
Suzan Boland
13:17 16 Dec 19
Annebeth Kroeskop ziet wat je gezicht nodig heeft. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Met de MD Codes methodiek heeft ze heel deskundig mijn gezicht een enorme oppepper gegeven. Mijn onderkaak... staat behoorlijk naar achter en er werd mij door artsen een kaakoperatie geadviseerd voor een mooiere look. Maar door de behandeling van Annebeth hoeft die operatie niet meer. Zo heb ik nu een prachtig symetrisch profiel dankzij Annebeth. Fantastisch!lees meer
Felix van der Heijden
Felix van der Heijden
16:40 11 Dec 19
Van het maken van een afspraak tot het consult heel professioneel geholpen en behandeld. Vooraf besproken wat er ging gebeuren en de botox behandeling was in een halve minuut gedaan. Voor ik het wist... was het al voorbij. Geen rode plekken en het resultaat is top! Ik kan drs Annebeth Kroeskop absoluut aanraden en kom daarom ook zeker terug.lees meer
Charlotte polder
Charlotte polder
11:21 11 Dec 19
Een zeer kundige kliniek en Dr. Kroeskop ook zeer kundige arts. Zodra je als patiënt je wensen doorgeeft zal ze stap voor stap kijken en met je overleggen wat mogelijk haalbaar is en zo natuurlijk... mogelijk te werk gaan. Tevens als je bij haar vandaan komt kan je gewoon weer terug naar je werk want niemand ziet dat je behandeld bent. Zo kom je vol zelf vertrouwen bij haar vandaan en niemand die ziet dat je een behandeling hebt ondergaan. Zeker een advies als je voor mooi en perfect wilt gaan! Ook is ze volledig up-to-date met nieuwe behandelmethodes aangezien ze vaak op beurzen en nascholing te vinden is.lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Andere injectable behandelingen